Začni svojo pot sodobnega in zavestnega moškega.

Brezplačen mini avdio program za moške

Spletni avdio program POT SODOBNEGA IN ZAVESTNEGA MOŠKEGA upošteva pomembne aspekte in vloge moškega v partnerskem odnosu in intimi z žensko. Vključuje nasvete za komunikacijo s partnerko, kar je ključnega pomena za gradnjo zdravega in zaupanja vrednega partnerskega odnosa. Z izvajanjem programa se boš naučil učinkovitih načinov zrelega izražanja čustev, reševanja konfliktov ter vzpostavljanja odprte in spoštljive komunikacije s partnerko. Program prav tako naslavlja pomembnost iskanja namena in poslanstva v življenju moškega. Raziskoval boš svoje lastne cilje, vrednote in strasti ter kako jih vključiti v partnerski odnos. To ti bo omogočilo, da zgradiš bolj izpolnjujoče življenje skupaj s partnerko. Seveda pa program vključuje tudi nasvete za boljše bivanje z žensko ter izboljšanje spolnosti. Raziskal boš različne vidike spolne izkušnje, tehnike za preprečevanje orgazma z izlivom, povečanje užitka in zadovoljstva obeh partnerjev ter kako razumeti in podpreti žensko v njeni spolnosti.

Z vključitvijo določenih elementov v svoje življenje boš dobil celosten pristop k razumevanju in izboljšanju partnerskih odnosov ter intimnosti. Ne samo da boš pridobil znanje in veščine za boljše razumevanje ženske, ampak tudi za razvoj sebe kot moškega ter gradnjo trdnih in izpolnjujočih odnosov. Udeležba v spletnem programu ti lahko prinese številne koristi in ti pomaga na različnih področjih življenja.

1 URA AVDIO POSNETKOV

30 MINUT BONUS AVDIO POSNETKOV

2 VAJI IN NASVETI
ZA MOŠKE

Pridobi brezplačen dostop do mini delavnice

NAUČI SE POSTAVITI ZDRAVE IN JASNE MEJE

Postani zaupanja in spoštovanja vreden moški

Nauči se postaviti zdrave in jasne meje

Začni voditi svojo žensko

Kako se zdravo samozadovoljevati

Nauči se dosegati orgazem celega telesa

Postani boljši partner / oče / ljubimec / moški

Odprtost ženske je odraz odprtosti tvojega zavedanja. Bolj kot stojiš v svoji jasnosti in si v stiku s samim sabo, bolj ti bo ženska zaupala in se ti predala.

VIDEO PREDSTAVITEV MINI PROGRAMA

V BREZPLAČNEM PROGRAMU ZA MOŠKE BOŠ SPOZNAL

Kako se kaže resnična vrednost moškega

Dva aspekta ženskega principa

Ženska živi v domeni energije in čustev

Kaj si ženske pri moških želijo?

Zdravo samozadovoljevanje

Zunanji in notranji orgazem moškega

Zakaj orgazem celega telesa?

Nauči se postaviti jasne in zdrave meje z ljubeznijo

VAJA: Koncentracija
VAJA: Kako preprečiti prezgodnji izliv?
GRADIVO: Nasveti za moške (pdf)

BONUS 1: Polarizacija med spoloma
BONUS 2: Zakaj je tako pomembno, da moški pozna svoj namen?
BONUS 3: Če ti nimaš smeri, bo smer določila ona

BONUS

Pridobi brezplačen dostop do mini delavnice

IZJAVE UDELEŽENCEV

Ta program ponuja transformativno potovanje za moške, ki iščejo osebno rast in uspeh v zvezi. Udeležence opremi z orodji, znanjem in samozavedanjem, ki so potrebni za razcvet njihovih odnosov in vodenje izpolnjenih življenj. Ta program z vsem srcem priporočam vsakemu moškemu, ki je pripravljen stopiti na pot samoodkrivanja, povezovanja in postati najboljša različica samega sebe. 
Zahvaljujoč programu sem začel globlje razumeti mojo žensko, razvozlati njeno kompleksnost in pridobiti dragocen vpogled v njene misli, čustva in poglede.

Mihael ŽGANK, slovensko-turški judoist (srebrna medalja na SP 2017)

Skozi program dobiš drugačen pogled ne samo na ženske, ampak tudi na moško življenje samo. Spoznaš, da je najbolj pomembno, da dobro zgradiš sebe skozi osebnostno rast, kar ti daje veliko boljše pogoje na vseh področjih v življenju, tako pri ženskah, kot tudi v poslu. Tako izobraževanje bi morali moški imeti že v šoli.

Luka DEBEVEC, ustanovitelj in direktor podjetja KAUCH

Tvoj avdio program sem odkril v življenjskem obdobju, ko sem to najbolj potreboval. Skozenj sem spoznal svoje ne vedenje o dojemanju žensk in njihove energije. Program sem dobesedno "pojedel" in probal čim več slišanega implementirati v svoj vsakdan. Tako sem v zelo kratkem času spoznal žensko, ki sem jo iskal in sem lahko moški, kakršnega si je želela. To mi je dalo ogromno dodatne energije in zagona, da sem začel samostojen posel skaterim sem predolgo odlašal.

Žiga FRELIH

Z velikim zanimanjem sem se odločil za program Pot sodobnega in zavestnega moškega, kajti v tem hitrem tempu življenja večinoma delujemo po nekih stalnih tirnicah, pozabimo pa na našo zavest in prisotnost, kaj je za moškega zelo pomembno. Kaj mi je bilo posebej všeč je to, da te program odlično vodi po korakih. Veliko sem pridobil znanja in vsakič ko poslušam posnetek, se mi odpre nov nivo zavedanja.

Mitja ŠALAMUN

Tvoj program in vzorčni posnetki so mi res vzbudili precejšnje zanimanje, ker sam še nisem naletel na tako izvirna pojasnila, kljub temu, da z velikim zanimanjem raziskujem tovrstno tematiko. Zlasti me je pritegnil opis, kako ženske zaznavajo moškega po njegovi energiji, kar še v nobeni knjigi za partnerske odnose nisem zasledil tako direktno opisano, opažam pa, da v mojem odnosu to popolnoma drži.

Jure VRHOVNIK

Predvsem me je presenetila Urbanova verodostojnost in pristnost. Kar govori, ne samo ve, ampak tudi razume, je dal skozi in izkusil na lastni koži. Marsikomu sem razlagal o programu in kaj sem se naučil, res vsem se je zdela zanimiva tematika in so se strinjali s tvojimi nauki.

Gal POTOČNIK

Biti prisoten, zavesten, odločen in odgovoren moški, ki zna voditi svojo žensko v današnjem svetu ni lahko. Moški smo postali premalo odločni, mlačni in negotovi, mnogi svoje smeri v življenju sploh ne poznajo. Seveda je prav, da smo tudi uvidevni in prijazni, vendar pa to prevečkrat vodi k ugajanju in premalo k vodenju – samega sebe in nje.

Spletni avdio program za moške vključuje poglobljeno teoretično in praktično znanje, učno gradivo ter predvsem veliko vaj, tehnik, napotkov ter usmeritev s pomočjo katerih boš globlje spoznal samega sebe ter dobil še bolj širok in morda malce drugačen pogled na ženske, na partnerske odnose, na spolnost ter na življenje.

Skozi izvajanje programa boš tako imel možnost zaživeti bolj zavestno življenje, prav tako pa boš lahko vzpostavil bolj ljubeče in pristno ljubezensko razmerje s svojo žensko (ter s svetom).