Spletni programi

Spletni programi so namenjeni izboljšanju odnosa do sebe ter do življenja, spoznavanju in preseganju omejujočih prepričanj in vzorcev, v katerih živimo ter izboljšanju lastne samopodobe, fokusa, koncentracije in naše notranjosti, ki pa je edina, ki vpliva na našo zunanjo realnost.

Z izvajanjem spletnih programov:

  • se boste naučili uspešno izogniti stresu ter zaživeti bolj sproščeno življenje;

  • uravnovesili boste vaš razum in čustva ter našli skladnost med njimi;

  • prepoznali ter spremenili boste lastne omejujoče čustvene vzorce;

  • naučili se boste dostopati do moči ter inteligence vašega srca;

  • ustvarili boste več ljubezni, nežnosti ter zaupanja do sebe;

  • dvignili boste stopnjo vašega zavedanja in čuječnosti;

  • izboljšali boste vašo samozavest ter se imeli bolj radi.

Skozi proces spoznavanja sebe boste spoznali, da ni zunanjost tista, ki vpliva na naša življenja, temveč je le naš odziv na vse, kar se nam dogaja, tisti, ki nas vsega tega osvobaja.

Izziv 21

Tri tedne sploh ni veliko, vseeno pa je dovolj, da boste popolnoma navdušeni nad učinkovitostjo programa in njegovih vaj. Kar pa je še bolj pomembno – navdušeni boste nad samimi sabo ter nase ponosni, da zmorete. Predvsem pa boste navdušeni nad pozitivnimi spremembami, ki jih boste deležni, saj boste videli, kako vaše življenje spreminjanjo na bolje.
Vsak dan imate priložnost, da svoje življenje obrnete na bolje in postanete še boljša verzija vas samih.

CENA:
49.00 Eur

Pot do sebe

Časi so zelo intenzivni in ljudje neučakani. Partnerski odnosi so naporni. Dogodki in situacije se vrstijo drug za drugim in nam ne dovolijo, da bi pošteno zadihali. Zdi se nam, da se sploh ne znamo več umiriti, da odgovore na naša vprašanja iščemo zunaj sebe, da je sreča nekaj, kar je dosegljivo le nekaterim – in tako nase pozabimo. Toliko časa, dokler se ne zgodi kaj močnega, kar nas dobesedno prisili, da prisluhnemo sebi.
POT DO SEBE je program, ki vas usmeri v vašo notranjost, kjer so mir, radost, sreča in obilje del vašega bitja. In če vse to želite v življenju zopet imeti, potem lahko s tem programom vse to postanete.

CENA:
69.00 Eur

Pot sodobnega in zavestnega moškega

Izboljšaj svoj partnerski odnos in se nauči svojo žensko voditi. Postani odgovoren in odločen moški, ki stoji v svoji jasnosti in je v stiku s svojo zavestjo. Tako ti bo ženska bolj zaupala in se ti bo lažje predala.
Program vsebuje avdio posnetke in teoretične zapise, vaje in tehnike ter učno gradivo, meditacije, vodene vaje ter bonus avdio posnetke, ki ostanejo za vedno tvoji in do katerih boš imel neomejen dostop iz katerekoli naprave kadarkoli.

CENA:
250.00 Eur
200.00 Eur

Spletna delavnica Kakor v nas - tako zunaj nas.

Če občutite navdušenje, ljubezen, radost, hvaležnost, strast in veselje nad življenjem, bo vaša visoka vibracija nazaj k vam privlačila točno takšne ljudi, stvari, okoliščine ter dogodke.Če pa občutite strah, dvom, jezo, žalost, krivdo, razočaranje ali zavist, pa bo vaša nizka vibracija privlačila zopet enako temu, kar je v vas.
Zakaj tega torej ne bi spremenili in najprej znotraj sebe ustvarili takšno življenje, kot si ga želite zunaj sebe?

CENA:
200.00 Eur
150.00 Eur

Vnesite v vaše življenje vsak dan nekaj novega.
Tako boste postopoma začeli spreminjati vaše življenje na boljše.