Toliko ljudi, ki išče svojo Pot in toliko ljudi, ki vam ponuja njihovo.

Osebna svetovanja

Jaz vam Poti ne morem pokazati, niti vam ne morem ponuditi svoje, lahko pa vam pomagam, da jo najdete sami.

Tudi orodja za srečo in radost, uspeh ter izpolnjenost vam ne morem dati, saj je že v vas – lahko vam ga samo pomagam odkriti ter vas naučim, kako ga uporabiti.

Po koncu druženja boste na vašo situacijo znali pogledati iz širše perspektive, kar vam bo močno pomagalo k večjemu razumevanju, predvsem pa sprejemanju tega, kar se vam dogaja,  kje trenutno ste in kam greste. Videli boste nove možnosti ter priložnosti, saj boste skozi proces v sebi znova odkrili moč in našli pogum, kar vam bo pomagalo pri vaših nadaljnjih odločitvah.

V svoje terapevtsko delo uspešno vključujem AEQ metodo® in AEQ dihanje®.
Pri AEQ metodi® preko višjega zavedanja telesa lahko bolj resnično začutimo sebe in tako bolj primerno izražamo ter zadovoljujemo svoje potrebe. Pomaga nam tudi, da se lažje soočimo z neprijetnostmi, ki jih občutimo, ko povečujemo stik s telesom, primerna razlaga pa nam omogoča, da se ne ustrašimo lastne resničnosti, shranjene v telesu in podzavesti.

Vsa druženja so intimna, informacije nikoli ne bodo razkrite tretji osebi.

Osebna svetovanja

Odločitve, ki jih sprejemamo, preoblikujejo svet v katerem živimo. In kadar želimo spremeniti določene stvari v našem življenju ali v odnosih, moramo pogledati najprej v sebe in začeti sprejemati drugačne odločitve. Najtežja stvar pri odločitvi pa je, da danes ne sprejmemo enake, kot smo jo sprejeli včeraj; da se danes odločimo drugače in da za to prevzamemo odgovornost.

Skozi odprt ter sproščen pogovor bova ustvarila varen prostor in se skupaj dokopala do vzrokov, ki vam morda preprečujejo, da bi vaše življenje zaživeli bolj radostno, polno, avtentično in resnično. Usmerjal vas bom, da boste sami ugotovili, kje vam morda odteka življenjska energija in vam pomagal videti tisto, kar morda tako vztrajno iščete zunaj sebe.

V kolikor se vam zdi, da ste v življenju skrenili ali pa morda trpite v kroničnih bolečinah ali odnosih in morda ne veste, kaj storiti, se želite iskreno pogovoriti ter slišati moje mnenje ali morda nasvet, me lahko pokličete na 040 436 476 ali pa izpolnite spodnji vprašalnik ter mi ga pošljite.
V roku 24 ur boste prejeli možen termin srečanja.

IZPOLNITE VPRAŠALNIK

LOKACIJA IN CENIK

Lokacija

Osebna svetovanja potekajo v Trzinu, kjer imam svoj prostor, v kolikor pa nimate možnosti priti do mene, pa se lahko slišimo tudi preko Zoom aplikacije.

Naslov

JH Lifebook, Mengeška cesta 15, Trzin

Cenik

Spoznavno srečanje – individualni posvet   1.5h
100 Eur
Individualni posvet – 1.5h (4 termini)
380 Eur
Individualni posvet – 1.5h (6 terminov)
550 Eur
Individualni posvet – 1.5h (8 terminov)
690 Eur

IZJAVE STRANK

Urban mi je pomagal odpreti polja zavedanja, ki so "spala", ker sem jih nekako potlačila. Najbolj občudujem njegov strokoven in iskren pristop, ki zagotovo premakne tisto nekaj v tebi. Brez olepšav drži varen prostor, da se lahko odpreš in se soočiš sam s sabo. Z vsakim srečanjem je odpadlo nekaj balasta in slika je bila vedno bolj kristalno čista. Začela sem postavljati meje in mehčati, kjer je bilo potrebno. Moje življenje je dobilo novo, kvalitetnejšo dimenzijo bivanja in napetosti v odnosu so se sprostile. Urbana iskreno priporočam, ker je krasen človek in podkovan mentor, ki uči in svetuje s srcem.

Darja Furek

Urban ima v prvi vrsti čut za ljudi. Sočloveku resnično prisluhne ter s svojo toplino 'ustvari' sproščen ter varen prostor, v katerem komunikacija z lahkoto/lažje steče. Zaradi svoje sposobnosti poistovetenja, zna zelo dobro razbrati 'potenciale', ki dodatno spodbudijo osebnostno rast in s tem ustrezno poda tudi predloge za razvijanje le-teh. Vse pohvale in samo tako naprej! :)

Viktorija Novak

Iz osebnih izkušenj lahko trdim, da je Urban eden redkih, ki pove dejansko resnico o težavah, saj gre za osebo z veliko znanja, poslušnosti, razumevanjem ter z neprecenljivimi izkušnjami. Ravno takšnemu pristopu pa gre pripisat največ zaslug za premagovanje posameznikovih težav. Sam bi si želel, da bi bili lahko tudi drugi posamezniki deležni njegovih usmeritev, za katere menim, da mu bodo nekoč nedvomno hvaležni.

Simon Kmet

Posvet pri Urbanu je bil nekaj najboljšega, za kar sva se odločila z možem, ko sva prišla do točke, da na tak način skupaj ne moreva več funkcionirati in sva se skoraj ločila. Poleg tega, da sva bila ob prihodu zelo lepo sprejeta, sva imela ves čas posveta občutek spoštovanja, sprejetosti, bila sva slišana in razumljena o svojih težavah. Urban vsekakor ni nekdo, ki bo rešil vse osebne težave, je pa odličen terapevt, ki res pomaga na drugačen način. Razloži, kje bi lahko bili vzroki za težave, odpre več možnosti za premislek, ponazori s primeri iz vsakdanjega življenja, da zadeve lahko razume prav vsak in svetuje, kako se lotiti reševanja. Sama sem bila na dnu, pa sem po obisku pri njem 'vzletela', zato bi ga priporočila prav vsakemu, ki se tekom življenja znajde v stiski in ne več, kako naprej.

Urška Korošec

V trenutku ko z Urbanom vzpostaviš očesni stik te kot dober opazovalec in srčno bitje vključi v svoj notranji, srčni, moški krog. Pozoren je na vsak detajl in ima dober občutek za dele tebe, ki malo ven "štrlijo". Je dober poslušalec, zavzema se, da moški stoji v svojem stebru, še posebej pa te nagovori, da odpreš in opazuješ svoj notranji čustveni sistem, oz. rane, ki jih skušaš skriti pred seboj.

Peter LONČARIČ

Najin posvet mi je dal videnje mojega problema iz druge perspektive. Pridobil sem večjo samozavest, ki jo krepim z vajami (bojevnik), meditacijo (dihanje) in branjem knjig za osebno rast. 

Grega TONI

Nasproti mene je sedel topel, čuječ, nežen, srčen moški, ki me je pozorno poslušal, potem pa dregnil vame z vprašanji točno tja, kjer je bilo potrebno. Vreden zaupanja in odkritosti, hvala ti.

Renaja TOMAŽIČ

Prijavite se na termin