Moški .. ne boj se svoje globine

February 17, 2016

Naj bo danes tale zapis namenjen vsem moškim, ki si ne upajo pokazati svoje identitete svetu zaradi strahu, da jih svet ne bo sprejel in ker od sveta dobivajo mešane občutke. Vsem, ki ste se odločili ''odučiti'' se vsega, česar so vas v tem svetu učili, ker boste samo še srcu svojemu sledili.

Te besede so danes za vas, ki ste se kljub vsemu odločili stopiti ven iz sveta - na svojo Pot.

 

 

Naj bodo danes moje besede namenjene vsem moškim, ki se zavedajo, da s tem, ko prebujajo sebe, prebujajo svet okoli sebe.

Vsem moškim, ki se učijo stopati po novi poti in dajejo prostor vsem tistim, ki hodijo po svoji.

Naj bodo te besede namenjene vsem moškim, ki se soočajo s temo v sebi in skušajo sprejemati svoj ego, ki jih je toliko časa določal, in se proti njemu več ne borijo.
Vsem moškim, ki spuščajo svetlobo svojega bitja na dan.

 

Naj bodo te besede za vse moške, ki priznavajo svoje napake in delajo vse, kar je v njihovi moči, da jih popravijo. Vsem, ki vsak dan preizkušajo sami sebe v tem krutem moškem svetu in vanj vnašajo nežnost, sočutje in ljubezen, da bodo končno lahko zaživeli z Njo, ki je utelešenje vsega tega.

Naj te besede slišijo vsi, ki ostajajo v moškem principu in naj si dovolijo začutiti tisto svojo žensko v sebi.
 

Vem, da vas nihče ne razume, vendar verjemite mi, da vas bo razumela Ona - ki vas ljubi. Ne bojte se..

In ja, ostajate močno prizemljeni in čustva so vam morda španska vas, vendar tisti, ki jih izrazi ni šibek - nasprotno, s tem svojo moč okrepi.
 

Kar so ti govorili očetje pozabi, naj moje besede začutijo vsi, ki se ne pustijo od drugih voditi in kolektivnemu moškemu egu slediti.
Agresija je nastala le zaradi tvojega strahu, vendar se Nje nič več ti ni treba bati - Ona ti bo pokazala, kako lahko je ljubiti.

Naj te besede začutijo vsi, ki razbijajo vzorce in negativna prepričanja prejšnjih generacij in svoje otroke učijo novih vrednot. Vsi tisti, ki svoja čustva izražajo in občutke poslušajo ter vedo, da samo sočutje in ljubezen lahko hodita z roko v roki.
Vem, da je travma včasih močno še prisotna, saj roka očetova bila je trda, vendar naj tvoja moč in modrost pustita za sabo vse, kar ti že dolgo časa več služi ne. To te samo po nepotrebnem obremenjuje in tvoje življenje otežuje - namesto, da bizavestno s tem zaključil in tisto, kar ljubiš, živeti začel.

 

Vem, da slediti svojemu srcu ni prav lahko, vendar je to edino, kar je pravo..

U.U.

Tags:

Please reload

Objavljeno

Dan boja proti okupatorju

April 27, 2020

1/10
Please reload

Vsi prispevki

March 4, 2020

December 9, 2019

March 8, 2019

Please reload

Išči po zadetkih