Sem avtor, predavatelj in svetovalec za avtentičen način življenja ter za medsebojne odnose.

Urban Urbanc

Sem nekdo, ki je trdno odločen, da vam pokaže kako lepo je lahko življenje, če si ga dovolimo ljubiti

V nekem prelomnem obdobju svojega življenja sem se odločil, da bom prenehal nositi masko ter igrati vloge. Odločil sem se, da bom prenehal slepiti samega sebe, da ne bom več dovolil egu, da vodi moje življenje, da se bom ustavil, se zazrl vase ter začel slediti sebi.
Odločil sem se stopiti na svojo novo Pot ter začel poslušati srce.

VEČ

V dolgotrajnem procesu, ki me je vodil skozi veliko soočanja z lastno temo ter mojimi sencami, sem počasi začel dojemati, predvsem pa sprejemati, kdo sem in kaj je moj namen na tem svetu. V tem času sem se o sebi naučil ogromno.
Spoznal sem, da si svoje življenje pravzaprav ustvarjam sam z odnosom, ki ga imam do življenja (znotraj sebe). In da je samo od mene odvisno ali bom mogel preseči svoj stari jaz in postati najboljša verzija tistega, kar zase znotraj vem, da sem. Odločil sem se za slednje – in to je bila najboljša odločitev, kar sem jih kdajkoli sprejel.

Vsa teoretična znanja, predvsem pa lastna spoznanja in izkušnje ter vse tehnike in vaje, ki sem jih najprej preizkusil na sebi ter jih izvajam redno, sem zbral v spletni delavnici ter v šestih spletnih programih, ki jih uspešno vodim že 7 let ter v vodenju Delavnic za osebno rast, ki jih izvajam že 7 let.
Do danes sem izvedel že približno 150 različnih predavanj, seminarjev, predstavitev knjig ter vsaj 200 delavnic v Sloveniji ter v tujini (Hrvaška, ZDA – Kalifornija).

Na svojih delavnicah ter preko spletnih programov ponujam edinstvene pristope pri razvijanju ter izboljševanju višjih principov med človekovim fizičnim, mentalnim, čustvenim in duhovnim ravnovesjem. To namreč ljudem pomaga, da postanejo v življenju ter v odnosih bolj samozavestni; da izboljšajo svoj partnerski odnos; da presežejo stare vzorce in prepričanja, ki jih zaustavljajo in jim preprečujejo, da bi postali najboljša verzija sebe; da zrastejo, se izgradijo in da dvignejo svoje zavedanje; predvsem pa, da procesu življenja bolj zaupajo, da se začnejo zopet imeti radi in da pogledajo resnici v oči.
To je moja želja in je del mojega poslanstva.

Danes z gotovostjo stojim za svojimi besedami, saj vam iz prve roke (po)nudim ogromno informacij, predvsem pa lastnih izkušenj, ki vam pomagajo, da boste svoja življenja tudi vi zaživeli bolj radostno, zavestno ter predvsem bolj avtentično.

 Presežite svoje omejitve in  zaživite v svojem polnem  potencialu..

PROGRAMI ZA OSEBNO RAST

vsi programi

Izziv 21

Osvojite nove navade – postanite bolj samozavestni

21 - DNEVNI SPLETNI PROGRAM

Pot do sebe

Okrepite svojo voljo ter odkrijte moč svojih misli

31 - DNEVNI SPLETNI PROGRAM

Ravnovesje telesa in duha

Več energije = več volje do življenja

4 - TEDENSKI SPLETNI PROGRAM

Izpustite preteklost

Postavite sebe na prvo mesto

8 - TEDENSKI SPLETNI PROGRAM

Pot srca

Postanite eno s svojim srcem ter mu sledite

5 - TEDENSKI SPLETNI PROGRAM

Kakor v nas - tako zunaj nas

Ustvarite takšno življenje, kot si ga želite.

SPLETNA VIDEO DELAVNICA

Pot sodobnega in zavestnega moškega

Spoznaj, kaj si ženske od moškega resnično želijo.

SPLETNI AVDIO PROGRAM

ZA VAS PRIPRAVLJAM

INDIVIDUALNI
POSVETI

Vsa druženja so intimna

PREBERI VEČ

SPLETNI
PROGRAMI

Višja stopnja zavedanja in miru

PREBERI VEČ

DELAVNICE  TER
VIKEND ODMIKI

Izstopite iz cone poznanega

PREBERI VEČ

SPLETNE
DELAVNICE

Izvajanje programov v udobju doma

PREBERI VEČ