Pot sodobnega in zavestnega moškega

SPLETNI AVDIO PROGRAM

Izboljšaj svoj partnerski odnos in se nauči svojo žensko voditi.
Postani odgovoren in odločen moški, ki stoji v svoji jasnosti in je v stiku s svojo zavestjo. Tako ti bo ženska bolj zaupala in se ti bo lažje predala!

Veliko moških nima interesa, da bi izboljšali svoj partnerski odnos, saj jim je to manj pomembno kot njihovo poslanstvo oziroma cilj, ki ga v življenju želijo doseči. Ne zavedajo pa se, da s tem ko izboljšujejo svoje ljubezensko razmerje z žensko, močno pripomorejo k lažjemu doseganju svojega cilja.

Mnogi moški se tudi ne zavedajo pomena vsakodnevne prakse dela na sebi, saj verjetno niti ne vedo, da s tem razvijajo zavedanje, razumevanje, sprejemanje in odprtost do situacij, do ljudi, do svojih čustev in izkušenj ter do vsega, kar se dogaja brez nekih razumskih blokad ali zadržkov, in se tako ne potegnejo vase, niti se ne umaknejo, ko je težko – v partnerskem odnosu ali v življenju.

VEČ

O tem, kakšen je pravi moški, se ne govori skoraj nič oziroma zelo malo, zato sem se že nekaj let nazaj začel bolj temeljito potapljati v to tematiko, jo raziskoval in predvsem vadil na sebi. Po eni od zaključenih vez sem si vzel nekaj časa zase, saj nisem želel ponavljati vzorcev, ki sem jih prenašal iz enega odnosa v drugega in ki mi niso služili. Ta čas sem temeljito posvetil preučevanju odnosov ter vlogi moškega v partnerskem razmerju in disciplinirano delal na sebi. Z rednim, doslednim in zavestnim delom sem postopoma dobil več razumevanja in začel dvigovati čustveno zrelost. V tem času sem o sebi ter o razmerjih spoznal marsikaj, česar prej nisem mogel ali želel videti. Vedno bolj sem začel čutiti svoje telo ter občutke, začel sem ozveščati svoje rane, stare vzorce in omejujoča prepričanja, zopet sem postajal bolj spontan in se naučil izražati avtentično ter čustveno zrelo tudi takrat, ko to ni bilo prijetno meni ali drugim. Prenehal sem ugajati ter postal bolj odločen in odgovoren, to pa je nekaj, kar si ženske od moških želijo.

Napredek je bil očiten, saj se je uspeh začel kazati na vseh tistih življenjskih področjih na katerih sem prej celo stagniral. Predvsem pa se je to začelo močno odražati v odnosih vseh vrst, še posebej v ljubezenskem odnosu z mojo sedanjo partnerico. Izboljšala se je najina komunikacija ter razumevanje in sprejemanje drug drugega. Med nama se je tako razvilo še več spoštovanja, iskrenosti in zaupanja, kar pa so poleg ljubezni glavni temelji uspešnega partnerskega odnosa.

Vse to je bil povod, da sem ustvaril prvi in edini program za moške v Sloveniji, v katerem moške nagovarjam ter učim, kako postati zaupanja in spoštovanja vreden moški. Tematika, ki sem jo zajel v avdio programu, je po mojem mnenju bistvena in še kako potrebna za vsakega moškega, ki si želi imeti ljubeč, pristen in zavesten partnerski odnos s svojo žensko. Moške učim, kako postati bolj zavestni, prisotni ter odgovorni in kako se lahko naučijo svojo žensko voditi k njenemu užitku in sproščenosti. Spoznal sem tudi, da je moška spolnost tematika, o kateri se ne govori skoraj nič, pričevanja žensk in moških pa mi samo potrjujejo, da je naše (ne)znanje o spolnosti vezano predsem na pornografijo, saj je to za marsikoga edina spolna ‘izobrazba’, ki smo je bili kot mladostniki deležni. Pa je žal popolnoma zgrešena, saj zaradi tega moški ženske izrabljamo predvsem kot sredstvo za sproščanje napetosti, ki se ob vzburjenju pojavi v nas. Večina moških ženske namreč še vedno dojema kot objekt za sproščanje in potešitev svojih nagonov, pri tem pa ob koncu spolnega akta ni zadovoljen niti on niti ona.
Poleg tega pa sem ugotovil, da tudi ženske spolnost doživljajo na podoben način, saj je marsikateri ženski edini poznan način doživljanja užitka na moški način – kratka in plitka potešitev napetosti v telesu z orgazmom klitorisa, kjer je važen predvsem cilj, ne pa pot, preko katere se lahko moški in ženska združita in povežeta globlje in močneje.

Spletni avdio program za moške vsebuje 6 modulov (+ BONUS posnetke), ki vključujejo poglobljeno teoretično in praktično znanje, učno gradivo ter predvsem veliko vaj, tehnik, napotkov ter usmeritev s pomočjo katerih boš globlje spoznal samega sebe ter dobil še bolj širok in malce drugačen pogled na ženske, na partnerske odnose, na spolnost ter na življenje. Skozi izvajanje programa boš tako imel možnost zaživeti z več zavedanja, prav tako pa boš lahko vzpostavil bolj ljubeče in pristno ljubezensko razmerje s svojo žensko.


Prisotnost, avtentičnost ter zavedanje – sebe in sveta – je v življenju moškega, ki želi biti z žensko, bistvenega pomena. Vendar ne samo takrat, ko zunaj sije sonce, ampak tudi, ko se oblak njenih čustev nad njo pojavi in ko se v tem nekontroliranem divjanju njene prave ženske narave začne izgubljati tudi sama. Takrat ženska moškega res potrebuje. Narava ženskega principa je namreč kot reka, ki potrebuje strugo, da lahko teče in da se ne razliva preko svojih bregov. In čeprav tudi reka lahko postane divja in se preko svojih robov zagotovo vsak mesec razlije, pa ji le ta struga daje varnost, saj se lahko vanjo vedno znova vrne.
Ta struga pa je struktura moškega principa – njegovo zavedanje ter prisotnost – in ta neskončen ples polarnosti med njima.

Bolj, kot je moški doma v svoji jasnosti, bolj sproščena bo ženska ob njem.

KAJ SPOZNAŠ V AVDIO PROGRAMU

Vsebine avdio programa ti bodo pomagale bolje razumeti, kaj si ženske od moškega resnično želijo in kako lahko moški ženski ''tisto'' da, brez da bi pri tem izgubil svoj mir in svobodo. Skozi potek programa ti bom razložil in pokazal, kako svoji ženski stati ob strani v vseh njenih čustvenih stanjih in jo kljub temu odpirati v ljubezni; predvsem in najbolj pa takrat, ko bi najraje odšel ali pa jo nekam poslal.
Še več, spoznal boš pomembnost tvoje zavestne prisotnosti v njenem življenju ter dajanja strukture njej in vajinemu razmerju.

Z izvajanjem preprostih vaj se boš naučil, kako postati bolj fokusiran, jasen in odločen v razmerju ter v življenju, poleg tega pa se boš znal mnogo bolj povezati s samim sabo in upravljati s to močjo, ki je tebi. Svojo žensko boš znal voditi k njenemu užitku brez manipuliranja ali nadziranja, saj ko boš stal in živel v večji integriteti svojega resničnega jaza, ti bo le še bolj zaupala, te spoštovala, ti sledila in se ti predala.

To pa je nekaj, kar si moški od ženske verjetno najbolj želi – njeno spoštovanje in njeno predajo.

Program vsebuje avdio posnetke in teoretične zapise, vaje in tehnike ter učno gradivo, meditacije, vodene vaje ter bonus avdio posnetke, ki ostanejo za vedno tvoji in do katerih boš imel neomejen dostop iz katerekoli naprave kadarkoli.

10

UR AVDIO VSEBIN

30

VAJ IN TEHNIK

7

DOKUMENTOV GRADIVA

12

BONUS AVDIO PREDAVANJ

POTEK PROGRAMA

1. MODUL: Zavedanje in prisotnost moškega

2. MODUL: Ples med Njo in Njim

3. MODUL: Stopnje odnosov

4. MODUL: Namen in cilj moškega

​5. MODUL: Kako se ljubiti z žensko

6. MODUL: Ženski menstrualni cikel

Bonus avdio predavanja

POSLUŠAJ BREZPLAČNE VSEBINE

ZAKAJ SE UDELEŽITI IN KAKO TI LAHKO POMAGA

Neomejen in doživljenjski dostop do vseh vsebin, kjer lahko gradivo predeluješ v lastnem tempu

Vse, kar mora sodoben in zavesten moški vedeti o bivanju ter ljubljenju z žensko, je zbrano na enem mestu

Vsebine lahko poslušaš v avtu, med treningom, na sprehodu, na kolesu, med tekom,… iz katerekoli naprave želiš

Skozi avdio predavanja ter vaje boš spoznaval:

Zakaj sta zavedanje in prisotnost moškega v odnosu bistvena

Kako se kaže resnična vrednost moškega

Razumevanje energije polarnosti med moškim in ženskim principom

Kako žensko poslušati, da se bo počutila sprejeto

Stopnje razvoja moškega principa

Kako odkriti svoje poslanstvo ter deliti svoj največji dar s svetom in z žensko

Zakaj ženska ljubi tvojo avtentičnost, jasnost in odločnost

Zakaj je poznavanje ženskega menstrualnega cikla nujno za moškega

Kako lahko preko navadnega seksa dosegamo globino v ljubljenju z žensko

Kako preprečiti prezgodnji izliv in začeti dosegati orgazme celega telesa

Osvajanje načinov za globoko potešitev ženske

Kako na ljubeč način izraziti svojo temno plat in kdaj reči NE

KAKO POTEKA AVDIO PROGRAM

Spletni avdio progam poteka v Spletni učilnici. Do vsebine lahko dostopaš preko spleta kadarkoli ter iz katerekoli naprave boš želel (prenosnik, tablica, telefon). Po zaključeni prijavi boš na elektronski naslov prejel geslo za vstop v Spletno učilnico, kjer ti bo celotno gradivo ob prvem vstopu na voljo za vedno. Proces poslušanja, branja učnega gradiva ter izvajanja vaj pri posameznih modulih boš tako lahko popolnoma prilagodil svojim željam in potrebam.

IZJAVE UDELEŽENCEV

Pred nekaj leti je bilo moje življenje brezpomensko. Hlastal sem po spremembi sebe in poiskal več različnih možnosti za izboljšavo le-tega. Padel si mi v oko, a bil sem skeptičen. Težko je bilo razbrati ali gredo tvoji programi (kot mnogo drugih) za prevaro ali ne. Zbral sem pogum, odštel nekaj cekinov in si rekel: "Kaj gre pa lahko narobe?". Verjel sem eno, napredek ne bo viden čez noč, ampak na dolgi rok. To me je gnalo naprej, iz dneva v dan utrjeval samopodobo, dovolil si čutiti in postajal boljši in ljubeč moški. Ne bom rekel, da mi je uspelo, ker na naslednjem koraku me čaka nova, a hkrati še težja preizkušnja. Vsekakor stremim k temu, da bom vsak dan boljši kot včeraj. Po zaključenem programu se je moje življenje spreobrnilo v obratno smer. Sedaj verjamem kaj pomeni ljubezen in čutim, kako je biti ljubljen.

Blaž Lenček, fotograf in snemalec

Tvoj avdio program sem odkril v življenjskem obdobju, ko sem to najbolj potreboval. Skozenj sem spoznal svoje ne vedenje o dojemanju žensk in njihove energije. Program sem dobesedno "pojedel" in poskusil čim več slišanega implementirati v svoj vsakdan. Tako sem v zelo kratkem času spoznal žensko, ki sem jo iskal in sem lahko moški, kakršnega si je želela. To mi je dalo ogromno dodatne energije in zagona, da sem začel samostojen posel s katerim sem predolgo odlašal.

Žiga Frelih

Ta program ponuja transformativno potovanje za moške, ki iščejo osebno rast in uspeh v zvezi. Udeležence opremi z orodji, znanjem in samozavedanjem, ki so potrebni za razcvet njihovih odnosov in vodenje izpolnjenih življenj. Ta program z vsem srcem priporočam vsakemu moškemu, ki je pripravljen stopiti na pot samoodkrivanja, povezovanja in postati najboljša različica samega sebe. 
Zahvaljujoč programu sem začel globlje razumeti mojo žensko, razvozlati njeno kompleksnost in pridobiti dragocen vpogled v njene misli, čustva in poglede.

Mihael ŽGANK, slovensko-turški judoist (srebrna medalja na SP 2017)

Skozi program dobiš drugačen pogled ne samo na ženske, ampak tudi na moško življenje samo. Spoznaš, da je najbolj pomembno, da dobro zgradiš sebe skozi osebnostno rast, kar ti daje veliko boljše pogoje na vseh področjih v življenju, tako pri ženskah, kot tudi v poslu.
Tako izobraževanje bi morali moški imeti že v šoli.

Luka Debevec

Urban nam moškim v tem programu razkriva tistih nekaj odgovorov na vprašanja, ki se nam v odnosu z ženskami velikokrat zdijo nerešljivi. Skozi njegov program spoznamo, da so ti odgovori ves čas pred nami, le videti jih ne znamo.

Blaž Žmavčič

Z velikim zanimanjem sem se odločil za program Pot sodobnega in zavestnega moškega, kajti v tem hitrem tempu življenja večinoma delujemo po nekih stalnih tirnicah, pozabimo pa na našo zavest in prisotnost, kar je za moškega zelo pomembno. Kaj mi je bilo posebej všeč je to, da te program odlično vodi po korakih. Veliko sem pridobil znanja in vsakič, ko poslušam posnetek, se mi odpre nov nivo zavedanja.

Mitja Šalamun

Tvoj program in vzorčni posnetki so mi res vzbudili precejšnje zanimanje, ker sam še nisem naletel na tako izvirna pojasnila, kljub temu, da z velikim zanimanjem raziskujem tovrstno tematiko. Zlasti me je pritegnil opis, kako ženske zaznavajo moškega po njegovi energiji, kar še v nobeni knjigi za partnerske odnose nisem zasledil tako direktno opisano, opažam pa, da v mojem odnosu to popolnoma drži.

Jure Vrhovnik

Udeležil sem se avdio programa za moške ter vselej ugotovil, da Urbanove besede lahko in znam slišati z moškimi ušesi. Prav ta moški način poslušanja in razumevanja, predvsem nežnejšega spola, pa je velikokrat problem. Dokler nisem poslušal nekaj Urbanovih vsebin, sem bil samozavestno prepričan, da so moji odzivi na nežnejši spol najmanj dobri. Resnica pa se je skrivala drugje, kot pa moje prepričanje. Zato hvala za prebujenje in kažipot do zavedanja.

Jure Hartman

Cena celotnega programa

250.00 Eur

200.00 Eur

Cena programa je lahko tudi brez individualnih pogovorov

POSEBNA UGODNOST

Vsak udeleženec avdio programa bo imel možnost INDIVIDUALNEGA POSVETA
preko Zoom aplikacije v trajanju 30 minut popolnoma BREZPLAČNO.

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

1. Kaj bom v spletnem avdio programu spoznal?

2. Kaj pridobim z nakupom spletnega avdio programa?

3. Kako poteka izvajanje spletnega avdio programa?