Kakor v nas – tako zunaj nas

SPLETNA VIDEO DELAVNICA

Namenjena je vsem tistim, ki imate resnično željo, da sebe spoznate še bolj in ste pripravljeni na spremembe, ki bodo pozitivno vplivale na vaša življenja.

Spletna delavnica KAKOR V NAS – TAKO ZUNAJ NAS je zasnovana na principu spoznavanja svoje lastne vibracije ter uporabi moči, ki je znotraj nas in ki nam omogoča, da začnemo svoje življenje ustvarjati takšno, kot si želimo.

Skozi popolnoma razumljive koncepte in teoretične vidike vas bom seznanil s tem, kdo smo / kaj je tisto, kar nas določa ter omejuje / kakšne potenciale kot človeška bitja imamo (ter se jih naučili v polnosti izraziti). Razložil vam bom, kako delujeta naša zavest in naša podzavest, kako delujejo naše misli ter naša čustva in kakšno moč imajo, kadar jih znamo pravilno združiti ter usmeriti v kreacijo tistega, kar si želimo.
Spoznali boste veliko praktičnih načinov za izvajanje uporabnih vaj in preprostih tehnik, ki vam bodo pomagale vaše življenje ustvariti od znotraj navzven.​

VEČ

Zakaj ne moremo manifestirati svojih sanj in začeti svojega življenja živeti tako, kot si želimo?
Vse to so samo prepričanja – in če niso usklajena s tistim, kar znotraj sebe resnično smo, potem v svojem življenju manifestiramo točno tisto realnost (nasprotja), ki je znotraj nas. In ta nasprotja manifestirajo zid omejitev, ki nam preprečujejo, da bi videli drugačno pot.
Marsikomu seveda ni dovolj, da vse to morda ve in razume v teoriji, pa vendar vsega tega ne zna prenesti v praktično življenje, da bi od tega lahko imeli koristi on sam ter ljudje okoli njega. Zato prihaja čas, da začnemo vsa teoretična znanja in spoznanja uporabljati v vsakdanjem življenju, da začnemo okušati resnico in da se zavemo moči, ki jo imamo znotraj sebe – čas je, da se zavemo, da nismo samo ničvredni in pasivni opazovalci, temveč smo aktivni soustvarjalci tega fenomena sveta.

Naše misli so energija – najmočnejša energija, ki ustvarja vse in je začetek vsega
Če znamo naše misli dovolj zgodaj opaziti in če se poleg tega še zavedamo, kakšne občutke pripenjamo vsem tem mislim, potem lahko za sebe in za svet naredimo marsikaj dobrega. Vsaka misel namreč, ki jo v sebi ponavljamo znova in znova (zavestno ali nezavedno), bo pustila vidno sled v naši notranjosti.
Naša notranjost je namreč tista, ki določa manifestacijo naše zunanjosti..

V kolikor ste naveličani tega, da ste naveličani vedno enega in istega .. v kolikor želite manifestirati takšno življenje, kot si ga želite .. v kolikor želite prepisati vaš obstoječi program, ki vam morda ne prinaša tistega, po čemer hrepenite – potem je čas, da se naučite, kako ta stari program prepisati, kako prepričanja preseči in kako izbrati popolnoma vse, kar želite izkusiti in privlačiti v vaše življenje.

Spremenite svoje okolje, izstopite iz cone udobja ter si podarite edinstveno priložnost, da se zopet povežete s samimi sabo, ter da v sebi odkrijete moči, s katerimi boste začeli ustvarjati takšno življenje, kot si ga želite.

KAJ SPOZNATE V SPLETNI DELAVNICI

Spletna delavnica vsebuje 6 modulov, ki vključujejo poglobljeno teoretično znanje in vrsto praktičnih orodij. S pomočjo uporabnih principov in močnih tehnik boste lahko ozavestili ter odpravili vaše miselne ter čustvene blokade (vzorce in prepričanja), kar pa vam bo omogočilo bolj pretočno, radostno, polno, mirno ter zdravo življenje. Vsakemu modulu je dodano učno gradivo, meditacije in vaje, preko katerih boste sebe spoznali še bolj, se naučili bolj zavestnega življenja in dosegli višjo stopnjo svobode.

8

UR VIDEO IN AVDIO VSEBIN

3

URE MEDITACIJ IN SPROŠČANJA

8

DOKUMENTOV UČNEGA GRADIVA

1. MODUL: Kako vse skupaj deluje?

2. MODUL: Stanja zavesti in možganska delovanja

3. MODUL: Kaj je osebna vibracija?

​4. MODUL: Misli ustvarjajo našo realnost

​5. MODUL: Začnite ustvarjati v vašem življenju

6. MODUL: Želje ter zakaj se ne uresničujejo?

ZAKAJ SE UDELEŽITI IN KAKO VAM LAHKO POMAGA

Pridobite neomejen ter doživljenjski dostop do vsebin eno-dnevne ter dvo-dnevne delavnice na enem mestu.

Izvajanje vaj, tehnik, sproščanj in meditacij v udobju lastnega doma.

Gradivo predelujete v svojem lastnem ritmu, prav tako se lahko ves čas vračate nazaj, v kolikor želite kaj ponoviti.

Skozi močna predavanja ter učinkovite tehnike boste zmogli:

Najti ter se povezati s sedanjim trenutkom, ki je edini prostor vseh možnosti in priložnosti, kar jih obstaja

Spremeniti vašo energijo zavesti, preseči preteklost ter začeti ustvarjati vašo novo prihodnost

Vstopiti globoko v vašo podzavest ter se naučiti spreminjati vzorce in prepričanja, ki jih v vašem življenju ne želite več ter jih nadomestiti z novimi

Spoznati, da vaše telo ni vaš razum ter ga začeli obvladovati, namesto, da telo obvladuje vas

Zvišati stopnjo čuječnosti ter zaznavanja vašega višjega Jaza

Oddati vaš energetski podpis in vaše srčne želje v ''polje'', ki nas obdaja in je ves čas prisotno v vseh oblikah in vseh stanjih

​Uporabiti vašo zdravo zavest ter vaše misli, da boste lahko presegli vaše telo (materijo), čas in prostor

Izboljšati vaše zaznavanje in nadgrajevati vaše sposobnosti

KAKO POTEKA SPLETNA DELAVNICA

Spletna delavnica poteka v spletni učilnici. Do vsebine tako dostopate preko spleta kadarkoli ter iz katerekoli naprave boste želeli (prenosnik, tablica, telefon). Po zaključeni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli geslo za vstop v spletno učilnico, kjer vam bo celotno gradivo ob prvem vstopu na voljo za vedno. Proces učenja ter izvajanja posameznih modulov, vaj in meditacij boste tako lahko popolnoma prilagodili vašim željam in potrebam.

IZJAVE UDELEŽENCEV

Spletna delavnica Kakor v nas – tako zunaj nas je zelo cool. Zaradi te delavnice sem kar nekaj "težjih" izkušenj lažje predelala. Takšna oblika delavnice mi je super tudi zato, ker jo lahko uporabim kadarkoli in kjerkoli. Se priklopim in je to to. Tudi če padeš ven. Ni problema, greš pač znova. Poslušaš večkrat, kolikokrat želiš. In potem si zavrtiš tisto, kar v določenem trenutku najbolj potrebuješ. Ko veš že točno, kje kaj poveš in kakšne so meditacije.

Kristina Vračko

Spletna delavnica ti res odpre popolnoma drug pogled na lastno življenje, resnično te spodbudi, da prevzameš krmilo v svoje roke. Všeč mi je, da je vse tako razumljivo in enostavno predstavljeno, obenem pa nosi globino in širino, ki ti je lahko res izjemen prispevek na življenski poti, če to želiš. Resnično toplo priporočam vsakomur, da jo preizkusi. Hvala, Urban

Tina Sivec Matelič

Najprej želim izraziti hvaležnost za to delavnico. Sprožila je in dela globoke transformacije. Odpre notranji uvid in dušo. Tam, kjer je bila tema, je posvetila luč. Delala sem (in tako nadaljujem) zares počasi in si dovolila prisluhniti tudi vsemu med vrsticami. Pozitivni aspekt on–line delavnice je, da lahko nekaj poslušaš tudi večkrat. Vzporedno, takoj z začetkom delavnice, so v življenje vstopile in se kažejo različne sinhronitete. Hvala za vso tvojo prehojeno pot in kar živiš ter predajaš naprej.

Mirjam Kunaver Dekleva

Cena spletne delavnice

200.00 Eur

150.00 Eur

POSEBNA UGODNOST

Vsak udeleženec bo imel možnost INDIVIDUALNEGA POSVETA preko Zoom aplikacije v trajanju 30 minut.

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

1. Kaj pridobim z nakupom spletne delavnice?

2. Kako mi spletna delavnica lahko pomaga?

3. Kako poteka izvajanje spletne delavnice?