Ravnovesje telesa in duha

4 - TEDENSKI PROGRAM
No items found.

V naslednjih 4. tednih boste deležni postopnih korakov, ki jih boste imeli priložnost integrirati v vaše življenje, jih sprejeti kot del sebe ter zaživeti polno, radostno in predvsem zdravo.

Štiri tedenski program je zasnovan s preučevanjem človeka kot celote.
 • Zdravi napotki in koristne informacije
 • Nežni postopki za čiščenje in razstrupljanje telesa
 • Vaje, tehnike ter načini za sproščanje – telesa, misli in duha
 • Jedilnik za vsak dan
 • Okusni in zdravi recepti za vzpostavljanje ravnovesja in zdravja v telesu

Skozi potek programa vam bom na preprost ter razumljiv način pokazal, kaj je potrebno storiti, da telo očistimo strupov, ki se nalagajo v našem telesu ter v našem razumu in kako lahko ponovno vzpostavimo harmonijo telesa, misli, čustev in duha.

VEČ

Štiri tedenski program je zasnovan s preučevanjem človeka kot celote in vam pomaga vnesti več ravnovesja na nekaterih področjih vašega življenja.
V programu so navedeni zdravi postopki za čiščenje telesa, jedilniki za vsak dan, zdravi, okusni ter preprosti recepti in napotki ter vaje in tehnike za sproščanje telesa, misli in duha.
Vsakodnevni jutranji rituali, zdrava, kakovostna, zadostna ter uravnotežena prehrana, zavedanje misli ter vztrajnost in disciplina pri odločitvah nam lahko pomagajo, da na življenje začnemo gledati bolj pozitivno in postopoma vanj začnemo vnašati drobne spremembe. Kar lahko zase storimo že zjutraj in čez dan, lahko ogromno pripomore k boljšemu počutju, storilnosti ter k večji motivaciji. Lahko nam da več energije ter volje do življenja.
Program je sestavljen iz 4 delov in traja 4 tedne.

Kaj program vsebuje in kako poteka?

Program je sestavljen iz koristnih ter zanimivih informacij, ki jih je dobro vedeti, v kolikor želimo živeti zdravo ter uravnoteženo življenje. Pomaga nam izboljšati kvaliteto življenja na vseh ravneh, v kolikor začnemo le-te vnašati v našo dnevno rutino. Program vsebuje veliko različnih opcij za zdrav tedenski jedilnik, na koncu pa vedno navajam še nekaj zdravih receptov, ki jih je res preprosto pripraviti. Seveda pa je v programu tudi veliko nasvetov ter učinkovitih tehnik za umirjanje uma ter telesa. Na koncu prvega in tretjega tedna dodajam tudi jutranje vaje, katerih izvajanje zelo priporočam.

Vsak teden vam torej pošljem nov dokument s tematiko tistega tedna. Potem imate teden dni časa, da v svojem tempu predelate zapise ter za izvajanje vaj in tehnik, ki so podane. Vsake dva tedna se slišiva preko Zooma po eno uro. Pogovori so vsekakor opcija, jih pa zelo toplo priporočam, saj je osebni pogovor morda še najbolj dodana vrednost programa. V 4-ih tednih se torej slišiva 2x po eno uro in v tem času predelava vse, kar vas morda moti, teži, zanima alkakoli drugega. Vsekakor pa se lahko odločite tudi za opcijo brez pogovorov.

Seveda pa da ne pozabim na DARILO – ob odločitvi za program boste deležni jedilnika za vašo krvno skupino, ki poleg receptov vsebuje še ogromno koristnih informacij za zdravo življenje.

POTEK PROGRAMA

1.

teden
Čiščenje telesa in misli

2.

teden
Pomen sproščanja in telesna aktivnost

3.

teden
Preobrazba se začne z našo odločitvijo

4.

teden
Zdravje – harmonija telesa, misli, čustev in duha

VSE O PROGRAMU

Skozi potek programa boste:
 • dobili popolnoma nov vpogled kaj je zdravo življenje in kako lahko sami storite veliko, da takšno življenje vsak dan vzdržujete – celostno;
 • spoznali postopke, kako telo očistiti naloženih strupov ter kako vaše zdravje vsak dan lahko izboljšujete s preprostimi koraki in navadami, ki vam bodo kmalu postale dnevni ritual ter del vašega življenja;
 • z zdravimi tedenskimi recepti, ki so prilagojeni vsakemu posamezniku ter z priporočenimi aktivnostmi, ki vaš dan naredijo bogatejši, nivo vašega zdravja dvignili na višjo raven;
 • začeli poslušati svoje telo ter mu vsak dan dajali le najboljše od najboljšega;
 • spoznali mnogo receptov s katerimi boste lahko razvajali sebe in druge.
Program zajema:
 • 92 strani zapisov, ki ostanejo za vedno vaši
 • 24 zdravih, slastnih in preprostih receptov
 • napotke in recepte za čiščenje telesa in duha
 • pomen dnevnih ritualov in nasvetov za boljše življenje
 • močne vaje ter učinkovite tehnike za sproščanje ter vodeno meditacijo
 • DVA INDIVIDUALNA POGOVORA Z MANO, kjer boste lahko vprašali vse v zvezi s samim programom ali karkoli drugega, kar vas morda teži, obremenjuje in vam onemogoča, da bi začeli bolj zdravo živeti ter misliti

IZJAVE UDELEŽENCEV

Skozi program spoznaš, da je pomembno ravno ravnovesje telesa in duha (ne pomaga samo zdrava prehrana, če imaš v sebi en kup zamer, jeze, žalosti). Skrb za oboje skupaj pa obrodi sadove.
V programu so tudi super recepti, tedenski jedilniki, jutranja telovadba, zdravi napotki. Top.

Renaja Tomažič

Občutek imam, kot da sem na stežaj odprla vrata za obisk dobrim prijateljem, ki imajo ime ... zdravje, radost, veselje... In, kot da sem se ponovno zaljubila – v Življenje! Da je sprememba očitna, pa govori dejstvo, da se mi je na tej poti pridružil tudi mož! Tu pa postaja zgodba še zabavna..

Majda Kočevar

Jasni, razumljivi in usmerjeni napotki.., tehnike dihanja, tedenske afirmacije, joga, odlični recepti in še..., so mi bili v veliko podporo vsakdan posebej. Priznam, ni mi bilo vedno lahko – toda ovire so zato, da jih vidimo in preskočimo! Preobrazba, plod vztrajnega dela je sedaj tu! Kaže se z mojim spremenjenim, dobrim, včasih celo odličnim počutjem! Hvala.

Majda Kočevar
No items found.
No items found.
V primeru, da nimate možnosti plačila preko bančnega nakazila,
MI PIŠITE in poslal vam bom vse potrebne podatke za nakazilo.
PIŠITE MI
DARILO: Vsak udeleženec programa prejme darilo Jedilnik prilagojen njegovi krvni skupini

OSTALI PROGRAMI ZA OSEBNO RAST

Izziv 21

Osvojite nove navade – postanite bolj samozavestni

21 - DNEVNI SPLETNI PROGRAM

Pot do sebe

Okrepite svojo voljo ter odkrijte moč svojih misli

31 - DNEVNI SPLETNI PROGRAM
No items found.
No items found.

Kakor v nas - tako zunaj nas

Ustvarite takšno življenje, kot si ga želite.

SPLETNA VIDEO DELAVNICA
No items found.