Pot do sebe

31 - DNEVNI PROGRAM

Ali program POT DO SEBE pomaga, da zopet najdemo sebe je enako, kot če bi me vprašali ali telesna aktivnost in zdrav način življenja pomagata, da bomo bolj zdravi in da bomo morda shujšali.

Pot do sebe je spletni tečaj, ki bazira na principih zdravega načina mišljenja ter čutenja. Napisan je na podlagi mojega učenja in rasti in seveda mojega življenja ter hoje po poti duhovnosti, ki me je pripeljala nazaj do SEBE – do tega, kar danes sem, kar počnem in kar živim..

Komu je program namenjen?
 • vsem, ki si želite močno izboljšati kvaliteto svojih življenj ter vanj vnesti še več uporabnega znanja;
 • moškim, ženskam in mladostnikom, ki si želite živeti srečno, radostno ter ljubezni polno življenje;
 • vsem, ki se zavedate, da ste sami krojači svoje usode, ter da je življenje in njegova kvaliteta odvisna samo od vas samih;
 • vsem, ki nekako stopicate na mestu ter morda ne zmorete ali pa ne znate iz tega cikla enega-in-istega izstopiti;
 • vsem, ki ste se morda znašli na neki prelomnici ali razpotju ter ne veste, kako v življenju naprej;
 • vsem, ki želite preseči svoje stare ter omejujoče vzorce, prepričanja ter obnašanja, ki vas v življenju zaustavljajo do te mere, da bi spoznali, da si svoje življenje lahko ustvarite takšno, kot si želite.
VEČ

Stopite na Pot do sebe

Marsikdo se na poti osebne rasti izgublja. Marsikdo ne najde morda pravega načina, kako se v življenju zaustaviti, si vzeti čas zase ter se odmakniti od hrupa, ki ga vedno bolj povzroča okolica ter hrupa, ki ga vsak trenutek dneva ustvarja naš razum. Marsikdo ne ve, kje in kako se vsega lotiti.
Časi so zelo intenzivni in ljudje so neučakani. Partnerski odnosi so naporni. Dogodki in situacije se vrstijo drug za drugim in nam ne dovolijo, da bi pošteno zadihali. Zdi se nam, da se sploh ne znamo več umiriti; da odgovore na vprašanja iščemo zunaj sebe; da je sreča nekaj, kar je dosegljivo le nekaterim – in tako nase pozabimo. Toliko časa, dokler se ne zgodi kaj močnega, kar nas dobesedno prisili, da pogledamo – vase.

Pot do sebe je takšen program, ki vas zopet usmeri nazaj k sebi, v vašo notranjost, kjer so mir, radost, sreča in obilje del vašega bitja. In če vse to želite v življenju zopet imeti, potem lahko s tem programom najprej vse to Vi postanete.

Preko video nagovorov  bom ves čas z vami. Vodil vas bom skozi 31 močnih ter izredno učinkovitih korakov, ki vam bodo pomagali, da boste v mesecu dni močno presegli sami sebe. Program, ki ga dobivate 31 dni zapored, vsak dan vključuje kratek opis tematike najprej v elektronskem sporočilu. V priponki vas bo vsak dan čakal teoretični zapis ene od 28-ih tematik, ki jih temeljito obdelam. Poleg tega pa je za vsak dan posnet še video, kjer se še bolj potrudim razložiti napisano – seveda pa so tu še močne vaje in preproste tehnike, s katerimi boste lahko začeli v vaše življenje vnašati drobne, a močne spremembe.
Program prav tako vsebuje kar 19 samo za ta namen posnetih meditacij.

Kako vse skupaj deluje?
Še isti dan ko se boste odločili za program, boste prejeli uvodni korak z uvodno meditacijo. In potem vseh 31 dni naslednjega. Vsaka lekcija, ki bo vsebovala video nagovor, teoretičen zapis, pozitivne misli ter seveda vajo, tehniko in meditacijo, bo vaša za vedno. V primeru, da boste kakšen dan morda preskočili ali pa da boste preveč zaposleni, da bi lahko v miru tisti korak predelali in naredili določeno vajo, se boste lahko vrnili k predhodnemu koraku kadarkoli. Vse kar je potrebno narediti je, da si resnično vzamete 30 – 45 minut časa zase – to je najtežja stvar.

Spletni program vam pomaga, da začnete zopet hoditi po vaši poti ter na njej odkrivati vse tiste zaklade, ki od nekdaj prebivajo v vas. Samo pogledati je potrebno zopet malce vase.

Pot do sebe – če želite vaše zavedanje poglobiti ter dvigniti na višje nivo.   

VSE O PROGRAMU

Skozi potek programa POT DO SEBE boste pridobili in dosegli:
 • več razumevanja o stvareh, ki jih živimo ter priložnost, da jih pogledate iz drugačne perspektive;
 • spremenili boste svoje misli o življenju ter začeli izbirati tisto, kar ste si vedno želeli;
 • okrepili boste svojo voljo, ki je vaše močno orodje za dosego želenega;
 • dosegli boste višjo stopnjo zavedanja, da ne boste mogli biti več poraženec, temveč le še zmagovalec;
 • spoznali boste, da ste vi aktivni ustvarjalec tega fenomena življenja;
 • naučili se boste ČUJEČNOSTI, KONCENTRACIJE, MEDITACIJE,..;
 • prihranili boste ogromno časa z zbiranjem informacij o tem, kako izboljšati svoje življenje;
 • naučili se boste, kako sproščati telo in vaš razum;
 • prihranili boste ogromno časa z zbiranjem informacij o tem, kako izboljšati svoje življenje;
 • naučili se boste najti odgovore znotraj sebe;
 • dojeli boste, da je sreča stvar odločitve in ničesar zunanjega.
Program POT DO SEBE vsebuje:
 • 19 vodenih meditacij pripravljenih izključno za ta program​;
 • učinkovite tehnike za doseganje miru ter čuječnosti;
 • več kot 140 vprašanj, ki vas popeljejo globoko vase;
 • preproste in praktične vaje za dvig zavedanja;
 • 31 vnaprej pripravljenih video posnetkov;
 • 28 različnih tematik na 148 straneh.

Po mesecu dni boste osvojili popolnoma nove navade in postali boste boljša oseba.
Postali boste bolj samozavestni, ponosni boste nase, kar pa je najbolj pomembno,
imeli se boste bolj radi, ker ste vztrajali v tistem, za kar ste se odločili.
In odločili ste se zase..

IZJAVE UDELEŽENCEV

Našla sem te na spletu ravno v obdobju svojega življenja, ko sem se izgubila ali kako naj temu rečem, ko nisem vedela, kako naprej. Notranja intuicija me je vodila, da je čas, ko bi morala pogledati vase in kot naročeno sem našla program POT DO SEBE. To je bilo kot balzam za mojo dušo in dosledno sem izvajala vse tehnike,ki si jih ponudil. Hvala za to, kar delaš.

Suzana Grilj  

Vsako jutro sem pred hišo na klopci prebiral tvoje zapise in te poslušal. Zanimiv kot vedno, poln modrosti, si mi dal za misliti. Pogrešal bom vedno nove teme ter razmišljanja. Še dobro, da se bom lahko vedno znova in znova vračal k vsemu temu, za kar sem ti hvaležen. Po mojem mnenju si vse izpeljal dovolj razumljivo, zelo zanimivo ter tehnično izvršeno. Nadaljuj v tej smeri ter nam pripravi še kaj lepega.

Renato Markoč

Tvoj program me je zelo navdušil :) Res, zdi se mi zelo dobro strukturiran, vsebinsko bogat, vsaka tvoja beseda se mi zdi zelo na mestu, brez nepotrebnega balasta, videii ravno prav dolgi, resnično vse pohvale. Kar pa je najbolj pomembno, pa je to, da sem teh 31 dni lažje preživela zaradi tvojih napotkov. V glavi mi odmeva, da se vsak trenutek lahko odločim drugače in je to zdaj že moja mantra, hehe.
Bom sicer še enkrat šla ta program skozi, ker rabim to tvojo pozitivo (še posebej v teh časih). Iz srca ti hvala. Vse dobro ti želim in veliko uspehov na tvoji poti!

Vesna Pesek

Ne vem kako naj se ti zahvalim za tvoj čudež in tvojo energijo, ki nam podarjaš v svojem programu, ki sem začutil, da je res narejen iz srca, da bi pomagal drugim. Tvoj program je najboljša naložba v življenju. S treningom in verovanjem v samega vase vem, da bom prišel do sreče in do mojega sanjskega življenja, ki sem si ga vedno želel, ampak očitno na napačen način. A nič zato, saj sem trdo prepričan, da mi bo enkrat uspelo. Jutri začenjam že znova 1. dan programa. Saj veš, večkrat ponoviš, več si zapomniš in se naučiš; zmeraj bolj samostojno. Hvala ti še enkrat za vse svoje znanje, ki si ga delil z nami.

Jaša Vodopivec

S programom Pot do sebe sem pričela januarja 2019. Ne znam razložiti kako in zakaj, vendar mi je spremenil življenje. Sicer se sliši klišejsko, vem. Ampak 1 mesec Urbanovih napotkov spomniti se, kdo v resnici smo, mi je življenje začelo obračati. Seveda na glavo. :) In ravno v tem je čar. Drugačnega, želenega življenja ne bomo doživljali, če bomo ves čas delali enako. Urban, srčna hvala za tvoje delo.

Mojca Grošelj

Pot osebne rasti, ki je tudi pot duhovnega razvoja, vsekakor ni enostavna. Je pa vredna truda. Tvoj 31-dnevni program Pot do sebe je bil zelo dobrodošel na tej poti. Kaj sem osvojila? Poglobitev vase mi je prinesla veliko širše zavedanje same sebe, svoje intuicije in bolj intenzivnih občutkov. Posledično pa tudi več življenjske energije in moči. Hvaležna sem ti Urban, za res kvalitetno pripravljen in voden program osebne rasti. Lahko bi ga poimenovala – življenje naj ne bo hitenje, življenje naj bo občutenje.

Sonja Puzin

Cena programa: 69.00 Eur

PIŠITE MI
V primeru, da nimate možnosti plačila preko bančnega nakazila,
MI PIŠITE in poslal vam bom vse potrebne podatke za nakazilo.

OSTALI PROGRAMI ZA OSEBNO RAST

Izziv 21

Osvojite nove navade – postanite bolj samozavestni

21 - DNEVNI SPLETNI PROGRAM

Kakor v nas - tako zunaj nas

Ustvarite takšno življenje, kot si ga želite.

SPLETNA VIDEO DELAVNICA

Pot sodobnega in zavestnega moškega

Kako postati moški, ki si ga ženska želi.

SPLETNI AVDIO PROGRAM

POT DO SEBE priporočam vsem tistim, ki imate resnično željo, da sebe spoznate še bolj in ki ste pripravljeni na spremembe, ki bodo pozitivno vplivale na vaša življenja.