Začnite bolje opažati vaše nezavedne reakcije, misli in čutenja.

Osebna svetovanja

Jaz vam Poti ne morem pokazati, niti vam ne morem ponuditi svoje, lahko pa vam pomagam, da jo najdete sami.

Osebna svetovanja so namenjena posameznikom in parom, ki so se znašli v težkem položaju ali že dlje časa trpijo zaradi lastnih težav v življenju ali odnosih.

Po koncu druženja boste na vašo situacijo in na partnerske odnose znali pogledati iz širše perspektive, kar vam bo pomagalo k večjemu razumevanju, predvsem pa sprejemanju tega, kar se vam dogaja. Videli in spoznali boste nove možnosti ter priložnosti, saj boste skozi proces v sebi znova lahko odkrili moč ter našli pogum, kar vam bo pomagalo pri vaših nadaljnjih odločitvah.

V svoje terapevtsko delo po potrebi vključujem AEQ metodo® in AEQ dihanje®

Vsa druženja so intimna, informacije nikoli ne bodo razkrite tretji osebi.

Osebna svetovanja

Odločitve, ki jih sprejemamo, preoblikujejo svet v katerem živimo. In kadar želimo spremeniti določene stvari v našem življenju ali v odnosih, moramo pogledati najprej v sebe in začeti sprejemati drugačne odločitve. Najtežja stvar pri odločitvi pa je, da danes ne sprejmemo enake, kot smo jo sprejeli včeraj; da se danes odločimo drugače in da za to prevzamemo odgovornost.

Skozi odprt ter sproščen pogovor bova ustvarila varen prostor in se skupaj dokopala do vzrokov, ki vam preprečujejo, da bi vaše življenje zaživeli bolj radostno, polno, avtentično in resnično. Usmerjal vas bom, da boste sami ugotovili, kje vam morda odteka življenjska energija in vam pomagal videti tisto, kar morda tako vztrajno iščete zunaj sebe.

V kolikor se vam zdi, da ste v življenju skrenili ali pa morda trpite v kroničnih bolečinah ter ostajate v kroničnih  odnosih in ne veste, kaj storiti, me lahko pokličete na 040 436 476 ali pa izpolnite spodnji vprašalnik ter mi ga pošljite.
V roku 24 ur boste prejeli možen termin srečanja.

IZPOLNITE VPRAŠALNIK

NAČIN DELA, LOKACIJA IN CENIK

Način dela

Cilj individualne terapije je, da se posameznik začne bolj resnično zavedati določenih situacij, s katerimi se srečuje ali se v njih nahaja ter začne bolj opažati svoje nezavedne reakcije, misli in čutenja telesa, ki vplivajo na njegove odločitve, vedenje in odnose. To mu omogoča, da se bo lažje odločal in sprejemal boljše odločitve kot v preteklosti in tako pozitivno vplival na odnose z drugimi ter na svoje življenje.

Lokacija

JH Studio, Mengeška cesta 15, Trzin
(v kolikor nimate možnosti priti do mene, se lahko slišimo tudi preko Zoom aplikacije)

Cenik

Uvodno srečanje – 1.5h
100 Eur
Individualna terapija – 1.5h (4 termini)
380 Eur
Individualna terapija – 1.5h (8 terminov)
720 Eur
Individualna terapija – 1.5h (12 terminov)
1.050 Eur

IZJAVE STRANK

Urban mi je pomagal odpreti polja zavedanja, ki so "spala", ker sem jih nekako potlačila. Najbolj občudujem njegov strokoven in iskren pristop, ki zagotovo premakne tisto nekaj v tebi. Brez olepšav drži varen prostor, da se lahko odpreš in se soočiš sam s sabo. Z vsakim srečanjem je odpadlo nekaj balasta in slika je bila vedno bolj kristalno čista. Začela sem postavljati meje in mehčati, kjer je bilo potrebno. Moje življenje je dobilo novo, kvalitetnejšo dimenzijo bivanja in napetosti v odnosu so se sprostile. Urbana iskreno priporočam, ker je krasen človek in podkovan mentor, ki uči in svetuje s srcem.

Darja Furek

Urban ima v prvi vrsti čut za ljudi. Sočloveku resnično prisluhne ter s svojo toplino 'ustvari' sproščen ter varen prostor, v katerem komunikacija z lahkoto/lažje steče. Zaradi svoje sposobnosti poistovetenja, zna zelo dobro razbrati 'potenciale', ki dodatno spodbudijo osebnostno rast in s tem ustrezno poda tudi predloge za razvijanje le-teh. Vse pohvale in samo tako naprej! :)

Viktorija Novak

Iz osebnih izkušenj lahko trdim, da je Urban eden redkih, ki pove dejansko resnico o težavah, saj gre za osebo z veliko znanja, poslušnosti, razumevanjem ter z neprecenljivimi izkušnjami. Ravno takšnemu pristopu pa gre pripisat največ zaslug za premagovanje posameznikovih težav. Sam bi si želel, da bi bili lahko tudi drugi posamezniki deležni njegovih usmeritev, za katere menim, da mu bodo nekoč nedvomno hvaležni.

Simon Kmet

Posvet pri Urbanu je bil nekaj najboljšega, za kar sva se odločila z možem, ko sva prišla do točke, da na tak način skupaj ne moreva več funkcionirati in sva se skoraj ločila. Poleg tega, da sva bila ob prihodu zelo lepo sprejeta, sva imela ves čas posveta občutek spoštovanja, sprejetosti, bila sva slišana in razumljena o svojih težavah. Urban vsekakor ni nekdo, ki bo rešil vse osebne težave, je pa odličen terapevt, ki res pomaga na drugačen način. Razloži, kje bi lahko bili vzroki za težave, odpre več možnosti za premislek, ponazori s primeri iz vsakdanjega življenja, da zadeve lahko razume prav vsak in svetuje, kako se lotiti reševanja. Sama sem bila na dnu, pa sem po obisku pri njem 'vzletela', zato bi ga priporočila prav vsakemu, ki se tekom življenja znajde v stiski in ne več, kako naprej.

Urška Korošec

V trenutku ko z Urbanom vzpostaviš očesni stik te kot dober opazovalec in srčno bitje vključi v svoj notranji, srčni, moški krog. Pozoren je na vsak detajl in ima dober občutek za dele tebe, ki malo ven "štrlijo". Je dober poslušalec, zavzema se, da moški stoji v svojem stebru, še posebej pa te nagovori, da odpreš in opazuješ svoj notranji čustveni sistem, oz. rane, ki jih skušaš skriti pred seboj.

Peter LONČARIČ

Najin posvet mi je dal videnje mojega problema iz druge perspektive. Pridobil sem večjo samozavest, ki jo krepim z vajami (bojevnik), meditacijo (dihanje) in branjem knjig za osebno rast. 

Grega TONI

Nasproti mene je sedel topel, čuječ, nežen, srčen moški, ki me je pozorno poslušal, potem pa dregnil vame z vprašanji točno tja, kjer je bilo potrebno. Vreden zaupanja in odkritosti, hvala ti.

Renaja TOMAŽIČ

Prijavite se na termin