IZJAVE UDELEŽENCEV

Zdravo Urban
Jaz sem  zelo navdušena nad tvojim Izzivom 21. Glede na ceno, katero sem plačala, skoraj ne morem verjeti, kaj vse sem novega oz. že vedenega zvedela, vendar v tako preprosti, razloženi obliki. Zavedam se, da je na meni, kaj bom naredila z vsem znanjem, tehnikami. Prav fino te je poslušati. In ti videi so tista pikica na i, da še z veseljem prebereš ves tekst zraven. Nas že motiviraš s svojim glasom. V glavnem - vse pohvale zate, predvsem za védenje, da živimo v tem času in da si praktično vsem omogočil cenovno dostopen program. Res se ceni to...hvala.....
Lepo potovanje in veliko uspehov še naprej.

Pozdravčki, Rosana

ROSANA R.

Dragi Urban, 

 

Lani v oktobru sem pri tebi naročila program Izziv 21. Moram reči, da mi je  izredno pomagal pri moji osebni rasti, zaznamoval mene, kot tudi vse ljudi okoli mene.  Sicer te spremljam že več let na Dobri misli, s katero si meni pomagal, da se zavem,  da obstaja v tem materialistično usmerjenem svetu veliko več kot le-to. 

 

Tvoje delo dojemam kot nekaj resnično pomembnega, kot nekaj svetega, kot veliko šolo za življenje, kot vse to, česar sama do sedaj zaradi različnih okoliščin, mojih prepričanj in navad v življenju nisem poznala. In ravno zato, ker se zavedam tega, občutim tudi, da mnogi drugi, enako kot jaz, pa mogoče na drugačen način, ravno tako občutijo to "pomanjkanje" in ravno to pomanjkanje, katerega pomagaš odkrivati v nas, je odskočna deska za višje zavedanje.

   

Ljudje se prebujamo, vsak na svoj način in občutek imam, da nas je takih vedno več. Upam si trditi, da si prav ti tisti, ki si pomagal meni pri moji transformaciji, ki zame pomeni skoraj tako kot bi se na novo rodila. Hvala ti za pomoč pri moji osebni revoluciji, prepričana sem, da nas je takih, ki si se jih dotaknil še mnogo več. Čeprav te osebno ne poznam, sem ti glede na tvoje predstavljeno delo v medijih Iskreno hvaležna. 

 

Glede na moj odziv na IZZIV 21 in zaradi želje po boljšem življenju, pri tebi naročam še program POT DO SEBE. 
 

Hvala ti še enkrat. Rada te spremljam, spremljam praktično vse kar objaviš ;-), zanesljivo se v prihodnosti udeležim tudi delavnice v živo in preberem vse tvoje knjige.

Moj Poklon.

Srečno, Nadja

NADJA S.

Z najboljšim programom ever ! 

Ko berem Martina Kojca, moram biti dobro skoncentrirana, da ga razumem, kaj želi povedati. Pam Grout s knjigo "E na kvadrat" piše na humoren način. Ti si nam s svojim programom podaril neke oporne točke, razložene do potankosti, podprte s primeri in so tako 100% razumljive in logične. In sprejemljive. In sploh ni dvoma, da so resnične. Vsaj meni so čisto blizu. In ker sem taka čustvena cmera (he he), se včasih kr zjokam, ko ti kimam, da imaš prav.

In PRAKSO si nam podaril ! Kaj delati, kako razmišljati, kako čutiti. Ko si na tleh, pomisli na nekoga, ki ga imaš rad in se nasmej, pa spelješ um drugam. Ustavi se, zadihaj in ozavesti ta trenutek . . . Še bi lahk naštevala.

Meni neprecenljivo darilo  Hvala ti !

Ko sem mislila,da si že vse povedal, pride izziv 19 - SRCE. Saj si ga že prej omenjal, tole je pa naslednja stopnička, ki zopet pomaga vse povedano še bolje razumeti. Malo mi je znana tema, ker imam na CD-ju filmček MATRICA ŽIVLJENJA  in ga večkrat gledam. Spet te občudujem, koliko znanja premoreš !!!  Kvantni fiziki, nasini strokovnjaki in ne vem kdo še vse, te stvari razlagajo. In ti vse to znanje imaš in ga deliš nam, da nam bo življenje bolj kvalitetno.

Verjamem, da čutiš energijo, ki jo dobivaš od nas - hvaležnikov, pa je vseen fajn, da še človek to sliši.

TATJANA

Zadnji teden skoraj ni lepšega dogodka v dnevu kot zaspati po prebranem sporočilu in ogledu tvojega videa. Lekcije so preprosto čarobne saj - delujejo!! Ravno pravšnja doza dejstev vsak dan, ki se počasi vsedajo v podzavest z zavedanjem, da bodo jutri nova spoznanja na mailu - torej vsak dan nestrpno pričakovanje novih, podkrepljenih misli...

Ta sistem je vsekakor razlog in spodbuda, da se večkrat dnevno spomnim vsake lekcije in jo na hitro obnovim - s tem pa bolj in bolj krepim zavedanje in nove vzorce misli, zavestno dobesedno odganjam stare in mislim tiste misli, ki jih želim misliti..., o čemer si tudi govoril!!

Skratka, ocena Izziva po 8 dneh je odlična, zelo sem navdušena in priporočam vsakomur..., in zopet sem začutila otroka v sebi - vsak dan sem v pričakovanju novega “bonbončka “, kar tvoje lekcije nedvomno so. So dogodivščine na veselem potovanju zaradi katerih sem preprosto srečna!!

Hvala, ker si..

BARBARA H.S.

Dragi Urban, stokrat hvala, ker sem bila lahko deležna tako zanimivega šolanja Izziv-a 21. Pila sem tvoje besede, vsak dan posebej. Hvaležna sem tudi, da sem se odločila in imela možnost prejemanja toliko dobrih napotkov, misli..
..zdaj me pa čaka še veliko dela. Me pa ne skrbi, ker si mi pokazal res dobre vaje in tehnike.

HVALA

Lidija

LIDIJA

Živjo dragi Urban!

 

Toliko lepih in koristnih stvari si nam napisal in povedal, da me samodejno vleče k temu pisanju,

saj ne morem ukrotiti želje po tem, da se ti zahvalim in ti povem, kako sem hvaležna za vse tvoje besede!

Letos mi je že na začetku leta prišla v roke knjiga Zakon privlačnosti in čeprav sem jo odprla že pred leti, takrat ni resonirala z mano tako kot sedaj.

Naravnost morala sem jo imeti in to čimprej in od takrat me vleče še bolj v te teme. Prebrala sem tudi Pogovori z bogom, od Kojca (se ne spomnim naslov), Što (ni)je ljubav. Spremljam Ano Bučević in Bratislava na you tubu in občasno še koga.

A ta program, ki si ga napisal, je zame trenutno pika na i.

Resnično vse to, kar po delih sestavljam sama že nekaj časa, si ti tako odlično pripravil v teh 21 izzivih, HVALA TI!

Priznam, meditacije mi še vedno ne uspe redno izvajat, pa čeprav sem malo že začutila ta pozitiven učinek, ampak trudim se in tudi vsak dan nisem uspela delat vse po programu, a ko mi uspe, malce po delih sestavljam te učne napotke in se večkrat vračam nazaj.

V veliko podporo so mi, ker mi dvignejo motivacijo in polepšajo dan in odlična podpora tudi za naprej. Nekako vse je v neki pravi obliki, kot bi si želela imeti.

 Verjamem, da bom z delom na sebi prišla do odgovorov na nekatere situacije, ki bi jih rada spremenila.

 

Hvala ti še enkrat za vse posnetke, ti so »zakon«, ker jih lahko poslušam med vožnjo ali ko likam ipd.

Želim ti čim več radosti na tvoji poti!

P.S. Zaradi izrecne želje uporabnice, imena nisem razkril, vse podatke pa hranimo v uredništvu ;)

E.

Rada bi se iz srca zahvalila za čudovit program IZZIV 21. Zadnji dan sem zaključila v petek, vendar še vedno nadaljujem vse rutine, tehnike, meditacije.Moram povedat, da sem o teh stvareh že prej veliko brala, hodim na jogo in sem občasno sama meditirala ali pa hodila na vodene meditacije. Vaš program pa me je pripravil do tega, da sem vse to, kar sem si včasih rekla, da bi bilo dobro, zdaj začela početi vsak dan. In moram reči, da se počutim mnogo bolje, da me občasno zajame neizmerna radost, hvaležnost, zaupanje ...Hvala za vse iz srca.

BRIGITA S.

Hvala, da si ustvaril ta izziv.
Sestavljen je popolno zame, saj imam veliko težav pri izhajanju iz svoje cone udobja in pri tem programu je super to, da vsak dan dobiš vsega po malem (nekaj za branje, nekaj za poslušanje, nekaj za domačo nalogo + pisanje oz odgovarjanje na vprašanja). To, da je razgibano in to, da ne vzame ogromno ur za 'opravit stvari' je popolna kombinacija.
Hvala za vse tvoje napisane in izrečene besede, saj sem preko njih zelo ogromno novega odkrila - o sebi in o svetu.
Hvala za to, da si se odločil da narediš video za vsak dan.
Zame je bila to glavna motivacija zjutraj, ko sem opravila s svojo jutranjo rutino - manj kot desetminutno poslušanje tvoje dobre misli mi je pomagalo vzpostaviti pozitiven ton v sebi, preden sem odšla na delo.
Predvsem pa HVALA za vsa tvoja vprašanja.
Res me je presenetilo na koliko izmed njih še nimam jasnega odgovora in kako ti lahko eno pravo vprašanje spremeni pogled na določeno situacijo...
Skratka - res sem vesela, da sem ena izmed ljudi, ki so šli skozi tvoj izziv in da imam sedaj 'orodja' za preživljanje kvalitnega 'Me Time' (tako ga jaz poimenujem v svojem koledarčku vsak dan :) )
Še posebno pa me veseli, da se že z majhnimi koraki v novo smer opažajo spremembe v mojem življenju - in vse so na boljše :)

Nataša

NATAŠA

Res ti čestitam za ta program, kako lepo si vse povezal. Sam sem dal že kar nekaj programov skozi (transurfing, na Nizozemskem tečaj Avatar in še nekaj slovenskih), ampak ti združuješ vse.Program je izredno celovit in povezujoč. Hvala ti.

JANKO G.

Zdaj je že minil kar dober mesec dni, odkar sem bil deležen tvojega tečaja Izziv 21. Moram povedati, da so se stvari pomaknile na bolje, od odnosov z ljudmi, tudi odnos do moje bivše. Rad bi bil kratek in bi se ti še enkrat zahvalil, da si se takrat dobro potrudil in tudi odgovarjal na moje vprašanja.

Še enkrat hvala za pomoč!

Andrej K.

ANDREJ

Sploh ne vem, kako naj začnem, vem le, da sem ti globoko hvaležna za ta program. Toliko mi je dal. Ne morem opisati vse, kar sem ob izvajanju vaj, meditacije, jutranjih ritualov, pisanje odgovorov (uh, zelo veliko občutkov sem izlila v zvezek) doživljala.

Čutim spremembo v sebi..

Še enkrat se ti zahvaljujem .. za vse napotke kako se prebuditi, za spodbudo (brez te priznam, bi težko prišla do konca tega programa) in da si svoje znanje delil z nami.

Jaz bom še naprej izvajala jutranje rituale..tehnike sproščanja..meditacije..

Želim ti vse dobro in da še naprej uspešno izpolnjuješ svoje poslanstvo

Hvala, Jolanda

JOLANDA G.

Please reload