Eno-dnevna delavnica

Kako se ljubiti z žensko

Trenutno ni razpisanih terminov

Moški si ne pridobi spoštovanja, zaupanja ter predaje ženske tako, da samo izpolnjuje njene zahteve in želje ali pa, da ji ugaja; temveč tako, da ne glede na to, kaj si ona želi, on stoji v svojem stebru prisotnosti, zaupanja vase in v življenje ter ljubezni do nje – medtem ko ne glede na vse sledi tistemu, za kar je na ta svet prišel in svoj dar s svetom deli.
Šele takrat bo ženska moškega res spoštovala in se mu predala.

Zato, moški, ne bodi uvideven in ne skušaj ženski ugajati bodi resničen, odločen in jasno izrazi tisto, kar si želiš (zase ali od nje!). Potem pa ženski ponudi tisto, česar si ne more dati sama. Ti namreč moraš vedeti, kaj tvoja ženska potrebuje in ne le česa si želi.

PRISOTNOST MOŠKEGA JE V ODNOSU Z ŽENSKO BISTVENA.

PRIJAVNI OBRAZEC
Svojo žensko lahko ''odpreš'' s svojo prisotnostjo in zavestjo ..
s svojo energijo ter z ljubeznijo do življenja.

Bodi trdna skala v oceanu čustev ženske

Vedno več je moških, ki dojemamo, da stari načini partnerskih odnosov propadajo, ter da se z ženskami ne da več manipulirati in jih kontrolirati, saj so postale močne ter samozavestne in znajo poskrbeti zase do te mere, da moških skoraj več ne potrebujejo. Sedaj so one tiste, ki vodijo ''igro'', čeprav sem prepričan, da si tega res ne želijo.

Kljub temu, da so ženske precej pred nami in so od nas energetsko močnejše, pa znotraj sebe še vedno hrepenijo po takšnem moškem, ki bi mu lahko zaupale ter se mu v (s)polnosti prepustile. To je pač narava ženskega principa – ki je kot reka, ki potrebuje strugo, da lahko teče in da se ne razliva preko svojih bregov. In čeprav tudi reka lahko postane divja in se preko svojih robov vsak mesec ''razlije'', pa ji le ta struga daje varnost, saj se lahko vanjo vedno znova vrne.
Ta struga pa je struktura moškega principa – njegovo zavedanje ter prisotnost in ta neskončen ples polarnosti med njima.

POSTANI ZAUPANJA IN SPOŠTOVANJA VREDEN MOŠKI; MOŠKI, KI SI GA ŽENSKA RESNIČNO ŽELI. IN SE NAUČI ŽENSKO GLOBOKO ZADOVOLJITI.

PRIJAVITE SE NA DELAVNICO

Druženje bo zajemalo:

 • razumevanje moškega in ženskega principa (polarnosti) ter pretakanja spolne energije med njima;

 • razumevanje, zakaj sta zavedanje in prisotnost moškega v odnosu (in v življenju) bistvena;

 • vaje, kako moški svojo zavest izraža preko svojega telesa in zakaj je to za žensko pomembno;

 • načine, kako moški odkrije svoje poslanstvo – svojo ''misijo'' ali namen – ter zakaj je to pomembno;

 • učenje sprejemanja spolne energije v telo ter načini, kako s spolno energijo krožiti po telesu;

 • transformacijo vsem poznane (a izredno neučinkovite) moške spolne prakse in spolnih navad v globoko ter strastno ljubljenje z žensko;

 • spoznavanje ter usvojitev načinov za globoko potešitev potreb in želja ženske;

 • razumevanje fizične – zemeljske – potrebe po ejakulaciji in preobrazba v notranji orgazem.

Poleg tega pa boste tudi razumeli, zakaj kadar ženska zaloputne z vrati in reče: ''Pusti me na miru, sovražim te!'', vedno tega ne misli in čaka na drugi strani vrat.
PRIJAVITE SE NA DELAVNICO

Na delavnici se boste naučili:

kako postati boljši ljubimec / partner / oče / prijatelj

kako v svoje življenje pritegniti imenitno žensko

kako postati zaupanja ter spoštovanja vreden moški

zakaj sta tvoja prisotnost in zavest za žensko bistvena

kako najti svoj namen ter svoj največji dar deliti s svetom ter s svojo žensko

kako voditi žensko, brez da bi jo skušal kontrolirati

kako se zdravo samozadovoljevati

kako preprečiti prezgodnji izliv

kako dosegati orgazme celega telesa

kako se ljubiti s svojo žensko

kaj si ženske od moškega resnično želijo

kako držati prostor ženski v njenih čustvenih stanjih

Malo je moških, ki so sposobni vstopiti v žensko srce in njeno telo ''odpreti'' Bogu; a kako malo je tudi žensk, ki so sposobne svoje srce in svoje telo moškemu tako predati. Za dosego tega je potrebno brezpogojno zaupanje ter spoštovanje med partnerjema.

Ponudi ženski tisto, česar si ne more ponuditi sama

Prisotnost, avtentičnost ter zavedanje (sebe in sveta) je v življenju moškega, ki želi biti z žensko, bistvenega pomena. Vendar ne samo takrat, ko zunaj sije sonce, ampak predvsem takrat ko se nad njim pojavi oblak njenih čustev in ko se v tem nekontroliranem divjanju njene prave ženske narave začne izgubljati tudi sama.
Šele ko se na njene ''provokacije'', preizkušnje, zahteve, želje, pričakovanja ter močna čustvena stanja in emocije moški ne odzove kot majhen deček, ki potrebuje držati mamino krilo; niti vsega tega ne vzame osebno, temveč stoji trden v svoji nameri in še vedno jasno vidi svojo pot,  takrat mu bo ženska namreč lahko zaupala. Čeprav ga bo ves čas nezavedno preizkušala, tako kot moškega vedno znova preizkuša življenje.

Zaradi tega pritiska življenja (in zahtev ženske) moški skuša življenje (in žensko) premagati ter ga (jo) nadzorovati ali pa od življenja pobegne in se od ženske umakne. Ko pa se tega zave, se lahko nauči življenju prepusti in postane njegov ljubimec.

Delavnica je namenjena tako heteroseksualnim kot istospolno usmerjenim moškim.

PRIJAVITE SE NA DELAVNICO

LOKACIJA

JH Studio v Trzinu združuje vse elemente prave moškosti: moderne naprave za vadbo telesa; vrhunske strokovnjake iz področja športa, rekreacije in rehabilitacije, prehrane ter osebne rasti; prostorno kuhinjo za druženje med odmori; velik, svetel ter udoben dnevni prostor; intimno dvorano za izvedbo delavnic; prostornost ter dobro energijo.

Prostor za delavnice je ravno prav velik, da se boste lahko osredotočili na teoretičen del in ravno prav topel in udoben, da se boste lahko popolnoma sprostili ter se osredotočili na vaje in tehnike, ki jih bomo izvajali. Sprejme ravno prav ljudi, poleg pa je brezplačno parkirišče.
Iz Ljubljane je prostor oddaljen dobrih 10 minut vožnje.

Iz smeri Ljubljana (krožišče Tomačevo - izvoz Trzin):
Peljete se mimo poslovne cone Trzin in na večjem semaforiziranem križišču za Domžale, Mengeš, Depalo vas zavijete levo v Trzin (smer Mengeš).
Po približno 300m (bodite pozorni na manjšo tablo
JH STUDIO na desni strani ceste), zavijete levo v malo ulico. Na koncu ulice je dovolj parkirnih prostorov.

NASLOV: Mengeška cesta 15, Trzin

PROGRAM

​9.30 - 11.30

Zakaj sta tvoja prisotnost in zavest v odnosu tako pomembni?
Kako moški svojo zavest izraža preko svojega telesa?
Delovanje in prepletanje ženskega in moškega principa

* Vaje 
*kratek odmor

12.00 - 14.30

Kako moški najde svoj namen in svoje poslanstvo?
Zakaj je to zanj in za partnerski odnos pomembno?

*Vaje
*odmor za kosilo

IZJAVE UDELEŽENCEV

15.00 - 17.30

Kako se ljubiti z žensko in kako žensko zadovoljiti?

Kako dosegati orgazem brez ejakulacije?
*Vaje

Zadnje čase imam precej napeto in tale delavnica je bila nujno potrebna. Z ženo sva bila zadnje leto precej na koncu, po delavnici pa sva se ponovno zaljubila. Nikoli si ne bi mislil, da je to sploh še mogoče. Sliši se pravljično, ampak zgleda je možno. Zdaj je na meni, da se to ohranja.

Jure P.

Hvala za delavnico in odprt pogovor. Hvala, da svojo pot in izkušnje deliš z nami, nas navdihuješ in nam še bolj osmišljaš naša življenja. Hvala za tvojo iskrenost, preprostost in jasnost govora. Veselim se nadaljnjih delavnic in srečanj v prihodnosti. Spodbujam te, da nadgrajuješ vse, kar delaš.

Aljoša B.G.

Večkrat se spomnim na tvoje usmeritve, deljene izkušnje in spoznanja; predvsem ko sem na preizkušnji, ko moram pri sebi naredit premik v smeri zdrave moškosti, odgovornosti itd. Takrat se spomnim na kakšno "orodje", ki si nam ga predstavil in ga uporabim. Od dihalnih vaj, opazovanja, poslušanja, prisotnosti, zavedanja,.. tudi recimo tako, da se v miru in poglobljeno lotim izzivov. Definitivno mi je vse to pomagalo pri tem, da se danes počutim bolj prisotnega, samozavestnega ter razumevajočega ob ženski. In to je res prijeten, pomirjajoč občutek, ki mi daje "gorivo" za vsa druga področja. Pri poslu sem spremenil odnos ter s tem tudi formulo, kaj je zame uspeh. Gledam na "balance", zdravje, ter da skozi posel krepim vse meni pomembne vrednote. Denar je bonus.

Klemen KOS

Enostavno, ne vem kaj si naredil tisti vikend. Jonatan je prišel domov s tako energijo kot že dolgo ne. In hvala ti za to. Prav mesečno bi morali izvajati taka srečanja. Skratka, same pohvale.

Romana Učakar

Iz srca hvala za to doživetje. Neizmerno sem hvaležen, da sem se lahko udeležil tvoje delavnice in v čast si štejem, da sem te lahko spoznal v živo. Težko samo z besedami izrazim vse občutke in misli, zato še enkrat preprosto, hvala ti iz srca. In definitivno se še vidimo.

Nino Kous

Trenutno ni razpisanih terminov;
za več informacij mi pišite.

ŠTEVILO MEST JE ZARADI INDIVIDUALNEGA PRISTOPA OMEJENO.

Cena eno-dnevne delavnice: 130 EUR

Po izpolnjeni PRIJAVI vam pošljem vse podatke za nakazilo.

CENA ENO-DNEVNE DELAVNICE VKLJUČUJE:

 • Predavanja ter učinkovite VAJE in TEHNIKE, ki jih boste popolnoma osvojili

 • Izjemno priložnost za globoko in transformativno delo na sebi

 • Intimna in majhna skupina ter prijazen prostor

 • Sproščen moški pogovor ter odgovarjanje na osebna vprašanja

 • DELOVNO SKRIPTO Z VAJAMI IN TEHNIKAMI

 • Drobne prigrizke, čaj in kavo

 • Zdravo moško družbo

V primeru odpovedi

V primeru odpovedi po sipridržujem pravico do 50% vplačanega zneska.
V primeru višje sile ali bolezni vam bo od predložitvi ustreznega potrdila vrnjen celoten znesek.

Vse morebitne odpovedi morajo biti sporočene preko elektronske pošte na
urban@bitjeluci.com