Izpustite preteklost,
ter si dovolite zopet živeti

8 - TEDENSKI PROGRAM
No items found.

Vsak od nas ima preteklost ter pretekla razmerja, ki so nas bolj ali manj zaznamovala. Nekatere zgodbe so se končale zelo hitro, druge se vlečejo morda še danes. In kljub temu, da želimo iz tega izstopiti, včasih tega preprosto ne zmoremo ali ne znamo storiti.

Osem tedenski program je zasnovan z zavedanjem, ki vam pomaga, da se popolnoma varno soočite s svojimi najbolj globokimi čustvi ter z bolečino, da v sebi najdete razumevanje, odpuščanje, sočutje in ljubezen in da stopite v življenju naprej.

V naslednjih 8. tednih boste deležni osem postopnih korakov, ki vam bodo pomagali, da boste svojo preteklost izpustili s hvaležnostjo, saj boste spoznali, da vam je prinesla izkušnje ter zavedanje – točno to, kar ste potrebovali, da stopite v svojem življenju naprej – močnejši, srčnejši in modrejši.

Skozi potek programa vam bom na preprost ter razumljiv način pokazal, kaj je tisto, kar vas drži v starem načinu razmišljanja, kako iz tega cikla užitka-in-bolečine izstopiti z višjim zavedanjem ter kako kljub težkim trenutkom, ki so vas zaznamovali, življenju še vedno zaupati in ga ljubiti.

VEČ

Program Izpusti preteklost ter si dovoli znova živeti je namenjen vsem tistim, ki resnično želite izstopiti iz začaranega kroga preteklosti ter skušate preseči svoje stare in omejujoče vzorce in prepričanja, ki vas v življenju zaustavljajo ali pa vas morda obremenjujejo do te mere, da še vedno ostajate v preteklosti. Namenjen je vsem, ki želite prekiniti z bolečimi partnerskimi razmerji, v katerih se več ne radostite in stopiti v svojem življenju naprej.

Kaj program vsebuje in kako poteka?
V programu je podrobno opisanih 8 korakov, za katere menim, da jih je vredno (in morda celo nujno!) prehoditi, če človek želi izpustiti preteklost, priti nazaj do sebe, ter da v svojem življenju začne uživati v tistem, kar ga osrečuje – na vseh področjih. Veliko je teoretičnih zapisov, ki vam pomagajo bolje razumeti dinamiko partnerskih odnosov in življenja, poleg tega pa sem vsak teden posnel 10 – 15 minutni video, kjer vse skupaj razložim še malce drugače.
V programu so tudi vodena sproščanja in meditacije ter veliko vaj ter tehnik, ki vam pomagajo dvigovati stopnjo zavesti.
Na koncu dokumenta so podana vprašanja, na katera odgovorite sebi. To vam omogoča iskren vpogled vase in veliko ljudi najde že tam marsikateri odgovor.

Vsak teden vam torej pošljem nov dokument z novo tematiko. Potem imate teden dni časa, da v svojem tempu predelate zapise ter za izvajanje vaj in tehnik, ki so podane. Vsak drugi teden se tudi slišiva preko Zooma po eno uro. Pogovori so vsekakor opcija, jih pa zelo toplo priporočam, saj je osebni pogovor morda še najbolj dodana vrednost programa. V 8-ih tednih se torej slišiva 4 x po eno uro in v tem času predelava vse, kar vas morda moti, teži, zanima ali karkoli drugega. Lahko pa se odločite tudi za opcijo brez pogovorov.

POTEK PROGRAMA

1.

teden
Kako izpustiti preteklost ter pretekla razmerja

2.

teden
Bodi do sebe iskren

3.

teden
Zapisuj si svoje misli ter jih ozaveščaj

4.

teden
Poglej na zgodbo kot zunanji opazovalec

5.

teden
V vsem skušaj najti pozitivno

6.

teden
Sebe ter druge obravnavaj s prijaznostjo

7.

teden
Prenehaj se boriti proti neprijetnim čustvom

8.

teden
Vizualiziraj si svojo lastno srečo

VSE O PROGRAMU

Skozi potek programa boste:
  • našli v sebi moč in pogum, da se odstranite od tistega, kar vam morda povzroča bolečino;
  • razumeli svoja čustva ter se jim ne boste več upirali, saj boste spoznali, da je edino sprejemanje tega, kar je, tisto, kar vas naredi radostne in srečne;
  • sebe postavili na prvo mesto ter začeli živeti svobodno in radostno življenje – takšno, kot si ga od nekdaj želite in zaslužite;
  • na življenje ter na odnose gledali popolnoma drugače, z višjim zavedanjem ter z globljim razumevanjem;
  • z močnimi ter učinkovitimi tehnikami boste dvignili stopnjo svojega zavedanja na popolnoma nov nivo.
Program ''IZPUSTI PRETEKLOST TER SI DOVOLI ZOPET ŽIVETI'' zajema:
  • 127 strani zapisov, ki ostanejo za vedno vaši, da jih boste lahko prebirali kadarkoli boste želeli;
  • močne TEHNIKE SPROŠČANJA telesa in uma, TEHNIKE za spreminjanje prepričanj ter za DOSEGANJE VIŠJEGA STANJA ZAVEDANJA;
  • VODENE MEDITACIJE, ki jih boste lahko izvajali v udobju vašega doma kadarkoli;
  • NALOGE ter VPRAŠANJA na koncu vsakega tedna vas bodo pripeljale še globlje v vas, kjer boste imeli možnost ozavestiti tisto, kar vas morda najbolj obremenjuje
  • ŠTIRI INDIVIDUALNE POGOVORE Z MANO, kjer boste lahko vprašali vse v zvezi s programom ali karkoli drugega, kar vas morda še teži, obremenjuje in vam ne dopušča, da bi preteklost izpustili

IZJAVE UDELEŽENCEV

Tvoja "navodila za uporabo" so izjemna, pogovori pomirjajoči, a hkrati izziv in priložnost za iskanje odgovorov v sebi. Po 8-tednih programa se drugačna pot šele začenja. Pol leta kasneje lahko rečem, da počasi usvajam tehnike, vaje in meditacije, sem bolj hvaležna, lažje izpustim, se sprejemam, hitreje najdem svoj notranji mir in zavedanje, da je ta izkušnja točno to, kar sem potrebovala.

Katarina Pavliha

Vidi oziroma čuti se, da delaš s srcem, ter da je v programu tvoja prehojena pot, izkušnje, lekcije in velik del tebe. Verjemi, da tako kot meni, tudi veliko ljudem s tem pomagaš in marsikoga prebudiš oziroma jim daš zagon, da se premaknejo iz "cone ugodja". Jaz sem globoko v sebi hvaležna, da sem te spoznala in da si res tudi v resnici tako preprost, prijazen, moder, poln nasvetov.

Maja Grbec

Ker sem želela določenim stvarem priti do dna, jih izpustiti in stopiti v svojem življenju korak naprej, sem se udeležila 8-tedenskega programa Izpustiti preteklost in si dovoliti znova živeti. Pot do sebe je bila vse prej kot lahka. Skozi program se spreminjajo številna prepričanja in vzorci, ego se ne strinja in se na vso moč upira, a ker ves čas programa stojiš ob strani, pomagaš, prisluhneš, poveš resnico in vlivaš pogum, postane vse skupaj čudovit proces.

Katarina Pavliha

Tisti, ki je že kdaj poslušal Urbana s kakšno strastjo govori o življenju, je gotovo začutil, da vsaka njegova beseda prihaja iz srca, saj jo je izživel v sebi. V njegovem programu - Izpusti preteklost mi je pomagal, da sem začela verjeti vase in svojo globino. Težko je z besedami opisati občutke ... rečem lahko le - če začutiš, da te program pokliče, ne oklevaj. Zaupaj in mu stopi naproti z vso ljubeznijo, ki jo nosiš v sebi.
Verjemi, vredno je.

Maja Repovž
No items found.
No items found.
V primeru, da nimate možnosti plačila preko bančnega nakazila,
MI PIŠITE in poslal vam bom vse potrebne podatke za nakazilo.
PIŠITE MI

OSTALI PROGRAMI ZA OSEBNO RAST

Izziv 21

Osvojite nove navade – postanite bolj samozavestni

21 - DNEVNI SPLETNI PROGRAM

Pot do sebe

Okrepite svojo voljo ter odkrijte moč svojih misli

31 - DNEVNI SPLETNI PROGRAM
No items found.
No items found.

Kakor v nas - tako zunaj nas

Ustvarite takšno življenje, kot si ga želite.

SPLETNA VIDEO DELAVNICA
No items found.

Preteklost vas je morda zaznamovala,
vendar ji ne dovolite, da vas določa
v sedanjosti, niti v prihodnosti..