Pot srca

5 - TEDENSKI PROGRAM
No items found.

Spletni program, ki vas počasi in postopoma – korak za korakom, pelje v še globlje spoznavanje samega sebe ter vsega tistega, kar vam v življenju prihaja nasproti.

​Pet tedenski program je zasnovan z zavedanjem, ki vam pomaga, da se popolnoma varno potopite globoko v sebe in tam najdete – SEBE.

V naslednjih 5. tednih boste deležni postopnih korakov, ki jih boste imeli priložnost integrirati v svoje življenje ter zaživeti polno in radostno.
Skozi potek programa vam bom na preprost ter razumljiv način pokazal, kaj je tisto, kar vas drži v starem načinu delovanja ter kako dvigniti zavest vašega bitja, da boste lažje prestopili kakršne koli težave, ki se pojavljajo v vašem življenju ter zunaj vas.

VEČ

Program Pot srca je sestavljen na podlagi lastnih izkušenj, lekcij in uvidov, vzponov in padcev, osebnega grajenja, mojega učenja ter vseh priložnosti in spoznanj, ki mi jih je življenje ponudilo, da sem skozi njih postal to, kar danes govorim, o čemer pišem in kar živim. Zanje ne bi mogel biti bolj hvaležen, saj danes lahko rečem, da se imam rad, ter da sem srečen in radosten.

Kaj program vsebuje in kako poteka?
V programu je podrobno opisanih 5 korakov (odločitev in želja, sprejemanje, spreminjanje, odpuščanje ter ljubezen do sebe), za katere menim, da jih je vredno (in morda celo nujno!) prehoditi, če človek želi priti nazaj do sebe in začeti delati v svojem življenju tisto, kar ga osrečuje – na vseh področjih.
Veliko je teoretičnih zapisov, ki vam pomagajo bolje razumeti dinamiko partnerskih odnosov in življenja, poleg tega pa sem vsak teden posnel 10 – 15 minutni video, kjer vse skupaj razložim še malce drugače. V programu so tudi vodena sproščanja in meditacije ter veliko vaj ter tehnik, ki vam pomagajo dvigovati stopnjo zavesti. Na koncu dokumenta so tudi vprašanja, na katera odgovorite sebi. To vam omogoča iskren vpogled vase in veliko ljudi najde že tam marsikateri odgovor.

Vsak teden vam torej pošljem nov dokument z novo tematiko. Potem imate teden dni časa, da v svojem tempu predelate zapise ter za izvajanje vaj in tehnik, ki so podane. Vsak teden se tudi slišiva preko Zoom-a po eno uro. Pogovori so vsekakor opcija, jih pa zelo toplo priporočam, saj je osebni pogovor morda še najbolj dodana vrednost programa. V 5-ih tednih se torej slišiva 5x po eno uro in v tem času predelava vse, kar vas morda moti, teži, zanima ali karkoli drugega. Vsekakor pa se lahko odločite tudi za opcijo brez pogovorov.

POTEK PROGRAMA

1.

teden
Postani najboljša verzija samega sebe

2.

teden
Hodi svojo resnico

3.

teden
Sprejmi ter objemi samega sebe

4.

teden
Ko odpustiš,
ozdraviš dve duši

5.

teden
Povzdigni se nad svoja čustva in začni ljubiti sebe

VSE O PROGRAMU

Skozi potek programa boste:
 • Dobili popolnoma nov pogled na življenje ter ga začeli resnično živeti;
 • v sebi našli moč in pogum, da izstopite iz vzorcev, ki vas omejujejo in vam morda preprečujejo, da stopite na pot svojega srca;
 •  z močnimi ter učinkovitimi tehnikami dvignili stopnjo svojega zavedanja na popolnoma
  nov nivo;
 • postali ENO s svojim srcem ter mu začeli brezpogojno slediti in se radostiti;
 • sebi začeli pogumno slediti, zaupati ter se v življenju zopet radostiti
Program''HODITI PO POTI SVOJEGA SRCA'' zajema:
 • skoraj 100 strani zapisov, ki ostanejo za vedno vaši, da jih boste lahko prebirali kadarkoli;
 • močne TEHNIKE SPROŠČANJA telesa in uma ter VAJE in TEHNIKE za spreminjanje prepričanj ter za doseganje višjega stanja zavedanja;
 •  VODENE MEDITACIJE, ki jih boste lahko izvajali v udobju vašega doma kadarkoli;
 • NALOGE ter VPRAŠANJA na koncu vsakega koraka vas bodo pripeljale še globlje v vas, kjer boste imeli možnost ozavestiti tisto, kar vas morda najbolj obremenjuje;
 • PET INDIVIDUALNIH POGOVOROV Z MANO, kjer me boste lahko vprašali vse v zvezi s samim programom ali karkoli drugega, kar vas morda teži, obremenjuje in vam onemogoča, da bi hodili po poti svojega srca

IZJAVE UDELEŽENCEV

Zbrala sem pogum in se udeležila izredno močnega in transformativnega programa POT SRCA. Program je vseboval tisto esenco, ki sem jo pogrešala pri psihoterapevtskih programih. V vsaki besedi se je čutila tvoja energija ljubezni in iskrenosti. Vanj si resnično vpletel vsako celico svojega bitja, saj sem ob branju čutila tako močne vibracije, da sem zajokala in preprosto poljubila črke ter bila hvaležna za ta trenutek...
Šele kasneje sem dojela moč te božanske energije ljubezni. Tvoja toplina, ljubezen, odprto srce in podpora k dvigu kolektivne zavesti je izjemnega pomena za vse nas.

Katja Valenčak

Program Pot srca je čudovit program, vsebinsko poln, predvsem pa lepo in postopoma pripelje do novih vpogledov svojega delovanja. Nudi veliko uporabnih tehnik in odpira srce v dobesednem pomenu.
Program je resnično namenjen vsem, ne glede na različne poti in obdobja, saj krasno pelje v notranjost biti. Ustvarja sinhronizacijo in to je nekaj kar je absolutno vredno!

Tjaša Kuzmič
No items found.
No items found.
V primeru, da nimate možnosti plačila preko bančnega nakazila,
MI PIŠITE in poslal vam bom vse potrebne podatke za nakazilo.
PIŠITE MI

OSTALI PROGRAMI ZA OSEBNO RAST

Izziv 21

Osvojite nove navade – postanite bolj samozavestni

21 - DNEVNI SPLETNI PROGRAM

Pot do sebe

Okrepite svojo voljo ter odkrijte moč svojih misli

31 - DNEVNI SPLETNI PROGRAM
No items found.
No items found.

Kakor v nas - tako zunaj nas

Ustvarite takšno življenje, kot si ga želite.

SPLETNA VIDEO DELAVNICA
No items found.