POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

 1

 2

 3

 4

 5

                                  

Zakaj izbrati individualno svetovanje z Urbanom?
Pri individualnih svetovanjih boste imeli priložnost osebnega pristopa k reševanju vaših težav. Z večletnim odkrivanjem sebe ter z ukvarjanjem s tematiko odnosov med žensko in moškim, sem dodobra spoznal, kaj je velikokrat tisto, kar nas drži v vztrajanju v bolečih odnosih ter nezmožnosti, da bi bili v življenju srečni in radostni. Kajti le ko smo srečni sami ter ko sebe popolnoma sprejemamo in ljubimo, smo lahko srečni tudi z drugimi.
Skozi svojo lastno izkušnjo vam pomagam najti moč, ki je v vas, da boste vedno sledili sebi ter svojemu srcu. Pomagal vam bom, da boste znali razlikovati med glasom svoje duše ter glasom ega.

 

Na kakšen način lahko sodelujete z mano?

Z menoj lahko sodelujete na več načinov.

Individualna svetovanja, kjer imate možnost osebnega pristopa ter odgovorov na vsa vaša vprašanja v zvezi z

zdravim načinom življenja ter ljubezenskimi razmerji. Pri pogovoru bomo govorili o vseh aspektih vašega življenja, ki vas morda motijo ali kjer ste se ustavili in ne znate naprej. Za svetovanja se lahko dogovorite TUKAJ.
ON-LINE PROGRAMI, ki vam jih pošiljam tedensko, pa vključujejo različne teme
(Vzpostavljanje ravnovesja telesa in duha, Hoditi po Poti svojega srca, Izpusti preteklost ter si dovoli znova živeti ter
IZZIV 21)
. Poleg tega so pri On-line programih vključeni tudi individualni pogovori preko Skype-a ali Viber-ja,
kjer boste lahko vprašali vse, kar vas zanima v zvezi s programom, ki ga opravljate.

Za podrobnejši ogled programov kliknite TUKAJ.

 

Kako potekajo individualna svetovanja oz. pogovori ter kakšno korist lahko imate od tega?

Osebna individualna svetovanja potekajo v prijetnem prostoru, ki ga imam na uporabo - lahko v Mengšu ali pa v Lescah. Ob dišečem čaju ter ob prijetni in nemoteči glasbi v ozadju se lahko popolnoma varno potopiva v  tematiko, ki vas zanima ali pa kar vam v tistem trenutku v življenju morda povzroča težave.
Pogovori potekajo v strogi zaupnosti in nikdar ne bodo razkriti tretji osebi. 

Če pa se ne želite srečati osebno in ste raje v udobnem naslonjaču vašega doma, potem se pogovori lahko izvajajo preko Viber-ja ali preko Skype-a. Po plačilu vam najkasneje v roku 48 ur pošljem rezerviran termin.
Termin vsekakor lahko prestavite ali odpoveste 48 ur prej.
Priporočam vam, da si pripravite predhodna vprašanja, ter da imate pri roki zvezek ter pisalo.

 

Kakšni so programi, ki jih ponujam ter kaj je v programih vključeno?

Po izobrazbi sem diplomant Fakultete za šport, tako da sta mi ustroj delovanja človeškega telesa ter psihologija človekovega razmišljanja dobro poznana. Poleg tega sem zadnjih 5 let svojega življenja posvetil izobraževanju na temo zdrave prehrane, saj sem vodil DOBRO MISEL - trgovino z ekološko ponudbo hrane.
V vsem tem času sem se posvečal spoznavanju samega sebe ter odnosov med moškim in žensko ter začel organizirati delavnice in predavanja na temo ljubezni, odnosov, izpuščanja preteklosti, ustvarjanja nove realnosti, itd. Trije programi, ki se medsebojno dopolnjujejo, so rezultat mojega večletnega dela na sebi ter odkrivanja načinov, kako biti srečen in radosten. Četrti program pa je kot dodatek za vse tiste, ki svoje življenje želijo spremeniti, pa do sedaj morda niso našli moči ali poguma, da bi se tega lotili.

Program ''Vzpostavljanje ravnovesja telesa in duha'' traja 4-tedne. Vsak teden boste prejeli PDF dokument, ki vsebuje mnogo napotkov, razlag, veliko vaj ter tedenski jedilnik in zdrave recepte. Poleg tedenskega programa boste ob nakupu prejeli še 2 (dva) individualna pogovora v trajanju 45 minut, kjer boste lahko vprašali vsa vprašanja, ki se vam med izvajanjem programa porodijo. Pa še DARILO ob nakupu vas čaka :)

 

Programa ''Izpusti preteklost ter si dovoli znova živeti'' ter ''Hoditi po Poti svojega srca'' pa trajata 8-tednov oz. 5-tednov. PDF dokument, ki ga boste prejeli vsak teden, vsebuje zapise o različnih tematikah (tematike so opisane pri posameznem programu). Vsi koraki obeh programov vsebujejo tudi video vsebine, kjer se potrudim napisano še bolj podrobno ter ''po domače'' razložiti. Oba programa vsebujeta veliko tehnik in vaj, ki vas ob izvajanju še bolj povežejo s samimi sabo, na koncu vsakega poglavja pa so vprašanja, na katera boste odgovarjali sebi. Oba programa vsebujeta tudi vodeno sproščanje ter različne meditacije za izpuščanje, zavedanje, radost,..
Pri prvem programu boste ob nakupu dobili 4 (štiri), v drugem pa 3 (tri) individualne pogovore po 45 minut, kjer bomo povzeli vsa področja ter skupaj našli vzroke, ki vas ustavljajo, da bi polno zaživeli vaše življenje.

Po novem pa sem pripravil še program ''IZZIV 21'', kjer pa vsak dan 21 dni zapored dobivate lekcije, vaje in tehnike, ki vam pomagajo, da v svoje življenje postopoma vnesete tiste spremembe, ki se jih morda že dalj časa izogibate.
Vsak dan vsebuje tudi nov video posnetek. 

 

 

Kakšne koristi imam, če se vpišem k prejemanju novic?

Če se vpišete k prejemanju novic, boste vsak teden na vaš elektronski naslov prejeli globoko misel o življenju, ljubezni, razmerjih, čustvih, iskrenosti, občutkih, sanjah ..., ki bo podkrepljena s čutno fotografijo.
 

Poleg tega boste vedno obveščeni o vseh dogodkih in predavanjih, ki jih organiziram in vodim vsak mesec.