Toliko ljudi, ki išče svojo Pot ... in toliko ljudi, ki vam ponuja njihovo.

Osebna svetovanja

Jaz vam Poti ne morem pokazati, niti vam ne morem ponuditi svoje, lahko pa vam pomagam, da jo najdete sami.

Tudi orodja za srečo in radost, uspeh ter izpolnjenost vam ne morem dati, saj je že v vas – lahko vam ga samo pomagam odkriti ter vas naučim, kako ga uporabiti.

Po koncu druženja boste na vašo situacijo znali pogledati iz širše perspektive, kar vam bo močno pomagalo k večjemu razumevanju, predvsem pa sprejemanju tega, kar se vam dogaja,  kje trenutno ste in kam greste. Videli boste nove možnosti ter priložnosti, saj boste skozi proces v sebi znova odkrili moč in našli pogum, kar vam bo pomagalo pri vaših nadaljnjih odločitvah.

Vsa druženja so intimna, informacije nikoli ne bodo razkrite tretji osebi.

Osebna svetovanja

Odločitve, ki jih sprejemamo, preoblikujejo svet, v katerem živimo. In kadar morda želimo spremeniti določene stvari v našem življenju ali v naših odnosih, moramo pogledati najprej v sebe in začeti sprejemati drugačne odločitve. Najtežja stvar pri odločitvi pa je, da danes ne sprejmemo enake, kot smo jo sprejeli včeraj; da se danes odločimo drugače.

Skozi odprt ter sproščen pogovor bova ustvarila popolnoma varen prostor in se dokopala do vzrokov, ki vam morda preprečujejo, da bi vaše življenje zaživeli bolj radostno in polno. Pomagal vam bom, da boste sami ugotovili, kje vam odteka vaša življenjska energija in vam pomagal najti tisto, kar morda tako vztrajno iščete zunaj sebe.

V kolikor se vam zdi, da ste iz vaše poti morda malce skrenili ali pa, da morda ne veste, kam se obrniti in se želite z menoj iskreno pogovoriti ter slišati moje mnenje ali morda nasvet, me lahko pokličete na 040 436 476 ali pa izpolnite spodnji vprašalnik ter mi ga pošljite.
V roku 24 ur boste prejeli možen termin srečanja.

IZPOLNITE VPRAŠALNIK

LOKACIJA IN CENIK

Lokacija

Osebna svetovanja potekajo v Trzinu, kjer imam svoj prostor, v kolikor pa nimate možnosti priti do mene, pa se lahko slišimo tudi preko Skype aplikacije.

Naslov

JH Lifebook, Mengeška cesta 15, Trzin

Cenik

Spoznavno srečanje – individualni posvet   1.5h
90 Eur
Individualni posvet   1.5h (3 termini)
250 Eur
Individualni posvet   1.5h (5 terminov)
390 Eur

IZJAVE STRANK

Nasproti mene je sedel topel, čuječ, nežen, srčen moški, ki me je pozorno poslušal, potem pa dregnil vame z vprašanji točno tja, kjer je bilo potrebno. Vreden zaupanja in odkritosti, hvala ti.

Renaja Tomažič

Urban. Zame si človek neprecenljive vrednosti.

Alenka Majcen

Živiš svojo izjemnost, plemenitiš svet in si sprememba. Hvala, ker si, ker le tako lahko pomagaš drugim.

Stella Kljajić

Prijavite se na termin