IZJAVE UDELEŽENCEV

Prejšnji teden, ko sem se pripravljala na pokljuški vikend oddih, sem bila ravno v tistem obdobju, ki ga še najbolje opišem s tem, da sem se nekam zataknila. Ni šlo in ni šlo...čakajoč na sonce, na nove energije...
Tako prav je bil tempiran ta vikend. Intenziven? Ja, zelo (čeprav si ga ti opisal kot bolj soft varianto). Cel dopoldan sem rabila, da sem pristajala iz vseh tistih vibracij, v katere si nas usmerjal. In proti večeru lahkotnost, mir, spokoj v srcu, v glavi. Kot da bi bil na delu najboljši " čistilni servis".
Aha... Zakaj? Zato ? Sistem je razpihal prah iz možganskih gub, pospravil črepinje razbitega srca. Moj pogled nase, na življenje, na svet ne bo nikoli več isti. Sedaj znam pogledati tudi onkraj mavrice, uporabiti njene barve. Z njimi barvati sebe, svojo dušo, moje energije.
Nesebično deliš svoje znanje, izkušnje, svoje rane z namenom, da bi mi svoje lažje zdravili. Hvala ti za vse enkratne meditacije, napotke, tudi tiste med vrsticami, za briljantno organizacijo in odlično izbiro kraja.

Hvala Urban, hvala skupina, hvala Pokljuka ... hvala za mavrično zgodbo.   

Vse lepo in še na mnogo podobnih vikendov,

Arijana

ARIJANA ŠKRLJ

ILIRSKA BISTRICA

Vikend oddih me je takoj pritegnil, saj je obljubljal res čudovito neokrnjeno naravo na Pokljuki, odmik od vsakdanjosti, oddih in hkrati zakladnico tehnik, ki nam pomagajo ozavestiti trenutek ter se lažje soočati z vsakodnevnimi izzivi. 

Delavnica je izpolnila še več kot je bilo obljubljeno. V prijetni intimni družbi sem začutila spet polnost v sebi in motivacijo za uresničevanje svoje vizije. Zadala sem si tudi, da si jo večkrat podarim.

Srčni pozdravi vsem! 

Saša Sedovšek

SAŠA SEDOVŠEK

ŠKOFJA LOKA

Dragi Urban,

iskrena hvala za čudovit, izjemno poučen, strokovno in srčno dovršen program Vikend oddiha. Okolje, v katerem smo bivali, je bilo nadvse izpopolnjujoče in pomirjujoče. Delavnice so bile resnično navdušujoče, vse meditacije, tehnike sproščanja in dihanja so dosegle svoj namen. Če lahko strnem: bilo je vrhunsko, v vseh pogledih.
Priporočam vsakomur, ki si želi osebnostne rasti.

Mojca

MOJCA N.

MARIBOR

Urban, hvala za super vikend.
Delavnice so bile super, spoznal sem nove načine, kako dejansko pridem do sebe, se spoznam v novi luči in najdem načine, kako se še bolj dvignem v življenju. Priporočam vsakemu, ki dela na sebi. Hvala še enkrat.
Mitja

MITJA U.

TREBNJE

Urban lepo pozdravljen.
Je res, da je že par dni od nedeljske delavnice, pa vendar ti želim povedati, da sem še vedno pod pozitivnimi vtisi. Delavnica mi je bila namenjena, kot sem že predhodno zapisala. To mi je samo potrdilo, da sem sedaj na pravi poti kreiranja svoje prihodnosti. 
Tvoje podajanje informacij in razlaga vsega je bila res zelo kristalno jasna, tudi za tiste, ki se morda prvič srečujejo z duhovnostjo. Sem že priporočala naprej :)

To je resnično tvoje poslanstvo, katerega opravljaš z v sem svojim notranjim bitjem in srcem, ki je polno hvaležnosti in ljubezni do življenja in soljudi. To se enostavno začuti v tvoji prisotnosti. Želim ti še veeeliikooooo kreiranja in še več uspeha pri spreminjanju življenj ljudi na temu svetu, ker take čiste duše svet rabi. In jaz vem, da sem tudi ena izmed teh duš. Hvala, hvala še enkrat iz srca .. sploh za ves gratis material, ki si nam ga dodal.
Verjamem, da se še kdaj udeležim še katere tvoje delavnice .. morda večdnevne. Delavnica je bila vredna vsakega centa in cenim to znanje, ki si nam ga predal.

Pošiljam ti mavričen pozdrav :)))))))))

KATJA D.

LJUBLJANA

Pozdravljen dragi Urban,

hvala za poslano, za prijetno druženje na delavnici, za nepozaben dan.

Hvala, hvala, da izkušnje, znanje …. tako iskreno in na zelo razumljiv način deliš z nami in nas vzpodbujaš, da se splača potrudit, vztrajat z delom na sebi … tudi ko nam življenje skuša to preprečiti…

Hvaležna sem, da sem te spoznala, saj mi tvoji zapisi, navodila, razmišljanja, javljanja … pomagajo na moji »Poti do sebe«.

Vse dobro ti želim.

Pozdrav, objem Polona

POLONA Š.

LJUBLJANA

Spremembe sem delala iz strahu pred življenjem. Imela sem obdobja, ko sem se bala delati spremembe, iz strahu pred življenjem. Ustavila sem se. In poiskala v sebi ljubezen do Življenja.
In začela Življenje sprejemati tako kot je.

Urban, hvala ti za vso podporo. In JA: še so iskreni, srčni, prijateljski, stabilni, empatični ljudje,
ki z močjo čistih misli, fokusom na bistvo, jasno delujejo z namenom, da bi svoja spoznanja prenesli na druge in jim pomagali.
Urban, res te občudujem. Ti si enostavno tak. In delavnica je bila enostavno taka - odlična!
Uživaj v jadranju na valovih življenja,

Ana

ANA L.

MEDVODE

Pri meni je sedaj - po delavnici dojemanje teorije in teh vsebin drugačno kot pred njo - sedaj je vse bolj pristno, pravo, prepričljivejše, namreč vsebine poznam, o njih sem veliko brala, prepričana sem, da je s pravimi tehnikami mogoče doseči (skoraj) vse, nemalokrat mi manifestacija nekaterih dogodkov uspe; tako dobro si izpeljal delavnico in ponazoril vsebine, da sem sedaj še bolj prepričana, da ni lažjih in težjih stvari v življenju, ampak so take zato, ker jim sami damo tak pečat - ker jih tako dojemamo...

Ob zdrsu sem si velikokrat priklicala v spomin teorijo Martina Kojca, sedaj si bom prakso Urbana Urbanca :).

 

Če na tem mestu sprašuješ za mnenje, ga z veseljem delim, namreč, poleg tega, da si pri podajanju vsebin pristen, ker izhajaš iz sebe, ker vsebine, ki jih deliš tudi živiš, potemtakem ne more biti drugače in je edino logično, da si - preprosto prepričljiv, zanimiv, da ne omenjam, da si izvrsten retorik, ki zna komunicirati s publiko...(pa še kakšen kompliment bi se našel :)).

 

Pri vsem tem sem mi zdi najbolj ironično to, da težko dojamemo, da je vse skupaj tako preprosto ali kot si že ti rekel - mi bi za dosego cilja kaj konkretnega naredili, ne pa se samo "vibracijsko pravilno uglasili in se začeli zavedati "pravih" misli", kar se nam sicer zdi sila preprosto, a vsekakor vedno ni, zato - še enkrat hvala za vse vsebine, ki si jih delil z nami, meni bodo, verjamem, lažji kažipot na poti do uspešnejših rezultatov!!

 

Vse dobro ti želim in te pozdravljam,

Barbara

BARBARA H.S.

JESENICE

Kljub temu, da sem bil celo življenje pošten in da sem se s trudom dokopal do vsega, kar sem si želel in za kar sem se boril ter se trudil skozi leta, me je spodneslo na zadnjem koraku in bi skoraj zdrsnil ter se skotalil nazaj po stopnicah uspeha, še preden bi se dodobra zavedal, kaj se je pravzaprav zgodilo.
Delavnica je bila zame kot močan prijem, ki je prišel od neznano kje, me predramil ter potegnil na varno. Soudeleženci so mi pokazali, da na tej poti nisem sam in spoznanje, da je to vseeno šele samo ena izmed postaj, da je treba vztrajati, biti zvest samemu sebi in z novimi močmi, brez skrbi samo še višje!
Že naslednji dan so se problemi / dogodki, čudežno razpletli in umirili.

DEJAN P.

SLOVENSKE KONJICE

Na nedeljski celodnevni delavnici smo preživeli izredno lep, zanimiv in malce drugačen dan. Prijetnemu vzdušju je botrovalo tudi čudovito okolje, namreč bili smo objeti v pomirjujočo zeleno barvo narave, zame osebno je absolutno »pika na i« oz tista dodana vrednost, bližina reke Save, ki te z njenim konstantnim prijetnim nevsiljivim žuborenjem popelje v popolno sprostitev…   

 

Glede same izvedbe programa in same tematike pa tako: teorije oz povedanega je bilo precej, tako da si lahko pridobiš precej novih informacij in odličen »motivacijski zagon« za nadaljnje delo doma. Všeč mi je bilo tudi to, da je Urban navedene podatke podkrepil z dokazi in razlagami
(kako človeški možgani delujejo, zakaj se tako odzovejo itd.).

 

Dodala bom še to.. ko sem razmišljala kaj napisati o delavnici, zakaj mi je bilo lepo, kaj se mi je najbolj »dopadlo« … sem ugotovila, da predvsem to, da je predavatelj (Urban) zvenel iskreno… človek (vsaj sama zelo čutim razne vibracije in energijo ljudi) čuti, če nekdo »blefira«, če govori nekaj, z gestami in telesom pa sporoča popolnoma nekaj drugega… skratka poleg vsega navedenega, mi je bila pri Urbanu najbolj všeč njegova iskrenost - čistost. Resnično mislim, da je »s srcem« pri stvari, kar je konec koncev najpomembnejša stvar.

 

Če se pa motim…. nič hudega, ena življenjska izkušnja več, ki sem jo doživela. Only time will tell.
Z neiskrenostjo še nobeden ni prišel daleč…

KATERINA M.

SEŽANA

Kakor v nas – tako zunaj nas, ali spremeni svoje misli in spremenil boš svoje življenje. Zelo zanimivo!

S svojo karizmo in naravo polno energije, veselja do življenja ter sočutja do bližnjega nas je Urban popeljal skozi svet neverjetnih možnosti. Pokazal nam je tehnike pozitivnega mišljenja, s katerimi lahko ustvarjamo svojo prihodnost. Preko vizualizacije končnega rezultata ter pozitivnih afirmacij kot so pogumen sem, ljubljen sem, srečen sem … do takšnega uspeha v življenju, kot si ga sami želimo.

Ostati ves čas fokusiran na bistvo, to je ohranjanje naše notranje življenjske radosti ter telesne vitalnosti, ne glede na to, kako težka je situacija, v kateri se trenutno nahajamo. Nikakor izgubiti volje in poguma, saj vse slabo tudi enkrat mine! Razen tega pa nobeno novo razmerje, noben nov avto, nobena tortica … ne bodo prinesli prave radosti, če le-to ne najdemo najprej v sebi. Zato se je treba najprej povezati sam s sabo, z meditacijo, ne smiliti se samemu sebi in končno začeti pozitivno misliti o sebi in za sebe – spoštovati se, biti iskren do samega sebe, imeti se rad in si želeti dobro.

V prijetnem naravnem okolju nam je Urban tako razkril svojo humano modrost. Prepričana sem, da je delavnica marsikoga od nas navdihnila in nam dala novega zagona za naprej.

Lidija Kos

LIDIJA K.

RADENCI

Urban,

udeležba na tvoji delavnici mi je dala nov in širši pogled na zavedanje same sebe in Univerzuma v katerem se nahajamo. Znanje, ki si ga delil z nami si nam podal na svoj edinstven način, ki mi je to teorijo še drugače približal, da jo lahko danes še bolje razumem. Predal si nam močna orodja in tehnike od katerih se me je zadnja še posebno močno dotaknila in sem resnično občutila kaj pomeni biti Zavest v polju neskončnih možnosti kjer je vse mogoče. Močne spremembe so se mi dogajale še dneve po delavnici pri čemer mi je znanje, ki si nam ga predal zelo pomagalo, da sem lahko presegla določene svoje omejitve in se uspela bolj kot kdaj koli prej povezati s svojo osnovno esenco, tem kdor jaz resnično sem.

Hvala ti za tvojo srčnost, iskrenost in vso pomoč pri razumevanju vsega kar se mi je dogajalo. Res si oseba z močno svetlobo, ki zna prisluhniti, razume in sprejema predvsem pa znaš videti s srcem zaradi česar ti je enostavno zaupati. Ko te ima človek priložnost takole v živo poslušati na delavnici res lahko začuti kako srčno živiš svoje poslanstvo in si iskreno pripravljen pomagati vsakemu, ki je tudi sam pripravljen nekaj narediti na sebi. Ničesar ne vsiljuješ niti ne prepričuješ. Povedano teorijo podkrepiš s svojimi izkušnjami in rezultati kar ji da še toliko večjo težo in vzpodbudo nam, da lahko tudi mi uspemo.

Hvaležna sem za vse izkušnje te delavnice, znanje ter močna orodja in tehnike kreiranja nove  resničnosti, ki jih bom uporabljala tudi v prihodnje. Kaj vse je še mogoče v teh neskončnih možnostih  Univerzuma v katerih bivamo?

Urban, hvala, da si kdor si, da slediš svojemu srčnemu poslanstvu in živiš svojo resnico saj nam tako s svojim zgledom kažeš, da zmoremo tudi mi in nas navdihuješ, da smo lahko tudi sami vsak dan boljša verzija sebe.

Želim ti še veliko radosti na poti tvojega poslanstva in da s svojo Svetlobo še naprej pomagaš tudi drugim prebujati njihovo.

Mateja R.

MATEJA R.

LOGATEC

Delavnica »Kakor v nas - tako zunaj nas« je uresničila in presegla moja pričakovanja. Dobila sem dodatna znanja, predvsem glede uporabnih tehnik meditacije, sproščanja in vaj osredotočanja, ki jih lahko uporabim zase ali vključim kot podporo klientom pri psihoterapevtskem delu. Neposredna izkušnja me je nedvomno obogatila in pripomogla k osebnostni rasti, poslušanju svojega telesa in občutkov.
Delavnico priporočam vsem, ki potrebujejo kanček spodbude za nove odločitve ter moč za uresničevanje svojih sanj, kot tudi tistim, ki si želijo večjih sprememb v življenju. 
Urban nas je s svojo prijetno osebnostjo, strokovnim znanjem, podkrepljenim z znanstvenimi spoznanji in lastnimi izkušnjami, vodil, spodbujal in odgovarjal na vprašanja. Kar delavnico naredi še bolj pristno in vredno obiska je tudi naravno okolje, kjer poteka delavnica in omogoča lažje povezovanje s sabo. Sproščeno vzdušje ob prigrizkih in dobri kavi pa privede do novih prijateljstev.  

 

Srčna hvala,

Karolina

KAROLINA R.

LJUBLJANA

Želim si s tabo deliti misli, občutke in vtise delavnice, nedeljskega dne.
Tvoja namera in proaktivnost o izvedbi delavnice te je resnično pripeljala na "pravo" mesto - čudovit košček narave, obogaten s šumenjem reke, ptičjim petjem... (celo delčkom živalskega sveta - polhi in komarji) - vse balzam za oči, ušesa, dušo.
Tvoje podajanje znanja, izkustev, misli, idej...je bilo tako zelo podkrepljeno in prežeto s tvojim entuzijazmom, predanostjo, vero v govorjeno, da si popolnoma spodbudil mojo miselno dejavnost, osredotočenost in koncentracijo skozi celotno predavanje, dan....zvečer sem bila resnično utrujena (prijetno) - želela sem doumeti in razumeti o vsem, kar si govoril; si vse zabeležiti v spomin. Ogromno znanja imaš, širine,...vse to povežeš in podkrepiš z zanimivimi dejstvi, dogodki iz realnosti...kar ne dopušča prostora za dvom. Vsebina mi je bila zanimiva, koristna; spodbudila je razmišljanje v meni tudi med potjo, ko sem se vozila domov; in kasneje doma.
Velika dodana vrednost, meni osebno, je tehnika umirjanja misli; predvsem pa si mi pomembno osvetlil in podkrepil "teorijo", ki jo poznam o afirmacijah (ki doslej niso delovale) z idejo, da moramo doseči, da v sebi že sedaj občutimo vse tisto, kar si želimo. Tega nisem vedela in sedaj se zavedam pomembnosti tega - predvsem pa sem ti hvaležna za ta "ključ" do dosega željenega. Fascinantna se mi zdi tudi misel o tem, kakšne misli si "na tiho" dopustimo v sebi - res je - če bi misli "dobile" zvok, bi marsikatero opustili oz je ne mislili.
Še bi lahko naštevala...
Skratka, srčna in najlepša hvala za vse, kar si nam dal - z gostoljubnostjo in prijaznostjo vred. Čudovita duša si; lep navzven in navznoter; prijetno in dragoceno je bilo občutiti to tvojo čisto energijo. Verjamem in privoščim ti, da ti bo s to tvojo naravnanostjo, predanostjo, vložkom "sebe" uspelo udejanjiti vse tisto, kar si želiš in boš živel svoje sanje tudi cez dan, z odprtimi očmi. Ostani bitje s soncem v očeh.
Vse lepo ti želim.

ALEKSANDRA O.

LJUBLJANA

Nikoli ne bom pozabila tvojih besed na delavnici, ko si pravil, da se vse zgodi ob točno določenem času. Imel si prav. Kar cenim pri tebi je, da iskreno priznaš, da ne veš vsega in da to, kar resnično živiš, tudi predajaš naprej. Jaz pravim temu, da ne prodajaš bučk. Izredno cenim tvoj pogled in spoštovanje do ljubezni, do telesa dveh, ki se ljubita. Način, da predajaš in ubeseduješ vrednote, ki so v življenju najpomembnejše in meni ljube, kot so vera, spoštovanje, zaupanje in ljubezen na svoj način, kjer se preprosto čuti, da je pristno in iskreno. Ko si enkrat na tej poti, preprosto veš in razumeš o čem pripovedujejo tvoja predavanja in zapisi.
Izjemno cenim način, da daješ prostor in podajaš na način vzemi ali pusti. Če ti pomaga, potem pojdi v tej smeri, če ne, to ni zate. In to, da sem videla in čutila, da si vključil tudi znanstvena spoznanja in pokazal na primerih mi je dalo vedeti, da veš o čem govoriš in zakaj. To na moji strani spodbudi spoštovanje in zanimanje.

Na tvojo delavnico sem prišla z namenom, da odidem v tujino in poiščem svoje sanje a v resnici so se mi izpolnile dolgoletne sanje. Spoznala sem moškega, ki me je pripravljen ljubiti takšno kot sem in jaz njega. In ob temu lahko rečem samo wauuuu!! In na nek način sem vesela, da si bil ti tisti, ki je na nek način prispeval k nečemu tako lepem.

Pozdrav od mene in naju.
Želiva ti veliko ljubezni in izpolnitev sanj <3

SAŠA S.

LJUBLJANA

Občutki so edinstveni, čutim zelo močno povezanost, kot bi univerzum bil moj dom, moja radost, moja sreča.

Opažam, da stvari, ki se mi dogajajo, lahkotno sprejemam in se ne sprašujem več, zakaj se dogajajo prav meni. V njih prepoznam nešteto priložnosti za svojo rast in razvoj.

Nekako se mi dozdeva, kot bi na delavnici ozavestila, si izbrala, da je bila moja žalost do sedaj le iluzija in da sem dostikrat ganjena in ne žalostna. Za to spoznanje sem ti neizmerno hvaležna, kajti moje življenje se je v trenutku spremenilo. 

Še močneje se zavedam, da s svojo prebujenostjo vplivam prav na vsa kraljevstva (živali, rastline, ljudje...). To odgovornost sprejemam z globoko hvaležnostjo.

Po delavnici je moj pogled na svet popolnejši. Prepoznavam življenjska naključja in s tem se mi odpira "pravi" smisel človeškega življenja na planetu.

Občutim, da živim v vesolju dinamične energije. Vedno bolje tudi intuitivno zaznavam. 

Meditacije so bile resnično izjemne, saj veliko lažje projiciram svojo energijo in osredotočim pozornost v zaželeno smer.

Ozavestila sem, da kamor gre pozornost, tja teče tudi energija. 

Kadar sem "odklopljena"od višjega vira, s pomočjo tehnik, ki si nam jih podal, hitreje najdem ponovno povezavo. S tem se mi povrne moč in ljubezen ter hvaležnost. 

Opažam, da se veliko lažje povežem z božansko energijo v sebi in to mi pričara občutek lahkotnosti in lebdenja ter stalen občutek ljubezni.

Zavedam se obdobij, ko je ta vez pretrgana in takrat mi je v pomoč beseda SPREMEMBA (jeza...).

Oblikujem si vprašanja, intuitivni "prebliski", pa me vodijo k odgovorom.

Ozavestila sem naključja, ki se jih pred delavnico niti slučajno nisem tako močno zavedala.

Dosti bolj sem se spremenila v skrbnost in negovalnost.

 

Resnično sem ti iz vsega srca hvaležna za tvoje podajanja znanja in širjenje ljubezni.

Si krasno in enkratno bitje z visoko mero poguma.

Najlepša hvala za vse, kar si storil za nas, zame.

Imela sem se prečudovito.

Hvala, da si me neštetokrat nasmejal.

 

Pa še kavico si dobro skuhal. Hvala.

NATAŠA M.

ŽALEC

Od delavnice sem pričakovala veliko – dobila pa še mnogo več.

Podane so bile konkretne, praktične in uporabne informacije, ki mi bodo vsekakor v pomoč v situacijah, s katerimi se dnevno soočam. Praktične tehnike in vaje so v času trajanja dvodnevne delavnice smiselno dopolnjevale predstavljena teoretična izhodišča, zato bi delavnico vsakomur priporočila. 

Je odlična priložnost, da se poglobiš vase, da preverjaš kje so meje in testiraš samega sebe, da veš, kdo pravzaprav si in četudi je delavnica izredno intenzivna, omogoča povezovanje z ostalimi odprtimi isto mislečimi udeleženci. 

O Urbanu pa lahko pišem samo v superlativih – preprosto ga morate doživeti; pogled namreč včasih pove več kot tisoč besed in od vseh izkušenj še zmeraj najbolj velja lastna izkušnja. Vrhunski govorec oz. predavatelj, ki govori s srcem iz izkušenj in kateremu je vredno zaupati.

DANIJELA M.

PIRAN

Za mano je vikend za katerega sem neskončno hvaležna, da se je zgodil ... spoznala sem čudovite osebe in z njimi stkala neprecenljive prijateljske vezi ... in kar je zares navdihujoče ... spoznala sem tebe, še nekoliko bolj in v drugačni luči ... žar s katerim pripoveduješ o svoji poti iskanja samega sebe, vsa ta energija, ki jo razdajaš med predavanjem in odlične tehnike meditacije, ki premikao meje mogočega ... vaaaau ... sploh tista, ki smo jo naredili čisto na koncu, se me je dotaknila in me ponesla v neko drugo dimenzijo ... HVALA TI za vsak trenutek, vse srčne nasvete, nasmeh, dobro voljo, ples in vse osebne izkušnje, ki si jih tako velikodušno podelil z nami ... če sem kdaj komu verjela, ko je govoril o svojih prepričanjih, ki jih je doživel na svoji lastni koži, potem lahko z gotovostjo trdim, da si me ti več kot prepričal ... pa ne zato, ker bi vsiljivo želel uveljaviti svoj prav, temveč, ker znaš prisluhniti in se približati sočloveku ... ne vem, kako ti to uspeva, a mene vedno znova prepričaš, da je čisto vse mogoče, če si le dovolimo stopiti nekoliko dlje od tistega za kar verjamemo, da že imamo ... Urban, ti si moj navdih, moja lučka, moj "vodnik", moja priložnost, da si dokažem, da je vse, kar ti je namenjeno, na tem ljubim planetu, mogoče doseči ... only sky is the limit ...

V sebi vem, da to ni bilo zadnje predavanje, ki bi ga želela doživeti s tabo, to je bil le začetek nove poti, ki je nastala iz konca prejšnje in se je odpravila naprej proti soncu ...

S toplino v srcu in neizmerno hvaležnostjo ti pošiljam velik OBJEM, Maja

MAJA R.

ŠENTJANŽ

Tvoja intenzivna delavnica mi je prinesla več, kot sem pričakovala.  Vse se me je močno dotaknilo in večina tvojih misli sem sproti povezovala s svojim življenjem, vzorci in pričakovanji, osebnostjo, odnosi, nenormalnim stresnim situacijam, konflikti, partnerstvom, celo s službo, v kateri se imam priložnost iz dva v dan učiti od inteligentnih 2 letnikov... Težko sem se znašla le v popotovanjih vase, kar sem si že na poti domov oprostila- z meditacijami pač še nimam nikakršnih izkušenj.

URBAN, kljub temu, da sem trenutno še vsa konfuzna, zatrdno lahko rečem sledeče:

Ti si  en VELIK frajer na svojem področju. (no, verjamem, da tudi na kakšnih drugih področjih, razen v risanju, hehe) . Itak te gledamo in občudujemo tudi zato, ker si lep in simpatičen, a lep in simpatičen z ogromno znanja in "vsebino", ki jo tako dobrohotno deliš z nami. (hvala tudi za vse poslano). Počutila sem se, da ti je mar zame (za nas) in da iskreno želiš, da najdemo, kar iščemo. Sprejel si nas, kot da nas vse od vedno poznaš in z nami ravnal, kot da smo boginje. Hvala ti.

Tole pa NE kot kritika, ampak kot moja osebna potreba, ki sem jo pogrešala te dni-  to intenzivno delavnico bi bilo še lepše preživeti nekje v naravi in se imeti priložnost vmes malo razmigat:))

Danes je bil zame drugačen dan. Če ne drugo, se opazujem in zavedam vsakega trenutka, zato se tudi odzivam drugače, in kar naenkrat skrbno poslušam...in slišim drugače:))

Urban iskrena, srčna hvala za ključek vrat, ki se jim počasi, a vztrajno, bližam...

Le-Ona 

LEONA G.

MOJSTRANA

Dragi Urban,

resnično sem vesela, da sem bila prisotna na tvoji intenzivni vikend delavnici  "Kako tvoje sanje lahko postanejo realnost".  
Bilo je intenzivno, ampak res izjemno. Res iz srca priporočam vsakomur, ki se želi premakniti v življenju naprej, da se udeleži tvojih delavnic. Podal si nam veliko izjemno zanimivih in pomembnih informacij ter znanj, da se zavemo sebe, svojega nezavednega delovanja, prepričanj in dejstva, da si vse kreiramo sami. Na tvojih delavnicah vedno uživam v različnih tehnikah in meditacijah s katerimi nam kažeš načine kako si lahko pomagamo dvigniti zavedanje in ustvariti želeno v našem življenju.
Udeleženke smo res srkale tvoje znanje, ki ga tako pristno in radostno podajaš. 

Res sem hvaležna, da sem se udeležila te tvoje zadnje delavnice, saj kljub temu, da sem na svoji poti naredila že veliko in mi teme niso bile tuje, sem veliko odnesla novih informacij, utrdila že znano, ponovila tehnike in pri sebi na novo primerjala teorijo in prakso v svojem življenju, saj je delo na sebi potrebno vsak dan. 
Vedno se z veseljem udeležim tvojih dogodkov in veselim se še kakšnega. Konkretno ta, mi je še posebej pomagala dvigniti zavest v tem trenutku, saj imamo vedno vzpone in padce in tale vikend delavnica je bila balzam za mojo dušo.
Resnično ti hvala. Želim ti, da tako srčno delaš še naprej in prebudiš dušice še mnogih, ki bodo prišle k tebi.
Sanja

SANJA R.

LJUBLJANA

Dragi Urban,

 

HVALA je premalo za tako močno, ter poučno delavnico in druženje :-)

Prišla sem in dobila to, kar se potrebovala, hvala :-)..... počutim se tako drugače...,tako zapolnjeno, veselo in srečno ... :-)

Za vse nas SI VELIK DAR.

 

Velik objem in veliko uspehov Ti želim :-)

MOJCA V.

MOJSTRANA

Obiskala sem že kar nekaj delavnic in če sem iskrena, ta mi je bila najbližje zaradi tebe, tvojega načina in vsebine same. 

Ker je podprta z dobrimi argumenti, ker je tako nabito polna enega znanja, srčnosti, iskrenosti. Ker imaš neverjetno veliko znanja, ker ga podajaš na način, da si lahko fokusiran čez cel dan, ker ni nič na silo. Ker teče. Lep flow vodenja imaš in čudovit si navznoter. 

​Prav vesela sem, da sem te spoznala. 

Z novim znanjem, z izkušnjo, ki sem jo imela in z vsemi novimi orodji zopet postajam taka kot sem bila. Močna. In moje prepričanje o sebi, o svetu, kako ga dojemam in o tem, da tako zelo čutim to vseobsegajočo ljubezen, mi ne bo več nihče vzel. Ker to enostavno ni več mogoče. Ker sem prepričana, da je to moja pot in ker je zame to najboljša in najlepša pot. Ker ji tako zaupam, ker zaupam lajfu in sebi v njem, ker imam rada celo to pot. In zato sem hvaležna vsem svojim učiteljem.

Tako veliko potenciala imaš, točno tak kot si in na točno tak način predajaš informacije, da lahko delaš spremembe v vseh nas. Keep up the good work..

NINA S.

LJUBLJANA

Intenzivno delavnico sem doživela kot zelo prijetno in hkrati res posebno izkušnjo. Do sedaj sem že marsikaj prebrala in se tako nekoliko seznanila s teorijo, medtem ko sem se s samimi tehnikami meditacije prvič srečala prav na tvoji delavnici. In moram reči, da zame odlično delujejo in jih z veseljem vadim tudi doma!
Še enkrat najlepša hvala za vse, predvsem pa za zvrhano mero srčnosti in pozitivne energije, s katero si nas popeljal skozi celoten potek delavnice!

Pozdravček in objem iz štajerskega konca! :)


 

MOJCA U.

HOČE

Dragi Urban!

 

Hvala za vse poslano, za tvoj trud in čas, ki si nam ga posvetil in ga posvečaš vsem v dobrobit njihove rasti. Urban, ti si lučka. Hvala, ker si stopil na to pot, ko eni še razmišljamo kako bi to na glas naredili in se izrazili. Zelo sem vesela, ker ti lahko to iskreno povem in te z vsem srcem podpiram pri opravljanju tvojega poslanstva. Ganjena sem. Res. Še vedno sem v luftu.:)

 

Besed je še veliko in bom vesela, če bova kdaj spila skupaj kakšno kavo ali dve.:)

 

Torej, sedim ob reki na klopci in se izlivam, ful je lepo.:)

 

Želim ti čudovit dan in objem,

Urška

URŠKA R.

KAMNIK

Dragi Urban

 

Hvala za delavnico, v kateri si nam srčno predal svoje znanje in izkušnje. Prišla sem z namenom, da naredim preboj na 2 področjih svojega življenja, dobila pa sem načrt radostnega življenja že v tem trenutku. Od mene je naprej odvisno, kako bom to vadila, vendar ti povem, da sem popolnoma sprejela novo mene in vaja mi je le stil življenja.

Hvala

MARJETA K.

SEVNICA

Pred odločitvijo za obisk delavnice sem zbral ravno toliko več poguma in želje po napredku, kot pa žalosti oz. bolečine na drugi strani. Potreboval sem nek preboj oz. spremembo poti.
Z veseljem lahko rečem, da sem dobil točno to, kar sem iskal.

Iskrenost in srčnost je nekaj, kar dela Urbana in njegovo delo zelo posebno.

Delavnica mi je iz več vidikov osvetlila to pot do sebe in me 'oborožila' z orodjem, potrebnim za uporabo na tej poti.
 

Pripnite pasove in uživajte v vožnji J

MARTIN C.

MENGEŠ

Urbana sem spoznala na svoji največji življenjski prelomnici, ko Anisem več znala naprej.
S pomočjo delavnice sem prenehala živeti za trenutke, ki so se zgodili in načrtovati svojo prihodnost. Spoznala sem, da vse odgovore nosimo v sebi ter da je edina in prava pot živeti tukaj in zdaj. In zdaj živim, vsak trenutek življenja živim svoje sanje z odprtimi očmi.
Urban, kadarkoli, karkoli,...veš, kje me najdeš.

ALEKSANDRA T.

NAKLO

Zares čutim, da sem se, in se verjetno še bom, s pomočjo tvoje delavnice notranje precej spremenila in doživela nekakšen preporod. Sedaj, ko sem še dodatno ozavestila stvari, ki me ovirajo na moji poti do sreče, se je pogled na življenje razjasnil. Uživam v vsakem trenutku, se smejim brez razloga, že zjutraj, ko stopim iz stanovanja in zaslišim petje ptic, ko že diši po pomladi in se vse prebuja. Kljub tempu čez dan in stresom v službi, sem sedaj pozorna in zaznavam tudi tiste drobne stvari, ki jih včasih nisem niti opazila...

SABINA B.

KRANJ

Ko sem se prijavila na delavnico se mi še sanjalo ni, da bo delavnica pustila tak pečat v mojem življenju. Skozi vse vaje, ki smo jih izvajali, so privrela na dan vsa potlačena čustva iz otroštva, ki so me spremljala in oblikovala moje življenje do dne, ko sem se na delavnici začela tega zavedati. S tehnikami, ki smo se jih naučili, sem začela postopoma dan za dnem spreminjati miselne vzorce iz preteklosti.
Urban, hvaležna sem, da si prišel v moje življenje ob pravem trenutku in me s svojim znanjem in podporo usmeril na pravo pot. 
Včasih so poti po katerih hodimo dolge in naporne. Ampak to so tiste poti, ki vodijo do najlepših razgledov.

BERNARDA K.

ŠKOFJA LOKA

Ko se odločiš, da boš šel v globino, se odločiš za pot, ki je vse prej kot lahka. Ko se odločiš, da boš začel slediti svojemu srcu, se odločiš za srečo. Na tej poti, polni preizkušenj, v danem trenutku želiš odnehati,  z izgovorom, da to ni zate, da ne boš zdržal, da nisi dovolj "duhoven".
Ne odnehaj, dovolj si močan, morda včasih potrebuješ le malce podpore, dobrih misli, slišati nekoga, ki ve kako je slediti svojemu srcu, nekoga čigar glas, podoba, energija te pomirijo, te napolnijo z vero, pogumom, željo po napredovanju. Želiš ga poslušati, spraševati in predvsem sodelovati.
Edinstvena delavnica, na kateri ugotoviš, kako čudovito je življenje, kljub vsem padcem in trnju, ki ga srečamo na poti, delavnica, ki pusti zavedanje, da je vse v nas in da smo mi kreator svojega življenja. Delavnica, po kateri enostavno ne moreš biti več isti kot si bil, ker si sedaj opremljen z znanjem in zavedanjem, kako vstopiti v nov dan z nasmehom na ustnicah, iskricah v očeh in ljubeznijo v srcu.

Hvala Urban za to čudovito popotnico na poti skozi življenje.

SABINA K.

MENGEŠ

Delavnica mi je bila zelo všeč in jo smatram kot dodatno orodje na moji poti, saj se zavedam, da jo moram prehoditi sama, na svoj način. Mi je pa dala širše polje razumevanja in še  več obzorja.
Naj še tebe pohvalim. Si me zelo fasciniral s svojo srčnostjo in preprostostjo (ne vem če je beseda pravilna), saj veš kaj mislim. V glavnem že pri najinem prvem srečanju sem bila presenečena kako si glede na svoj videz ("lep maneken"), oprosti izrazu. Potem ko sva se začela pogovarjati pokazal svojo človečnost, v zavedanju, da nisi popoln in ponižnost do sveta. Skratka nisi neki nadčlovek z aroganco, ki misli, da je osvojil svet. Saj veš, ponavadi so uspešni in na videz privlačni ljudje rahlo "nad". 
Kar se pa mene tiče, vem da me čaka še dolga in težka, polna polenov pot. 

Vendar ti si dokaz, da deluje.... 

Juhuhuhu!

 

P.S. Oprosti nakladanju.

P.P.S. Res smo bili luštna skupinica in upam, da se še kje srečamo. 

 

Srečno na tvoji življenjski poti...

MAJA T.

LJUBLJANA

Please reload