Spletni programi

Spletni programi so namenjeni izboljšanju odnosa do sebe ter do življenja, spoznavanju in preseganju omejujočih prepričanj in vzorcev, v katerih živimo ter izboljšanju lastne samopodobe, fokusa, koncentracije in naše notranjosti, ki pa je edina, ki vpliva na našo zunanjo realnost.

Z izvajanjem spletnih programov:

  • se boste naučili uspešno izogniti stresu ter zaživeti bolj sproščeno življenje;

  • uravnovesili boste vaš razum in čustva ter našli skladnost med njimi;

  • prepoznali ter spremenili boste lastne omejujoče čustvene vzorce;

  • naučili se boste dostopati do moči ter inteligence vašega srca;

  • ustvarili boste več ljubezni, nežnosti ter zaupanja do sebe;

  • dvignili boste stopnjo vašega zavedanja in čuječnosti;

  • izboljšali boste vašo samozavest ter se imeli bolj radi.

Skozi proces spoznavanja sebe boste spoznali, da ni zunanjost tista, ki vpliva na naša življenja, temveč je le naš odziv na vse, kar se nam dogaja, tisti, ki nas vsega tega osvobaja.

Izziv 21

Tri tedne sploh ni veliko, vseeno pa je dovolj, da boste popolnoma navdušeni nad učinkovitostjo programa in njegovih vaj. Kar pa je še bolj pomembno – navdušeni boste nad samimi sabo ter nase ponosni, da zmorete. Predvsem pa boste navdušeni nad pozitivnimi spremembami, ki jih boste deležni, saj boste videli, kako vaše življenje spreminjanjo na bolje.
Vsak dan imate priložnost, da svoje življenje obrnete na bolje in postanete še boljša verzija vas samih.

CENA:
49.00 Eur

Pot do sebe

Časi so zelo intenzivni in ljudje neučakani. Partnerski odnosi so naporni. Dogodki in situacije se vrstijo drug za drugim in nam ne dovolijo, da bi pošteno zadihali. Zdi se nam, da se sploh ne znamo več umiriti, da odgovore na naša vprašanja iščemo zunaj sebe, da je sreča nekaj, kar je dosegljivo le nekaterim – in tako nase pozabimo. Toliko časa, dokler se ne zgodi kaj močnega, kar nas dobesedno prisili, da prisluhnemo sebi.
POT DO SEBE je program, ki vas usmeri v vašo notranjost, kjer so mir, radost, sreča in obilje del vašega bitja. In če vse to želite v življenju zopet imeti, potem lahko s tem programom vse to postanete.

CENA:
69.00 Eur

Ravnovesje telesa in duha

Šele ko znotraj sebe ustvarimo popolno harmonijo telesa, misli, čustev in duha na vseh nivojih našega bitja in bivanja, potem to, kar smo ustvarili v notranjosti, lahko začnemo prenašati v naš zunanji svet.
Saj je svet okoli nas le odraz in odsev sveta v nas.
Takrat v svoje življenje začnemo privlačiti točno tisto, kar je v nas, saj gre vedno enako z enakim.

CENA:
od 49.00 Eur

Izpustite preteklost

Vse dokler se ne odločite izpustiti nečesa, kar vam povzroča trpljenje in bolečino, ne boste zmogli storiti koraka naprej, biti srečni in v življenju resnično zaživeti. To pa bo od vas zahtevalo določeno mero iskrenosti ter poguma, da boste sebi priznali tisto, v kar toliko časa niste želeli verjeti.
Ni treba, da vas preteklost določa v sedanjosti in da z njo živite – čeprav vas je verjetno precej zaznamovala. Dovolite si biti svobodni in zopet zaživite življenje.

CENA:
od 99.00 Eur

Pot srca

Pet korakov, ki jih podrobno opisujem v programu, sem prehodil po dolgem in počez; že sem stopal v tretjega, pa sem se zopet spotaknil in padel v prvega. Dolgo časa je trajalo, preden sem uspel prehoditi vseh pet in  niti v sanjah si nisem upal predstavljati, da je to, kar sem dosegel, sploh možno – da sem lahko prvič resnično rekel, da sem srečen in radosten, kljub temu, da še nisem imel vsega tistega, po čemer sem ves čas hrepenel.
Ter, kar je za mene najbolj pomembno, v sebi sem znova odkril ljubezen do sebe in do življenja.

CENA:
od 99.00 Eur

Pot sodobnega in zavestnega moškega

Moški si ne pridobi zaupanja ženske tako, da izpolnjuje njene zahteve ali želje ali pa, bog ne daj, da ji ugaja; temveč tako, da ne glede na to, kaj si ona želi, stoji v svojem stebru zaupanja (vase), prisotnosti ter ljubezni do nje, medtem ko ne glede na vse sledi tistemu, za kar je na svet prišel.
Ko je moški močno povezan s samim sabo in ko sledi svojemu najvišjemu namenu, takrat šele doseže to jasnost in vizijo, s katero usmerja stvari – to pa je nekaj, česar si njegova ženska najbolj želi.
Saj moškemu ženska šele takrat lahko zaupa in se mu preda.

CENA:
250.00 Eur
200.00 Eur

Spletna delavnica Kakor v nas - tako zunaj nas.

Če občutite navdušenje, ljubezen, radost, hvaležnost, strast in veselje nad življenjem, bo vaša visoka vibracija nazaj k vam privlačila točno takšne ljudi, stvari, okoliščine ter dogodke.Če pa občutite strah, dvom, jezo, žalost, krivdo, razočaranje ali zavist, pa bo vaša nizka vibracija privlačila zopet enako temu, kar je v vas.
Zakaj tega torej ne bi spremenili in najprej znotraj sebe ustvarili takšno življenje, kot si ga želite zunaj sebe?

CENA:
150.00 Eur

Vnesite v vaše življenje vsak dan nekaj novega.
Tako boste postopoma začeli spreminjati vaše življenje na boljše.