Sem avtor, predavatelj in svetovalec za avtentičen način življenja ter za medsebojne odnose.

Urban Urbanc

Sem nekdo, ki je trdno odločen, da vam pokaže kako lepo je lahko življenje, če si ga dovolimo ljubiti

V nekem prelomnem obdobju svojega življenja sem se odločil, da bom prenehal nositi masko ter igrati vloge. Odločil sem se, da bom prenehal slepiti samega sebe, da ne bom več dovolil egu, da vodi moje življenje, da se bom ustavil, se zazrl vase ter začel slediti sebi.
Odločil sem se stopiti na svojo novo Pot ter začel poslušati srce.

VEČ

Preprosto sem le Urban.
Do tega, kar danes sem in kar počnem, me je pripeljala močna izkušnja, skozi katero sem šel pred nekaj leti, ko se je vse skupaj začelo. In čeprav tega takrat nisem razumel in sem se proti tistemu močno upiral, je bilo življenje močnejše od mene. Nazadnje sem sprejel, da je najbolje, da se življenju prepustim in da mu začnem zaupati ter njegovemu toku slediti.

Moja tedanja pot ter moje življenje me je pripeljalo do trenutka – do preloma, ko sem spoznal, da me čaka veliko dela, če želim preseči svoj ego, ki je vodil večino mojega življenja. In seveda če želim biti v življenju srečen ter imeti avtentičen ljubezenski odnos s svojo partnerico.

Pripravljen sem bil stopiti na novo pot – na Pot do sebe.
V dolgotrajnem procesu, ki me je vodil skozi veliko soočanja z lastno temo ter mojimi sencami, sem počasi začel dojemati, predvsem pa sprejemati, kdo sem in kaj je moj namen. V tem času sem se o sebi naučil ogromno.

Spoznal sem, da si svoje življenje pravzaprav ustvarjam sam z odnosom, ki ga do življenja imam (ZNOTRAJ SEBE). In da je samo od mene odvisno, ali bom želel preseči svoj stari jaz in postati najboljša verzija tistega, kar zase znotraj vem, da sem. Odločil sem se za slednje – in to je bila najboljša odločitev, kar sem jih kdajkoli sprejel.
Čeprav izkušnja ni bila lahka..

Vsa teoretična znanja, predvsem pa lastna spoznanja in izkušnje ter vse tehnike in vaje, ki sem jih najprej preizkusil na sebi ter jih izvajam redno, sem zbral v spletni delavnici ter v petih spletnih programih, ki jih uspešno vodim že 6 let ter v vodenju Delavnic za osebno rast, ki jih izvajam že 5 let. Do danes sem izvedel že približno 150 različnih delavnic, seminarjev ter predavanj v Sloveniji ter v tujini (Hrvaška, ZDA – Kalifornija).

Danes z gotovostjo stojim za svojimi besedami, saj vam iz prve roke (po)nudim ogromno informacij, predvsem pa lastnih izkušenj, ki vam pomagajo, da boste svoja življenja tudi vi zaživeli bolj radostno, zavestno ter avtentično.

 Presežite svoje omejitve in  zaživite v svojem polnem  potencialu..

PROGRAMI ZA OSEBNO RAST

vsi programi

Izziv 21

Osvojite nove navade – postanite bolj samozavestni

21 - DNEVNI SPLETNI PROGRAM

Pot do sebe

Okrepite svojo voljo ter odkrijte moč svojih misli

31 - DNEVNI SPLETNI PROGRAM

Ravnovesje telesa in duha

Več energije = več volje do življenja

4 - TEDENSKI SPLETNI PROGRAM

Izpustite preteklost

Postavite sebe na prvo mesto

8 - TEDENSKI SPLETNI PROGRAM

Pot srca

Postanite eno s svojim srcem ter mu sledite

5 - TEDENSKI SPLETNI PROGRAM

ZA VAS PRIPRAVLJAM

INDIVIDUALNA
SVETOVANJA

Vsa druženja so intimna

PREBERI VEČ

PREDAVANJA
IN DOGODKI

Organizacija ter vodenje dogodkov

PREBERI VEČ

DELAVNICE  TER
VIKEND ODMIKI

Izstopite iz cone poznanega

PREBERI VEČ

SPLETNA
DELAVNICA

Izvajanje programa v udobju lastnega doma

PREBERI VEČ