Spletni programi

Ne morem vam obljubiti, kaj vse boste s temi programi pridobili, saj je to res odvisno samo od tega, kako temeljito ter kako pogosto boste vaje in tehnike in meditacije izvajali.

Kar pa vam lahko obljubim pa je, da boste z izvajanjem programov izgubili:

  • ljubosumje in primerjanje ter občutek krivde in obsojanje sebe;

  • pričakovanja ter navezanost na ljudi in stvari;

  • negotovost vase in nezaupanje v življenje;

  • žalost in strah, jezo in skrbi;

  • nizko samopodobo.

Skozi proces spoznavanja sebe boste spoznali, da ni zunanjost tista, ki vpliva na naša življenja, temveč je le naš odziv na vse, kar se nam dogaja, tisti, ki nas vsega tega osvobaja.

Izziv 21

Tri tedne sploh ni veliko, vseeno pa je dovolj, da boste popolnoma navdušeni nad učinkovitostjo programa in njegovih vaj. Kar pa je še bolj pomembno – navdušeni boste nad samimi sabo ter nase ponosni, da zmorete. Predvsem pa boste navdušeni nad pozitivnimi spremembami, ki jih boste deležni, saj boste videli, kako vaše življenje obračajo na bolje.
Vsak dan imate priložnost, da svoje življenje obrnete na bolje in da postanete še boljša verzija vas samih.

CENA:
49.00 Eur

Pot do sebe

Časi so zelo intenzivni in ljudje neučakani. Partnerski odnosi so naporni. Dogodki in situacije se vrstijo drug za drugim in nam ne dovolijo, da bi pošteno zadihali. Zdi se nam, da se sploh ne znamo več umiriti, da odgovore na naša vprašanja iščemo zunaj sebe, da je sreča nekaj, kar je dosegljivo le nekaterim – in tako nase pozabimo. Toliko časa, dokler se ne zgodi kaj močnega, kar nas dobesedno prisili, da prisluhnemo sebi.
POT DO SEBE je takšen program, ki vas zopet usmeri v vašo notranjost, kjer so mir, radost, sreča in obilje del vašega bitja. In če vse to želite v življenju zopet imeti, potem lahko s tem programom najprej vse to postanete.

CENA:
69.00 Eur

Ravnovesje telesa in duha

Šele ko znotraj sebe ustvarimo popolno harmonijo telesa, misli, čustev in duha na vseh nivojih našega bitja, potem to notranjost lahko začnemo prenašati v naš zunanji svet. Saj je svet okoli nas samo odraz in odsev sveta v nas.
Takrat v svoje življenje začnemo privlačiti točno tisto, kar je v nas, saj gre vedno enako z enakim.

CENA:
od 49.00 Eur

Izpustite preteklost

Vse dokler se ne odločite izpustiti nečesa, kar vam povzroča trpljenje in bolečino, ne boste zmogli storiti koraka naprej in v življenju resnično zaživeti. To pa bo od vas zahtevalo določeno mero iskrenosti ter poguma, da boste sebi priznali tisto, v kar toliko časa niste želeli verjeti.
Ni treba, da vas preteklost določa v sedanjosti in da z njo živite – čeprav vas je verjetno precej zaznamovala. Dovolite si biti svobodni in zopet zaživite življenje.

CENA:
od 99.00 Eur

Pot srca

Pet korakov, ki jih podrobno opisujem v programu, sem prehodil po dolgem in počez; že sem stopal v tretjega, pa sem se zopet spotaknil in padel v prvega. Dolgo časa je trajalo, preden sem uspel prehoditi vseh pet in nikoli si nisem niti v sanjah upal predstavljati, da je to, kar sem dosegel, sploh možno – da sem lahko prvič resnično rekel, da sem srečen in radosten, kljub temu, da še nisem imel tistega, po čemer sem ves čas hrepenel. Ter, kar je za mene najbolj pomembno, v sebi sem znova odkril ljubezen do sebe in do življenja.

CENA:
od 99.00 Eur

Pot sodobnega in zavestnega moškega

Moški si ne pridobi zaupanja ženske tako, da izpolnjuje njene zahteve ali želje ali pa, bog ne daj, da ji ugaja; temveč tako, da ne glede na to, kaj si ona želi, stoji v svojem stebru zaupanja (vase), prisotnosti ter ljubezni do nje, medtem ko ne glede na vse sledi tistemu, za kar je na svet prišel.
Ko je moški močno povezan s samim sabo in ko sledi svojemu najvišjemu namenu, takrat šele doseže to jasnost in vizijo, s katero usmerja stvari – to pa je nekaj, česar si njegova ženska najbolj želi. Saj moškemu takrat ona šele lahko zaupa in se mu preda.

CENA (v dveh delih):
250.00 Eur
200.00 Eur

Spletna delavnica Kakor v nas - tako zunaj nas.

Če občutite navdušenje, ljubezen, radost, hvaležnost, strast in veselje nad življenjem, bo vaša visoka vibracija nazaj k vam privlačila točno takšne ljudi, stvari, okoliščine ter dogodke.Če pa občutite strah, dvom, jezo, žalost, krivdo, razočaranje ali zavist, pa bo vaša nizka vibracija privlačila zopet enako temu, kar je v vas.
Zakaj tega torej ne bi spremenili in najprej znotraj sebe ustvarili takšno življenje, kot si ga želite zunaj sebe?

CENA:
120.00 Eur

Vnesite v vaše življenje vsak dan nekaj novega.
Tako boste postopoma začeli spreminjati vaše življenje na boljše.