Pot sodobnega in zavestnega moškega

SPLETNI AVDIO PROGRAM

Odprtost ženske je odraz odprtosti tvoje zavesti. Bolj kot stojiš v svoji jasnosti in si v stiku s svojo zavestjo, bolj ti bo ženska zaupala in bolj se ti bo predala!

Ko je moški močno povezan s samim sabo; ko je znotraj sebe pretočen; ko ve, kdo on je in zakaj je na tem svetu; ko sledi svojemu najvišjemu namenu in ko je popolnoma prežet z najvišjo zavestjo, takrat doseže to vizijo in jasnost, preko katere odločno in srčno usmerja svoje življenje in stvari v njem – to pa je nekaj, česar si ženska od njega najbolj želi.
Saj šele takrat moškemu ona lahko resnično zaupa in se mu preda.

VEČ

Spletni avdio program je razdeljen na dva dela, ki skupaj vsebujeta 6 modulov (+ BONUS posnetke), ki vključujejo poglobljeno teoretično in praktično znanje, učno gradivo ter predvsem veliko vaj, tehnik, napotkov ter usmeritev s pomočjo katerih boš globlje spoznal samega sebe ter dobil še bolj širok in morda malce drugačen pogled na ženske, na partnerske odnose, na spolnost ter na življenje. Skozi izvajanje programa boš tako imel možnost zaživeti bolj zavestno življenje, prav tako pa boš lahko vzpostavil bolj ljubeče in pristno ljubezensko razmerje s svojo žensko (ter s svetom).

Prisotnost, avtentičnost ter zavedanje – sebe in sveta – je v življenju moškega, ki želi biti z žensko, bistvenega pomena. Vendar ne samo takrat, ko zunaj sije sonce, ampak tudi, ko se oblak njenih čustev nad njo pojavi in ko se v tem nekontroliranem divjanju njene prave ženske narave začne izgubljati tudi sama. Takrat ženska moškega res potrebuje.
Narava ženskega principa je namreč kot reka, ki potrebuje strugo, da lahko teče in da se ne razliva preko svojih bregov. In čeprav tudi reka lahko postane divja in se preko svojih robov zagotovo vsak mesec razlije, pa ji le ta struga daje varnost, saj se lahko vanjo vedno znova vrne.
Ta struga pa je struktura moškega principa – njegovo zavedanje ter prisotnost – in ta neskončen ples polarnosti med njima.

Vrednost, ki jo poleg tega lahko prineseš v razmerje z žensko, pa je najbolj pogojena s stopnjo zavedanja, ki prihaja iz tvojega telesa in ne z znamko avtomobila, ki ga voziš ali s službo, ki jo opravljaš. Tudi s tem sicer lahko do neke mere izkazuješ svojo zavest, ampak če tvoj pogled ni prodoren, če se tvoja celota ne povezuje s to zavestjo oziroma če se ta zavest ne izraža skozi tvoje telo – če nimaš poravnane hrbtenice, če ne veš, kam bi dal roke, ko se z žensko pogovarjaš, če je tvoj dih plitek, če ti bega pogled, če nimaš urejenih misli,.. potem tvoja vrednost pade v trenutku – tako seksualna, poslovna in tudi osebna.
Ljudje okoli tebe, predvsem pa tvoja ženska ti podzavestno ne morejo zaupati, saj oddajaš energijo, ki ni zaupanja vredna.

Tvoja zavest se namreč skozi tvoje telo ves čas odraža navzven.
To je najbolj pomembna stvar, ki jo kot moški moraš osvojiti, če si od ženske (ter od sveta) želiš zaupanje, spoštovanje, njeno predajo in ljubezen.  

Bolj, kot je moški doma v svoji jasnosti, bolj sproščena bo ženska ob njem.

KAJ SPOZNAŠ V AVDIO PROGRAMU

Vsebine avdio programa ti bodo pomagale bolje razumeti, kaj si ženske od moškega resnično želijo in kako lahko moški ženski ''tisto''da, brez da bi pri tem izgubil svoj mir in svobodo. Skozi potek programa ti bom razložil in pokazal, kako svoji ženski stati ob strani v vseh njenih čustvenih stanjih in jo kljub temu odpreti v ljubezni; predvsem in najbolj pa takrat, ko bi najraje odšel ali pa jo nekam poslal. Še več, spoznal boš pomembnost tvoje zavestne prisotnosti v njenem življenju ter dajanja strukture njej in vajinemu razmerju.

Z izvajanjem preprostih vaj se boš naučil, kako postati bolj fokusiran, jasen in odločen v razmerju ter v življenju, poleg tega pa se boš znal mnogo bolj povezati s samim sabo in upravljati s to močjo, ki je tebi. Svojo žensko boš znal voditi k njenemu užitku brez manipuliranja ali nadziranja, saj ko boš stal in živel v večji integriteti svojega resničnega jaza, ti bo le še bolj zaupala, te spoštovala, ti sledila in se ti predala. To pa je nekaj, kar si moški od ženske verjetno najbolj želi – njeno spoštovanje in predajo.

Program vsebuje avdio posnetke in teoretične zapise, vaje in tehnike ter učno gradivo, meditacije, vodene vaje ter bonus avdio posnetke, ki ostanejo za vedno tvoji in do katerih boš imel neomejen dostop iz katerekoli naprave kadarkoli.

10

UR AVDIO VSEBIN

30

VAJ IN TEHNIK

7

DOKUMENTOV GRADIVA

12

BONUS AVDIO PREDAVANJ

POTEK PRVEGA DELA PROGRAMA

1. MODUL: Zavedanje in prisotnost moškega

2. MODUL: Stopnje odnosov

3. MODUL: Namen in cilj moškega

​4. MODUL: Bonus

POTEK DRUGEGA DELA PROGRAMA

1. MODUL: Ples med Njo in Njim

​2. MODUL: Kako se ljubiti z žensko

3. MODUL: Ženski menstrualni cikel

​4. MODUL: Bonus

POSLUŠAJ BREZPLAČNE VSEBINE

ZAKAJ SE UDELEŽITI IN KAKO TI LAHKO POMAGA

Neomejen in doživljenjski dostop do vseh vsebin, kjer lahko gradivo predeluješ v lastnem tempu

Vse, kar mora sodoben in zavesten moški vedeti o bivanju ter ljubljenju z žensko, je zbrano na enem mestu

Vsebine lahko poslušaš v avtu, med treningom, na sprehodu, na kolesu, med tekom,… iz katerekoli naprave želiš

Skozi avdio predavanja ter vaje boš spoznaval:

Zakaj sta zavedanje in prisotnost moškega v odnosu bistvena

Kje in skozi kaj se kaže resnična vrednost moškega

Razumevanje energije polarnosti med moškim in ženskim principom

Kako žensko poslušati, da se bo počutila sprejeto

Stopnje razvoja moškega principa

Kako odkriti svoje poslanstvo ter deliti svoj največji dar s svetom

Zakaj ženska ljubi tvojo avtentičnost in jasnost

Zakaj je poznavanje ženskega menstrualnega cikla nujno za moškega

Kako lahko navaden seks postane globoko ljubljenje z žensko

Kako preprečiti prezgodnji izliv in dosegati orgazme celega telesa

Osvajanje načinov za globoko potešitev ženske

Kako na ljubeč način izraziti svojo temno plat in kdaj reči NE

KAKO POTEKA AVDIO PROGRAM

Spletni avdio progam poteka v Spletni učilnici. Do vsebine lahko dostopaš preko spleta kadarkoli ter iz katerekoli naprave boš želel (prenosnik, tablica, telefon). Po zaključeni prijavi boš na elektronski naslov prejel geslo za vstop v Spletno učilnico, kjer ti bo celotno gradivo ob prvem vstopu na voljo za vedno. Proces poslušanja, branja učnega gradiva ter izvajanja vaj pri posameznih modulih boš tako lahko popolnoma prilagodil svojim željam in potrebam.

IZJAVE UDELEŽENCEV

Tvoj avdio program sem odkril v življenjskem obdobju, ko sem to najbolj potreboval. Skozenj sem spoznal svoje ne vedenje o dojemanju žensk in njihove energije. Program sem dobesedno "pojedel" in probal čim več slišanega implementirati v svoj vsakdan. Tako sem v zelo kratkem času spoznal žensko, ki sem jo iskal in sem lahko moški, kakršnega si je želela. To mi je dalo ogromno dodatne energije in zagona, da sem začel samostojen posel s katerim sem predolgo odlašal.

Žiga Frelih

Skozi program dobiš drugačen pogled ne samo na ženske, ampak tudi na moško življenje samo. Spoznaš, da je najbolj pomembno, da dobro zgradiš sebe skozi osebnostno rast, kar ti daje veliko boljše pogoje na vseh področjih v življenju, tako pri ženskah, kot tudi v poslu. Tako izobraževanje bi morali moški imeti že v šoli.

Luka Debevec

Urban nam moškim v tem programu razkriva tistih nekaj odgovorov na vprašanja, ki se nam v odnosu z ženskami velikokrat zdijo nerešljivi. Skozi njegov program spoznamo, da so ti odgovori ves čas pred nami, le videti jih ne znamo.

Blaž Žmavčič

S velikim zanimanjem sem se odločil za program Pot sodobnega in zavestnega moškega, kajti v tem hitrem tempu življenja večinoma delujemo po nekih stalnih tirnicah, pozabimo pa na našo zavest in prisotnost, kaj je za moškega zelo pomembno. Kaj mi je bilo posebej všeč je to, da te program odlično vodi po korakih. Veliko sem pridobil znanja in vsakič ko poslušam posnetek, se mi odpre nov nivo zavedanja. Hvala iz srca!  

Mitja Šalamun

Tvoj program in vzorčni posnetki so mi res vzbudili precejšnje zanimanje, ker sam še nisem naletel na tako izvirna pojasnila, kljub temu, da z velikim zanimanjem raziskujem tovrstno tematiko. Zlasti me je pritegnil opis, kako ženske zaznavajo moškega po njegovi energiji, kar še v nobeni knjigi za partnerske odnose nisem zasledil tako direktno opisano, opažam pa, da v mojem odnosu to popolnoma drži.

Jure Vrhovnik

Udeležil sem se predavanja in programa ter vselej ugotovil, da Urbanove besede lahko in znam slišati z mojimi moškimi ušesi. Prav ta moški način poslušanja in razumevanja, predvsem nežnejšega spola, pa je velikokrat problem. Dokler nisem poslušal nekaj Urbanovih filmčkov, sem bil samozavestno prepričan, da so moji odzivi na nežnejši spol najmanj dobri. Resnica pa se je skrivala drugje, kot pa moje prepričanje. Zato, Urban, hvala za prebujenje in kažipot do zavedanja.
Upam, da mi enkrat uspe priti tja.

Jure Hartman

Cena I. dela programa:

150.00 Eur

120.00 Eur

Cena programa je lahko tudi brez individualnih pogovorov

Cena II. dela programa:

150.00 Eur

120.00 Eur

Cena programa je lahko tudi brez individualnih pogovorov

Cena celotnega programa

250.00 Eur

200.00 Eur

Cena programa je lahko tudi brez individualnih pogovorov
V primeru, da nimate možnosti plačila preko bančnega nakazila,
MI PIŠITE in poslal vam bom vse potrebne podatke za nakazilo.
PIŠITE MI

POSEBNA UGODNOST

Vsak udeleženec avdio programa bo imel možnost INDIVIDUALNEGA POSVETA
preko Skype aplikacije v trajanju 30 minut popolnoma BREZPLAČNO.

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

1. Kaj bom v spletnem avdio programu spoznal?

2. Kaj pridobim z nakupom spletnega avdio programa?

3. Kako poteka izvajanje spletnega avdio programa?