Spremenite vaše okolje, izstopite iz cone poznanega ter si podarite popolnoma drugačno in edinstveno priložnost, da se zopet povežete s samimi sabo.

04
julij 2024

Poletni tabor za moške

Kobarid
VEČ
Spletne vsebine

Spletne vsebine so primerne za vse tiste, ki morda nimate časa, želje ali pa interesa prisostvovati na druženjih v živo in to poglobljeno teoretično znanje ter vrsto praktičnih orodij raje spoznavate in usvajate iz udobja vašega doma. Prav s tem namenom so vse informacije zajete v smiselno celoto ter razporejene v preglednih modulih, vsakemu modulu pa je dodano učno gradivo, meditacije, vaje in tehnike, preko katerih boste sebe spoznali še bolj, se naučili bolj zavestnega življenja in dosegli višjo stopnjo svobode, miru in ljubezni.

SPLETNI AVDIO PROGRAM

Pot moškega


AVDIO PROGRAM
je namenjen vsem moškim, ki si želijo izboljšati svoj odnos do ženske in do življenja in ki so pripravljeni na partnerski odnos pogledati iz drugačne perspektive.
Namenjen je vsem moškim, ki se v teh vedno bolj norih časih ne zmorejo ali pa ne znajo soočati z zahtevami sveta, predvsem pa s potrebami in željami svoje ženske. Veliko dobrih moških se tako z razmerjem (ali pa z življenjem) enostavno sprijazni ali pa obupa.

S tem pa moški v sebi močno potlači tisto neizraženo; tisto nekaj, kar se v njem skriva in želi iz njega priti ter navidezno rešitev pogosto išče zunaj sebe.

VEČ O PROGRAMU

PROGRAM

Z izvajanjem programa boste postali zaupanja ter spoštovanja vreden moški ter zaživeli svoje življenje bolj zavestno, polno, pristno in prisotno. V programu je zajetih 6 modulov (+ bonus posnetki), ki vam pomagajo bolje razumeti, zakaj sta prisotnost in zavest moškega v partnerskem razmerju (ter v življenju) za žensko bistveni. V svoje življenje boste znali pritegniti ter obdržati imenitno žensko ter se naučili z njo globoko ljubiti. Spoznali boste načine za preprečevanje prezgodnjega izliva ter za orgazme brez ejakulacije in se naučili doživljati orgazme celega telesa. Postali boste boljši ljubimec / partner / oče / moški, ki si ga ženska želi. Izvedeli boste, zakaj je tako pomembno, da moški najde svoje poslanstvo (namen), kako ga najde in zakaj ga s svetom (in z žensko) mora deliti, če želi živeti izpolnjeno življenje in imeti ljubeče razmerje s svojo žensko, z otroki, s prijatelji ter s svetom.

Začnete lahko kadarkoli in delate v svojem lastnem tempu.

IZJAVE UDELEŽENCEV

Ta program ponuja transformativno potovanje za moške, ki iščejo osebno rast in uspeh v zvezi. Udeležence opremi z orodji, znanjem in samozavedanjem, ki so potrebni za razcvet njihovih odnosov in vodenje izpolnjenih življenj. Ta program z vsem srcem priporočam vsakemu moškemu, ki je pripravljen stopiti na pot samoodkrivanja, povezovanja in postati najboljša različica samega sebe. 
Zahvaljujoč programu sem začel globlje razumeti mojo žensko, razvozlati njeno kompleksnost in pridobiti dragocen vpogled v njene misli, čustva in poglede.

Mihael ŽGANK, slovensko-turški judoist (srebrna medalja na SP 2017)

Pred nekaj leti je bilo moje življenje brezpomensko. Hlastal sem po spremembi sebe in poiskal več različnih možnosti za izboljšavo le-tega. Padel si mi v oko, a bil sem skeptičen. Težko je bilo razbrati ali gredo tvoji programi (kot mnogo drugih) za prevaro ali ne. Zbral sem pogum, odštel nekaj cekinov in si rekel: "Kaj gre pa lahko narobe?". Verjel sem eno, napredek ne bo viden čez noč, ampak na dolgi rok. To me je gnalo naprej, iz dneva v dan utrjevals amopodobo, dovolil si čutiti in postajal boljši in ljubeč moški. Ne bom rekel, da mi je uspelo, ker na naslednjem koraku me čaka nova, a hkrati še težja preizkušnja. Vsekakor stremim k temu, da bom vsak dan boljši kot včeraj. Po zaključenem programu se je moje življenje spreobrnilo v obratno smer. Sedaj verjamem kaj pomeni ljubezen in čutim, kako je biti ljubljen.

Blaž Lenček, fotograf in snemalec

Tvoj avdio program sem odkril v življenjskem obdobju, ko sem to najbolj potreboval. Skozenj sem spoznal svoje ne vedenje o dojemanju žensk in njihove energije. Program sem dobesedno "pojedel" in poskusil čim več slišanega implementirati v svoj vsakdan. Tako sem v zelo kratkem času spoznal žensko, ki sem jo iskal in sem lahko moški, kakršnega si je želela. To mi je dalo ogromno dodatne energije in zagona, da sem začel samostojen posel s katerim sem predolgo odlašal.

Žiga Frelih

Urban nam moškim v tem programu razkriva tistih nekaj odgovorov na vprašanja, ki se nam v odnosu z ženskami velikokrat zdijo nerešljivi. Skozi njegov program spoznamo, da so ti odgovori ves čas pred nami, le videti jih ne znamo.

Blaž Žmavčič

Skozi program dobiš drugačen pogled ne samo na ženske, ampak tudi na moško življenje samo. Spoznaš, da je najbolj pomembno, da dobro zgradiš sebe skozi osebnostno rast, kar ti daje veliko boljše pogoje na vseh področjih v življenju, tako pri ženskah, kot tudi v poslu.
Tako izobraževanje bi morali moški imeti že v šoli.

Luka Debevec

Res odličen program! Mogoče malo težji prvi del, da ga osvojiš,... nadalje je veliko lažje! In ja, vprašanja niso potrebna, saj zelo dobro in nazorno vodiš skozi program. Hvala za dodane vsebine!

Mitja Šalamun

Cena Vikend odmika: 319 EUR

V kolikor s seboj pripeljete partnerja, je cena po osebi 299 EUR
Po izpolnjeni PRIJAVI vam pošljem vse podatke za nakazilo.
PLAČILO JE MOŽNO NA DVA OBROKA;
MOŽNO JE KORISTITI TURISTIČNE BONE.

POSEBNA UGODNOST!!

Vsak udeleženec Spletnega avdio programa bo imel možnost individualnega posveta
preko Zoom aplikacije v trajanju 30 minut popolnoma BREZPLAČNO.

Cena celotnega programa

250.00 Eur

200.00 Eur

Cena programa je lahko tudi brez individualnih pogovorov
SPLETNA VIDEO DELAVNICA

Kakor v nas – tako zunaj nas


Spletna delavnica
je namenjena vsem tistim, ki želijo preseči svoje stare ter omejujoče vzorce ter prepričanja, ki jih v življenju zaustavljajo do te mere, da ves čas živijo v preteklosti ter nimajo moči niti znanja, da bi spoznali, da si svoje življenje lahko ustvarijo popolnoma takšno, kot si želijo.

Skozi potek delavnice bomo podrobno spoznavali, kdo dejansko smo, kaj je tisto, kar nas določa ter kakšne potenciale kot človeška bitja na tem svetu imamo ter se jih naučili v polnosti izraziti.
Spoznali boste veliko praktičnih načinov za izvajanje uporabnih vaj in preprostih tehnik ter močnih sproščanj in globokih meditacij, ki vam bodo pomagale vaše življenje ustvariti od znotraj navzven.

VEČ O DELAVNICI

PROGRAM

Zaživite svoje življenje bolj zavestno ter polno in se pridružite mnogim, ki so se že udeležili Spletne delavnice KAKOR V NAS – TAKO ZUNAJ NAS in ki se zavedajo, da je edino naša notranjost tista, ki odraža našo zunanjost. Spletna delavnica je sestavljena iz 6 modulov, ki vam pomagajo bolje razumeti principe vibracije ter koncepte manifestacije in življenja v vašem najvišjem potencialu in vaše izbire tistega, kar si v življenju želite – iz polnosti tega, kar vi res ste.

Začnete lahko kadarkoli in delate v svojem lastnem tempu.

IZJAVE UDELEŽENCEV

Spletna delavnica Kakor v nas – tako zunaj nas je zelo cool. Zaradi te delavnice sem kar nekaj "težjih" izkušenj lažje predelala. Takšna oblika delavnice mi je super tudi zato, ker jo lahko uporabim kadarkoli in kjerkoli. Se priklopim in je to to. Tudi če padeš ven. Ni problema, greš pač znova. Poslušaš večkrat, kolikokrat želiš. In potem si zavrtiš tisto, kar v določenem trenutku najbolj potrebuješ. Ko veš že točno, kje kaj poveš in kakšne so meditacije.

Kristina Vračko

Najprej želim izraziti hvaležnost za to delavnico. Sprožila je in dela globoke transformacije. Odpre notranji uvid in dušo. Tam, kjer je bila tema, je posvetila luč. Delala sem (in tako nadaljujem) zares počasi in si dovolila prisluhniti tudi vsemu med vrsticami. Pozitivni aspekt on–line delavnice je, da lahko nekaj poslušaš tudi večkrat. Vzporedno, takoj z začetkom delavnice, so v življenje vstopile in se kažejo različne sinhronitete. Hvala za vso tvojo prehojeno pot in kar živiš ter predajaš naprej.

Mirjam Kunaver Dekleva

POSEBNA UGODNOST!!

Vsak udeleženec Spletne video delavnice bo imel možnost 30 minutnega BREZPLAČNEGA POSVETA preko Zoom aplikacije.

Cena spletne delavnice

200.00 Eur

150.00 Eur

SPLETNI AEQ PROGRAM

Učenje AEQ vaj in AEQ dihanja


Sodelovanje na spletnem programu vam pomaga razumeti, zakaj je pri celostnem delu na sebi potrebno začeti upoštevati tudi telo, saj le tako lahko dosežemo globlje podzavestne spremembe ter presežemo vzorce, ki nam žal ne služijo več dobro ali pa nam sploh ne služijo več

Več razumevanja namreč odpravlja strah; manj strahu preprečuje odpor; manj odpora pa povečuje možnost celostnih sprememb.

VEČ O PROGRAMU

SPLETNI PROGRAM

Z izvajanjem AEQ vaj se lahko naučimo vedno bolj sproščati podzavestno in kronično napete mišice in tako telo osvobajati neželenih čustvenih stanj, ki se jih ne zavedamo, a so potlačena globoko v telesu. Z vodenim zavestnim gibanjem, poglobljenim razmišljanjem ter raziskovanjem zmanjšujemo senzorično-motorno amnezijo (SMA) in tako prepoznamo anomalije v telesu, ki jih lahko z zavestnimi dejanji urejamo. Zmanjševanje in odpravljanje SMA pomeni izboljševanje stika med telesom in zavestjo, kar človeku pomaga bolj resnično začutiti svoje telo ter bolj primerno zadovoljevati ter izražati svoje potrebe. Z AEQ metodo ugotavljamo, prepoznavamo ter odpravljamo dejanske vzroke, ki so nas pripeljali do morebitnih bolečin, zakrčenosti telesa, kronične utrujenosti ali izgorelosti, kroničnih stanj ter posledično kroničnih odnosov.

Dihalne vaje so namenjene temu, da preko dihalnih modulov lahko bolje začutimo vplive neprimernega in nepravilnega dihanja čez dan in preko noči. Z dihalnimi protokoli se učimo ugašati simpatični (boj ali beg) ter aktivirati parasimpatični odziv avtonomnega živčnega sistema (sproščanje, regeneracija, rast, počitek) ter se naučimo sprejmati več življenjske energije v prsni koš in z njo učinkovito, zrelo ter racionalno upravljati.
Plitek in slab vdih namreč omeji vnos življenjske energije v naše telo; slab izdih pa nam onemogoča, da bi bilo naše delo bolj učinkovito in bolj temeljito opravljeno.

IZJAVE UDELEŽENCEV

Največja sprememba, ki jo opažam od začetka tečaja je čuječnost, ki se je razvila v meni. Sedaj lahko dejansko opazujem, kaj se mi dogaja v telesu med interakcijami z drugimi in lahko si vzamem trenutek in preprosto čutim namesto, da bi avtomatsko reagiral. Opažam, da dokler ohranjam trebušno prepono sproščeno, lahko čustva enostavno prediham in pustim, da tečejo skozi mene, v trenutku, ko pa jo zakrčim, je telo prisiljeno v reakcijo. Ne uspe mi vedno, ampak upam, da bom s konstantnim zavedanjem in sproščanjem vedno bližje.

Rok Pliško

Program AEQ mi je bil nekaj novega. Vaje so dokaj lahke, drugačne, a zelo učinkovite. Tekom programa sem čutila večjo povedanost SEBE s svojimi občutki in okolico, odločitve pa so postale bolj pravilne. Po vadbi sem se počutila lahkotno in sproščeno, zgornji del trupa, še posebej ramenski in vratni predel, pa sta postala občutno razbremenjena in bolj gibljiva. Program priporočam vsem, ki imajo močan zapis svobode, a čutijo, da jih njihova preteklost vleče malo nazaj. 

Katja Oman

Omg, odlično predavanje tole danes. Veliko ‘aha’ momentov, tudi v vseh prejšnjih predavanjih. Sploh zadnjič glede staršev, da so v bistvu delali bolj na materialnih dobrinah…čist res, jih bolje rezumem in sem in a way bolj pomirjena z njihovimi dejanji. Hvaležna za vse modrosti in znanje, ki ga predajate.

Barbara Paliska

Pa smo prišli do zadnjega tedna AEQ vaj in dihanja. Veliko sva se naučila in vse kar se je po vajah dogajalo, sva skupaj predelala in se o tem pogovorila. To je za naju res napredek. Z delom na sebi pa upam, da se bova enkrat znebila te navlake, ki jo nosiva v sebi. 
Hvala Urban za tako dobro delavnico. 

Martina Bukovič

Trenutno ni razpisanih novih terminov;
za več informacij mi pišite.

Cena spletnega programa

160.00 Eur