Spremenite vaše okolje, izstopite iz cone poznanega ter si podarite popolnoma drugačno in edinstveno priložnost, da se zopet povežete s samimi sabo.

23
marec 2023

Vikend odmik za moške

Pokljuka
VEČ
19
maj 2023

Spomladanski vikend odmik

Pokljuka
VEČ
Delavnice za osebno rast

V sebi odkrijte moči, s katerimi boste lahko začeli ustvarjati takšno življenje, kot si ga želite in si podarite vstopnico do svoje podzavesti ter uporabite to moč vašega zdravega uma ter srčnost srca kot dve najmočnejši orodji za manifestacijo vsega, po čemer globoko v sebi hrepenite.

ENO–DNEVNA DELAVNICA ZA MOŠKE

Kako se ljubiti z žensko


Kljub temu, da so ženske postale zelo samostojne in od moških neodvisne ter kljub temu, da so energetsko močnejše od nas, pa znotraj sebe še vedno hrepenijo po partnerju, ki bi mu lahko zaupale ter se mu prepustile. To je pač narava ženskega principa – ki je kot reka, ki potrebuje strugo, da lahko teče in da se ne razliva preko svojih bregov. In čeprav tudi reka lahko postane divja in se preko svojih robov zagotovo vsak mesec razlije, pa ji le ta struga daje varnost, saj se lahko vanjo vedno znova vrne.

Ta struga pa je struktura moškega principa – njegovo zavedanje ter njegova prisotnost – in ta neskončen Ples polarnosti med njima.

VEČ O DELAVNICI

PROGRAM

Na delavnici bomo spoznali:​

 • kaj si ženske resnično želijo

 • kako v svoje življenje pritegniti imenitno žensko

 • kako postaneš zaupanja ter spoštovanja vreden moški

 • zakaj sta tvoja prisotnost in zavest za žensko bistvenega pomena

 • kako se soočiti z ženskimi čustvi ter ji ponuditi čustveno varnost

 • kako najti svoj namen ter deliti svoj največji dar s svetom in z njo

 • kako voditi svojo žensko, brez da bi jo skušal kontrolirati

 • kako se ljubiti s svojo žensko

 • kako preprečiti prezgodnji izliv ter se naučiti dosegati orgazme celega telesa

 • kako postati boljši ljubimec / partner / oče / prijatelj

IZJAVE UDELEŽENCEV

Zadnje čase imam precej napeto in tale delavnica je bila nujno potrebna. Z ženo sva bila zadnje leto precej na koncu, po delavnici pa sva se ponovno zaljubila. Nikoli si ne bi mislil, da je to sploh še mogoče. Sliši se pravljično, ampak zgleda je možno. Zdaj je na meni, da se to ohranja.

Jure P.

Dokler nisem poslušal nekaj Urbanovih filmčkov, sem bil samozavestno prepričan, da so moji odzivi na nežnejši spol najmanj dobri. Resnica pa se je skrivala drugje, kot pa moje prepričanje. Zato, Urban, hvala za prebujenje in kažipot do zavedanja. Upam, da mi enkrat uspe priti tja.

Jure Hartman

Hvala za delavnico in odprt pogovor. Hvala, da svojo pot in izkušnje deliš z nami, nas navdihuješ in nam še bolj osmišljaš naša življenja. Hvala za tvojo iskrenost, preprostost in jasnost govora. Veselim se nadaljnih delavnic in srečanj v prihodnosti. Spodbujam te, da nadgrajuješ vse, kar delaš.

Aljoša B.G.

Vesel in hvaležen sem, da sem spoznal tvojo vrednost, tebe, tvoje objave ter tvoje programe. Po programu Pot do sebe in avdio posnetkih, katere si predvajam vedno znova, vem, da grem v pravo smer, v smer srca.  Hvala ti, da rastem ob tebi.

Renato Markoč

Iz srca hvala za tole doživetje. Neizmerno sem hvaležen, da sem se lahko udeležil tvoje delavnice in v čast si štejem, da sem te lahko spoznal v živo. Težko samo z besedami izrazim vse občutke in misli, zato še enkrat preprosto, hvala ti iz srca. In definitivno se še vidimo.

Nino Kous

Cena eno-dnevne delavnice: 130 EUR

Po izpolnjeni PRIJAVI vam pošljem vse podatke za nakazilo.

Trenutno ni razpisanih terminov;
za več informacij mi pišite.

INTENZIVNA ENO–DNEVNA DELAVNICA

Kakor v nas – tako zunaj nas


Intenzivna eno–dnevna delavnica je zasnovana na principu spoznavanja svoje lastne vibracije ter uporabi moči, ki je znotraj nas in ki nam omogoča, da začnemo svoje življenje ustvarjati takšno, kot si želimo.

Namenjena je vsem tistim, ki imate resnično željo, da sebe spoznate še bolj in ste pripravljeni na spremembe, ki bodo pozitivno vplivale na vaša življenja. Čas je, da začnemo vsa ta teoretična znanja in spoznanja uporabljati v  življenju, ter da se začnemo zavedati moči, ki jo imamo znotraj sebe in ki je edina, s katero lahko ustvarimo drugačno realnost zunaj nas.

RAZŠIRJENA VERZIJA ENO–DNEVNE DELAVNICE JE PRIPRAVLJENA V SPLETNI OBLIKI KOT SPLETNA DELAVNICA.

VEČ O DELAVNICI

PROGRAM

Skozi močne vaje ter učinkovite tehnike boste zmogli:​

 • dvigniti vibracijo vašega bitja z uporabo vaših misli in čustev

 • spoznati, da vaše telo ni vaš razum ter ga začeli obvladovati, namesto, da telo obvladuje vas

 • vstopiti globoko v vašo podzavest ter se naučili spreminjati prepričanja

 • najti ter se povezati s sedanjim trenutkom, ki je edini prostor vseh možnosti in priložnosti

 • uporabiti vašo zdravo zavest ter vaše misli, da boste lahko presegli vaše telo (materijo), čas in prostor

 • izboljšati vaše zaznavanje ter nadgrajevati vaše sposobnosti

 • spremeniti vašo energijo zavesti, preseči preteklost in začeti ustvarjati vašo novo prihodnost

IZJAVE UDELEŽENCEV

Delavnica mi je prinesla veliko novega znanja, predvsem pa nov pogled, kako pomembno je naše dihanje. Spoznala sem, da si lahko z zavestnim dihom pomagam v različnih situacijah in se osredotočim nazaj nase. Hvala za ta uvid, ki mi sedaj še kako prav pride. Hvala tudi za vse pokazane vaje in meditacije. Srečno Urban

Maja Berginc

Dobro leto nazaj sem se prvič udeležila tvoje delavnice Kakor v nas – tako zunaj nas. V enem samem dnevu sem dobila toliko navdiha, znanja, tehnik in pozitivne energije kot nisem še nikoli prej. Tvoj stavek, "Predstavljajte si, kje si želite biti natanko čez eno leto," me je močno prebudil. Še danes se spomnim, kako sem bila skozi celotno delavnico popolnoma osredotočena na tvojo iskreno, resnično, predvsem pa življenjsko razlago tistega, kar je najpomembnejše: Zavedanje.

Katarina Pavliha

Druženje s teboj in prijetnimi ljudmi mi je dalo toliko pozitivne vibracije, da sem se vračala domov tako lahkotna in polna moči. Nisem še končala z delom na sebi, saj sem doumela, da se to delo ne konča in da je treba vztrajati naprej, zato vem, da ko pride dan poln oblakov, poiščem tvoj video, da me spomniš, da ne odneham, ter da vztrajam, dokler spet ne posije sonce. Hvala, ker svetiš ljudem, ko se izgubimo v temi.

Suzana Grilj

Trenutno ni razpisanih terminov;
za več informacij mi pišite.

Cena eno-dnevne delavnice: 120 EUR

Po izpolnjeni PRIJAVI vam pošljem vse podatke za nakazilo.
VIKEND ODMIK ZA MOŠKE

Moč prisotnosti in namena


Pravi moški je moški, ki prevzame odgovornost za svoje besede in dejanja ter stori točno tisto, kar je rekel, da bo storil. Moški, ki ve, kdo on je, ki ve, zakaj se je danes zjutraj zbudil in zakaj je na tem svetu. Moški, ki ne prenaša krivice – ne do svoje družine, niti do družbe – in je pripravljen iti ven iz svoje cone udobja, da bi zaščitil šibkejše. Moški, ki govori resnico četudi se mu trese glas in ji sledi, čeprav ga je strah. Moški, ki se opraviči, kadar stori kaj narobe in potem tisto popravi.

Pravi moški je moški, ki se zaveda, da svoboda ni zunaj njega, ampak ves čas v njemu prebiva – samo prebuditi se mora.

VEČ O VIKENDU ZA MOŠKE

PROGRAM

Naše druženje bomo začeli s krajšim predavanjem ter postavljanjem namer za ta vikend ter za naprej v našem življenju.
Seveda bo ostalo dovolj časa za sproščen večerni pogovor pred nočnim počitkom.

Prvi ''delovni'' dan bomo pričeli z jutranjimi rituali, ki jih bomo malce 'začinili', takoj za tem pa si bomo privoščili zdrav ter okrepčilen zajtrk. Skozi tematike, ki jih bomo čez dan osvajali, bomo spoznali, da je najbolj pomemben odnos, ki ga v življenju imamo, odnos do sebe. Osvobajali se bomo preteklosti ter se učili živeti tukaj in zdaj. Poudarek celotnega dne pa bo na utišanju naših misli ter povezovanju z našim višjim Jazom.
Zvečer se bomo z močno meditacijo znebili naših starih čustev, ki nas obremenjujejo ter zaustavljajo, da bi življenje vendarle začeli živeti.

Drugi dan se bomo zopet posvetili sebi in se spoznavali z učinkovitimi metodami in vajami, ki nam bodo močno pomagale na naši duhovni poti. Naučili se bomo vračati nazaj k sebi ter to moč, ki je znotraj nas, uporabiti za naše najvišje dobro. Da pa bomo to lahko začeli dosegati, bomo morali najprej izpustiti stara prepričanja in vzorce, ki nas določajo. Z učinkovitimi tehnikami manifestacije ter zavedanja pa si bomo na koncu ustvarjali svet, v kakršnem želimo živeti in skozi to postajali najboljša verzija sebe.

Na Vikend odmiku za moške boste spoznali:​

 • kaj si ženske od moških resnično želijo in kaj potrebujejo

 • kako zopet zanetiti ta ogenj strasti ter prebuditi ljubezen, ki je med vama

 • kako postati zaupanja ter spoštovanja vreden moški in žensko ljubiti

 • kako najti svoj resnični namen ter ga s svetom (in s svojo žensko) deliti

 • kako se soočiti z močnimi ženskimi čustvi ter ji ponuditi čustveno varnost

 • kako živeti avtentično, brez maske ter brez identifikacij z lastnimi dosežki

 • kako čustveno zrelo izražati svoja čustva ter z njimi vplivati na okolico

 • kako voditi svojo žensko, brez da bi jo skušali kontrolirati

 • kako se globoko ljubiti s svojo žensko ter ji ponuditi, kar potrebuje

 • kako preprečiti prezgodnji izliv ter se naučiti dosegati orgazme celega telesa

 • kako postati boljši moški / partner / oče / ljubimec / prijatelj

IZJAVE UDELEŽENCEV

Zadnje čase imam precej napeto in tale delavnica je bila nujno potrebna. Z ženo sva bila zadnje leto precej na koncu, po delavnici pa sva se ponovno zaljubila. Nikoli si ne bi mislil, da je to sploh še mogoče. Sliši se pravljično, ampak zgleda je možno. Zdaj je na meni, da se to ohranja.

Jure Poličnik

Iz srca hvala za to doživetje. Neizmerno sem hvaležen, da sem se lahko udeležil tvoje delavnice in v čast si štejem, da sem te lahko spoznal v živo. Težko samo z besedami izrazim vse občutke in misli, zato še enkrat preprosto, hvala ti iz srca. In definitivno se še vidimo.

Nino Kous

Cena Vikend odmika za moške: 490 EUR

Po izpolnjeni PRIJAVI vam pošljem vse podatke za nakazilo.
PLAČILO JE MOŽNO NA TRI OBROKE

Trenutno ni razpisanih terminov;
za več informacij mi pišite.

VIKEND ODMIK V OBJEMU GOZDA

Napredovati na poti osebne rasti


VIKEND ODMIK
je namenjen izboljšanju odnosa do sebe ter do življenja, spoznavanju in preseganju omejujočih prepričanj in vzorcev, v katerih živimo ter izboljšanju lastne samopodobe in naše notranjosti, ki pa je edina, ki vpliva na našo zunanjo realnost.

Če želimo izboljšati našo zunanjo realnost – naše življenje – je dobro, da znamo najprej najti tisto ''čustveno gorivo'' ter močan motiv znotraj nas, ki nam pomaga pri tem prehodu od naših začetnih prizadevanj do naših končnih dosežkov – naš VELIKI ZAKAJ. To nam pomaga doseči jasnost znotraj nas, da bolje razumemo naše ideje in cilje, ki skrivajo globok pomen, ki je pomemben samo nam.

VEČ O VIKEND ODMIKU

PROGRAM

Naučili oziroma zopet se bomo spomnili:​

 • Kako dostopati do moči ter inteligence našega telesa in srca

 • Kako se uspešno soočiti s stresom ter zaživeti bolj sproščeno življenje

 • Kako prepoznati ter spremeniti lastne omejujoče čustvene vzorce in prepričanja

 • Kako se naučiti zopet sprejemati pravilne odločitve ter pri tem vseeno poslušati naše telo in srce

 • Kako stopiti iz te stare predstave sveta v popolnoma nov in naš lasten svet

 • Kako lahko naše srčne namere izboljšajo naš fokus ter manifestacijo naših odločitev

 • Spremeniti energijo zavesti, preseči preteklost in začeti ustvarjati novo prihodnost

IZJAVE UDELEŽENCEV

Meni je delavnica in naše druženje dala nekaj tako lepega. Spet sem začutila sebe in tisti moj notranji mir, iz katerega lahko potem vse delam, speljem in živim. Ker sem ga pred delavnico "izgubila". Od znotraj sem se pomirila, začutila zaupanje in točno to, kar je bila zame glavna nit, da opazujem in ne dovolim, da me zunanje stvari vržejo ob steno in grem s svojim tokom naprej. Ker že plujem, samo občasno me tile moji strahovi razmečejo. Meni je to spoznanje in občutenje tega dalo en nov zagon, premik in tisto mirnost v povezavi z zaupanjem.

Klara Dev

Prvič v življenje sem na sebe ponosen, da sem se odločil za to delavnico. Hvaležen vsem izkušnjam, saj sem se poglobil v sebe. Odšel iz delavnice poln pozitivne energije in z motivacijo za naprej. Hvala.

Robi Svenšek

Delavnica "Jesenski Vikend odmik" mi je dala veliko koristnih informacij in uporabnih vaj, ki jih uporabljam v vsakdanjem življenju. V veselje mi je bilo biti del krasne ekipe v prelepem okolju v enem od najlepših kotičkov Slovenije, kjer sem se pomirila sama s seboj. Hvala ti za vse dobro, kar daješ svetu, čuti se, da to tudi zares živiš. Komaj čakam, da se še kdaj srečamo.

Petra Ivančič

Ta čas pred, med in po delavnici je zagotovo bil proces in na koncu je sledila nagrada. Ne samo, da sem bila prisotna na družinskem srečanju, ampak sem uživala, ko sem jih kljub temu namenjenemu kaosu bila sposobna sprejeti. Moji niso nekaj nagnjeni k osebni rasti, ampak presenečeno so me celo pohvalili, kako žarim, še posebej moje oči ... da te vrže na rit. Zasluga gre zagotovo tebi, ker si pri tem pomagal.
Zato hvala tebi dragi Urban, ker počneš, kar počneš in četudi vedno ne dobiš odziva, vedi vedno deluje. Tako ali drugače, če se zavedaš ali pa ne.

Tadeja Bauman

Vikend delavnica z Urbanom na Pokljuki je bila vrhunsko doživetje. Spoj pravih energij, ljudi in spoznanj. Spremenila sem pogled na skoraj vsa področja svoje resničnosti, v katerih igram številne ženske vloge. Prava šola za življenje, ki bi morala biti del vsakega izobraževalnega procesa posameznika.
Nepozabno, globoko, vredno.

Eva

Cena Vikend odmika: 390 EUR

V kolikor s seboj pripeljete partnerja, je cena po osebi 299 EUR
Po izpolnjeni PRIJAVI vam pošljem vse podatke za nakazilo.
PLAČILO JE MOŽNO NA TRI OBROKE

Trenutno ni razpisanih terminov;
za več informacij mi pišite.