IZJAVE UDELEŽENCEV

Vsako jutro taki čas sem pred hišo, na klopci, prebiral tvoje zapise ter te poslušal.

Zanimiv kot vedno, poln modrosti, si mi dal za misliti.

Pogrešal bom vedno nove teme ter razmišljanja.

Še dobro, da se bom lahko vedno znova in znova vračal, k vsemu temu, za kar sem ti hvaležen.

Ker me je čas povozil in si nisem vzel še več časa za vse skupaj, si bom sedaj v miru, še bolj poglobljeno vzel čas za svoje trenutke.

Po mojem mnenju si vse izpeljal dovolj razumljivo, zelo zanimivo ter tehnično izvršeno.

Nadaljuj v tej smeri ter nam pripravi še kaj lepega.


Hvala ti,

Renato

RENATO M.

Pozdravljen Urban, 

 

Malo sem se te navadil, tako da bom sedaj malo pogrešal ta ritual!

Program je bil za mene čudovit, veliko ''aha'' momentov, veliko stvari sem že slišal vendar jih nekako nisem prej sprejel oz. ozavestil. Ni bil zgleda še pravi čas. Zelo dobro si vse obrazložil in razdelal, tako da je lahko vsakemu jasno. 

Odlična so tudi vprašanja na koncu, ker ti dajo mislit kje si, kaj še lahko narediš,... itd.

Pomembno je samo, da s delom in disciplino lahko napreduješ. Nič ne bo samo od sebe. Še v svetem pismu piše "pomagaj si in bog ti bo pomagal"! 

Zelo sem ti hvaležen, da deliš znanje in da sem lahko bil del te zgodbe. 

Vsekakor te spremljam naprej in se še kje naše poti srečajo. 

Hvala iz srca,

Mitja 

MITJA Š.

Add some more info about this item...

Ful sem zadovoljna, da sem se lotila tega programa in vztrajala vsak dan. Sam program mi je bil všeč in je dobro strukturiran, pa ravno prav dolg, da sem si lahko organizirala tisti čas zase.

Zdaj delam naprej, spet od začetka - ponovi vajo :) 

Drugače mi je bilo pa včasih zelo naporno, na trenutke se mi je fizično upiralo telo, še posebej na začetku. Sama imam zdaj težje obdobje in v tem času se mi je še bolj vse "sesulo", ampak lažje to prenašam.

Spomnim se par dni, ko sem se zbudila in bi kar ostalo v postelji in jokala, ampak sem sem se lotila in predelala tisti dan programa in se je večkrat zgodilo, da mi je bilo veliko lažje in so določeni problemi izginili. 

Nasploh sem zdaj bolj mirna ob dogodkih, ki so me prej hitreje razburili pa večkrat na dan se spomnim in zavestno diham, se zavedam telesa, opazujem naravo, večkrat sem sama bila na kakšnem hribu (tega prej nikoli nisem počela in nikoli nisem hodila - sem si zadala, da moram ven iz cone udobja). 

Hvaležna sem ti za vsak dan. 

Lep pozdravček in objem, Mojca

MOJCA D.

Živjo Urban,

 

želela sem se ti zahvalit za Izziv 31 dni. V bistvu ga kar pogrešam, ampak ga ponovim čez en mesec. Zelo veliko stvari lažje ozaveščam s pomočjo tvojega programa, zdaj nekako vem, kaj je pomembno v življenju in kaj ni, kako iti ven iz črne luknje. Res sem dobila drugačno perspektivo pogleda na življenje, res si zadel bistvo. Velikokrat sem se prav takšne stvari spraševala, ki so v programu, pa sem sedaj dobila dosti odgovorov :)
Hvala, Polona

POLONA Z.

Dragi Urban.

Iz srca hvala za to čudovito izkušnjo, vso tvoje znanje, predanost, razmišljanja, usmeritve, napotke, trud... vse, kar si tako iskreno delil z nami. Resnično neprecenljivo...

V bistvu mi je žal, da je že konec, vendar ponavljanje in kontinuirano izvajanje vaj, meditacij, vnovično prebiranje vsega zapisanega, razmišljanje o izpostavljenih temah ne predstavlja konca, verjetno le še nadgradnjo "prvega kroga". Kot tolikokrat tako lepo poveš in napišeš, gre za pot, a ne?

Program nikakor ni bil niti naporen niti težak, pravzaprav je bil zelo osvobajajoč. Izjemno zanimiv, vsebinsko popolnoma dovršen in aktualen. Za vsakogar od nas bi bilo dobro in priporočljivo, da bi doživel to izkušnjo.

Glede tehničnih karakteristik se mi zdi on-line izvedba odlična glede na to, da sodobna tehnologija omogoča tovrstni način.

Vsekakor bom z izobraževanji pod tvojim mentorstvom nadaljevala.

Želim ti vse najboljše in najlepše, čim več visoko letečih in visoko lebdečih trenutkov in občutkov, naj prevladujejo v tvojem življenju.

Hvala za vse.

M

MOJCA N.

Tako, pa sem tudi jaz predelala tvoj program Pot do sebe. In če sem popolnoma iskrena, nisem več ista oseba kot pred tem. Veliko bolj se zavedam in čutim to kar sem. Ne morem ti z besedami izraziti hvaležnost za ves trud, ki si ga vložil v ta program. Tako lahkotno in razumljivo si nas popeljal korak za korakom do "razsvetljenja", kaj je resnično pomembno v našem življenju (ljubezen do sebe in do vsega kar nas obkroža).

Duhovnost je res potrebno živeti vsak dan .. z zavedanjem. In če me bo še kdaj "odneslo", sem vesela, da lahko vedno grem znova skozi program Izziv 21 in Pot do sebe.

Še enkrat ti izražam globoko hvaležnost.

Hvala ti za ves trud, ker ti je mar in ker si resnično želiš, da bi bili ljudje bolj srečni in radostni .. "da najdejo pot do sebe".

Hvala ti

Vse lepo in dobro ti želim

 

Jolanda

JOLANDA

Program POT DO SEBE me je popolnoma posrkal vase. Že dolgo nisem česa spremljala s takšnim navdušenjem, kot tokrat, ko sem raziskovala pot do sebe.

Vsebina programa je navdušujoča, zares lahko govorim le v presežnikih, ker nimam niti ene same pripombe. Zajema zelo široko polje duhovnega in osebnega raziskovanja našega notranjega vesolja. Program je sestavljen zelo metodično, lepo nas vodi od lažjega k težjemu, razlage so popolne, video posnetki nas še dodatno pritegnejo in motivirajo. Kaj lepšega in boljšega na tem področju si sploh ne predstavljam. Vse je tako preprosto, pa vendar tako zelo globoko. Kar se mene tiče, bi ta ali kak podoben program lahko trajal in trajal, neomejeno dolgo. Stalno se srečujemo z izzivi v našem življenju in takile opomniki so neprecenljivi, da ne pozabimo, da se delo na nas samih nikoli ne konča. Vedno znova odkrivamo kaj novega, ko se poglabljamo v naše globine.

Ko takole, kritično analiziram kaj sem pridobila s tem programom, lahko mirno odgovorim, da je moj napredek več kot očiten. Moja družina, prijatelji, celo moji "pasjeznanci", kot se šaljivo imenujemo med seboj, na sprehodih z našimi kužki, me sprašujejo kaj se dogaja z menoj, da tako žarim. Veselo jim priporočim tvoje delo, da naj ga spremljajo pa bodo videli kakšno novo "kozmetiko" uporabljam. Iz mene predvsem izžarevajo mir, radost in velika ljubezen do vsega okoli mene.

 

Še enkrat se ti iz srca zahvaljujem za ves tvoj trud in nesebično posredovanje tvojega znanja. 

Hvala, hvala, hvala!

 

Z najlepšimi pozdravi,

Danijela

DANIJELA

Lep pozdrav!

Na žalost nisem ena izmed tistih, ki ti vsak dan sporočajo, kako jim gre...

Sem se pa danes odločila, da kaj malega napisem tudi jaz...

Program 'PDS' je pri meni uspeh. Zaradi novih meditacij in bolj poglobljenega gradiva imam več motivacije za vsakodnevne naloge in tudi bolj 'pridna' sem, saj nisem 'spustila' nobenega dneva...

Že v Izzivu 21 sem imela največ težav z razumevanjem kaj Ego sploh je in prav čakala sem, da se ta tema začne tudi tukaj.

Današnji zapis sem prebrala že dvakrat in res ti je uspelo lepo razložiti definicijo in njegov način delovanja. 

S tvojo razlago pa sem tudi spoznala, kolikokrat delujem iz nezavednega in kako pogosto je delovanje v moji glavi na avtopilotu.

Želela pa sem se ti tudi zahvaliti za tvoj predlog za knjigo 'Zavedanje-A.De Mello'.

Sedaj sem končno prišla na vrsto za izposojo v knjižnici in njegovo pripovedovanje se ti (zaradi slikovitih in izzivalnih stavkov) vtisne v spomin in povzroči, da sam s seboj predebatiraš o morebitnih dvomih in nestrinjanjih...

Hvala še enkrat za vse!

In veselim se nadaljevanja

Bodi lepo!

 

Nataša F.

NATAŠA

Pozdravljen Urban.

Saj ne znam z besedami povedati, niti razložti, kaj mi je do sedaj prinesel tvoj program (preveč bi bilo za povedati .. veliko je tega) ... morda samo to .. eno veliko spoznavanje in boljše razumevanje. V resnici je tako enostavno, a hkrati težko .. a ko se ti prižge. Vse je pomembno .. vsak posamezni korak v katerega nas vodiš .. eden nas vodi k drugemu .. odkrivanju samega sebe.

Uh, kako sem ti hvaležna .. tako strokovno, a hkrati tako preprosto nas vodiš.

Zelo se veselim nadaljevanja programa in novih odkritij.

Hvala ti.

P.S. In ja, deluje, resnično deluje .. meditacije, hvaležnost, dihanje, zavedanje (da se zaveš misli, trenutka sedanjosti), odgovornosti zase .. ma res bi ti lahko še veliko pisala. In odgovori na vprašanja, ki jih zastaviš .. tu se pa res vse izlije, kar je v tebi. Svetovno je.

J.G.

J.G.

Naj ti povem, da skozi program vedno bolj opažam, kako je vse povezano. In bolj ko si zavesten, več stvari opaziš in več znakov ali lahko bi rekla opozoril Univerzuma dobivaš. Takih pozitivnih, ki ti pomagajo na poti skozi življenje in te vodijo. Začutiš, kako si majhen in kako močno povezan z Univerzumom oz.višjimi energijami. To čutenje povezanosti in vsega lepega se mi zdaj s programom vedno bolj "odpira".

Vsak dan na poti v sebe mi prinese veliko lepega. Več pozitivnih besed, več pozitivnih misli in več pozitivnih čustev...in posledično še več pozitivnih besed, še več pozitivnih misli in še več pozitivnih čustev ... evo, sem se dobro naučila, a ne.

Sonja P.

SONJA

Please reload

ČE ŽELITE TUDI VI IZVAJATI PROGRAM, KLIKNITE TUKAJ

 Skozi program ''POT DO SEBE'' bo človek dobil veliko teoretičnega znanja,

v sebi pa našel moč, pogum ter načine, predvsem pa veliko zavedanja
ter razumevanja, kako pravzaprav stvari delujejo in kako lahko življenje
obrnemo sebi v prid.