Knjige, ki vam pomagajo razumeti, ki vam pomagajo sprejeti in ki vam pomagajo življenje polno in radostno živeti..

Knjige

Pisanje je postalo moja strast..
Ko pišem, čas preneha obstajati in moja čustva začnejo dobivati fizično obliko, ko se preko mene materializirajo v pisano besedo.
Pišem zato, ker čutim, da želim s svetom deliti tisto, kar vedno bolj razumem ter dojemam – da samo iskrenost in ljubezen odpirata vrata zavedanja v naših življenjih.

''Ko nekomu za darilo podariš knjigo, mu ne podariš samo vsebine med ovitkom ali pa zato, ker nimaš pametnejšega darila.
Podariš mu nekaj, kar je večno, saj imajo napisane besede moč in energijo, ki nekomu življenje lahko olajšajo ali pa obogatijo.''

Bitje luči

''Ne glede na vse najine dogovore, je najbolj pomemben tisti,
ki sta ga sklenili najini duši – da bosta za vedno skupaj.''


Težko pričakovana. Napisana z Ljubeznijo.
Idealno darilo za tiste, ki vas imajo resnično radi in tudi za tiste, ki vas imajo malo manj radi, da vas bodo imeli – še bolj radi! Knjiga je namenjena Tebi, Meni, Njej, Njemu in vsem tistim, ki verjamemo, čutimo, mislimo in skušamo živeti vse to, kar sporoča – da Ljubezen JE in BO odprla vrata zavedanja v življenju marsikoga.

V knjigi je 45 misli o življenju, ljubezni, iskrenosti, ženskah, čustvih, sanjah ter občutkih.

GALERIJA

VTISI BRALCEV

Prevzela sem jo na pošti, nisem se ji mogla upreti, nisem mogla pustiti besed za jutri, brala sem in brala. Ne samo da je lepo izdelana, je globoka, resnična in pristna. Občutila sem občutke ob prebranih besedah, občutke tvoje, občutke moje, občutke vseh, ki so presegli same sebe...in ko sem se bližala koncu, ko sem začela brati ''Želim si tebe, ki....'' in ''Rad bi bil najbolj nežen poljub...'' takrat so mi solze orosile oči, moje srce je zajokalo radost, niso bile solze bolečine, bile so solze blaženega trenutka in ta trenutek sem še bolj ozavestila svojo bit. Prepričana sem, da bo vesolje poskrbelo za sinhronizacijo duš. Ljubim svojo dušo, ljubim tvojo dušo, ljubim njegovo dušo, ljubim duše vseh, ki zmorejo več, ki zmorejo pristnost. Hvala!

Nuša

Z besedami zapisano ter s slikami podkrepljeno čutenje ter ljubezen, ki veje iz knjige. Meni je dala objem, ki sem ga potrebovala ter zaupanje v proces življenja. Predvsem pa se me je dotaknila tvoja iskrenost ter zmožnost govoriti o tem, kar marsikdo ne zmore ali pa si ne dovoli niti čutiti.
Hvala za to darilo.

Mojca

Bitje luči me je obudila. Z drobnimi žarki je osvetlila tisto, kar leži v srcu, ki se nikdar ne zapira. Moč besed je lahko zdravilna le, če ji dovoliš. V svojo temo sem spustila luč v obliki knjige, ki me je napolnila z milino, toplino in s spoznanjem, da je hvaležnost za izkušnje gonilo osebnega razvoja. Pobožala me je z mislijo, da včasih ni potrebno razmišljati o ničemer, ni potrebno čutiti ničesar, ampak lahko samo si. Tukaj. Zdaj. Iz knjige žari iskrenost. V njej se blešči srčna in pristna želja po tem, da nekomu z besedami osvetliš pot. Ki je ni potrebno sprejeti. In nanjo ni potrebno stopiti.
Če pa objameš zapisane besede in jih močno stisneš k srcu, morda najdeš v sebi tisto, kar pogosto iščemo drugje – Ljubezen.

Danaja Lorenčič

Ko se te dotakne avtorjevo hrepenenje po ljubezni, tudi sam začutiš prisotnost nečesa v sebi, kar si prej morda malce potiskal proč. Saj se za moške ne ''spodobi'' tako močno čutiti, sploh pa o tem govoriti. Bravo, podrl si stereotipe in nam pokazal, kaj je resničen pogum. Imaš moje spoštovanje.

Miha

Cena knjige:

 18,90 €

+ stroški pošiljanja

Bojevnik Ljubezni

''Kaj misliš, da se najino vesolje ne bori za najini duši, da bi bili za vedno skupaj? Nekatere stvari so pač preveč čutne in močne,
da bi bile le naključje..''


Naslov knjige je prav tako tematika, ki sem se je v knjigi dotaknil kot prve, bralca pa popelje v svet spoznavanja ter razumevanja, da se je proti čemerkoli, kar se znajde kot prepreka na naši poti, učinkovito ''boriti'' samo z ljubeznijo.
Kajti ljubezen je najmočnejša sila v tem vesolju, ki poganja vse.  
V novi knjigi ponujam edinstven pristop k izboljševanju ter razvijanju višjih principov med človekovim čustvenim in duhovnim ravnovesjem v današnjem svetu. ​

V knjigi je 45 misli, ki opisujejo naša življenja ter zajemajo tematiko sprejemanja, ljubezni, odnosov, ženske, moškega ter modrosti, ki sem jih spoznal v svojem življenju. 

GALERIJA

IZJAVE BRALCEV

Za moškega, ki mu ni bilo dovoljeno izraziti svojih neprijetnih čustev, je knjiga kot neke vrste varen prostor, kjer se lahko potopim vase ter v tisto, kar čutim. Sploh z zapisi o moškemu si me spodbudil, da sva se s partnerico začela pogovarjati o stvareh, ki so večini moškim tabu. Tudi meni so bile.
Za to ti hvala od naju obeh. Čudovita in pristna knjiga.

Rok

Mogočen naslov in še bolj mogočna vsebina, podprta s prekrasnimi ter čutnimi slikami in energijo, ki si jo v knjigo pripel, me vedno znova očara in v meni zatre vse dvome o tem, da je življenje ne fer do nas. Besede v meni prebudijo zaupanje, da ima življenje za nas nekakšen plan in da je res najbolje, da mu sledimo.

Manja

Res ni najbolj lahko, kadar slediš svojemu srcu in velikokrat bi najraje odnehal. Vendar pa skozi zapise v knjigi vedno znova dobivam pogum, da je to edino prav in da se življenje vedno odzove samo na odprto srce, polno ljubezni. Neprecenljivo darilo od ženske, ki jo ljubim le še bolj in sedaj morda to ljubezen celo še bolj razumem in sprejemam. Hvala ti.

Jernej

Cena knjige:

 18,90 €

+ stroški pošiljanja
V kolikor nimate Paypal računa, mi pišite TUKAJ in vam knjigo pošljem po povzetju. + stroški pošiljanja

Sem, ki ljubim življenje

''Ne skušajte prebujati tistih, ki še spijo. Prebudite sebe in razumeli boste, da je vse prav, točno tako, kot je..''

ŽIVLJENJE je darilo in šele ko ga sprejmemo takšnega, kot je ter se ga veselimo in ga objamemo, nas življenje sprejme ter objame nazaj. Tematike ponujajo edinstven ter učinkovit pristop k izboljševanju ter razvijanju našega odnosa do vsega, kar se nam dogaja ali nam tako ali drugače prihaja na pot. Skozi ZAUPANJE v proces življenja ter skozi SPREMEMBO nas zapisi vodijo v SAMOST, ki jo po mojem mnenju vsak izmed nas mora znati sprejeti ter se v njej naučiti živeti. Šele takrat nas pot vedno znova lahko zopet pripelje do MOŠKEGA in ŽENSKE, ki se na svoji poti ljubezni in rasti vedno znova prepletata in se drug ob drugem gradita.  

V knjigi je 45 misli, ki opisujejo naša življenja ter pot, na katero bi vsak izmed nas vsaj enkrat vživljenju moral stopiti, če bo želel srečo najti – to je pot vase.

GALERIJA

IZJAVE BRALCEV

Knjiga mi je dala zavedanje, da se vse stvari zgodijo z razlogom in da čeprav nam ta razlog na začetku ni popolnoma znan, se kasneje izkaže, da je bilo tako prav. Ponovno mi je vlila upanje v ljubezen in v partnerski odnos, pomagala mi je, da znova odpiram srce. Za to sem ti neizmerno hvaležna.

Barbara

Najlepši naslov in še lepša, predvsem pa zelo močna vsebina. Res je, šele ko ljubiš življenje kot tako, se vse zunaj nas odzove na to vibracijo ljubezni znotraj nas. Zapisi so mi pomagali na marsikaj pogledati iz drugačne perspektive, življenje je lepše že zaradi tega. Neprecenljiv občutek, hvala.  

Simona

Vsakič, ko mi je morda malce težko v življenju, vzamem v roko tvojo knjigico, jo odprem naključno in vedno dobim tisto, kar potrebujem in kar mi pomaga, da grem lažje skozi dan. Hvala ti za to čudovito darilo svetu.

Anka

Cena knjige:

 18,90 €

+ stroški pošiljanja
               ''Vsem tistim, ki se smejijo tvojim sanjam, se zahvali iz srca.
Kajti naučili so te, da še bolj spoštuješ ''borbo'', ki jo bijejo s samimi sabo.''

OB NAKUPU DVEH KNJIG DOBITE TRETJO BREZPLAČNO.

Cena treh knjig:
 37,80 €
+ stroški pošiljanja