PLAMENI V NAJINIH SRCIH GORIJO ...

CENA KNJIGE: 18,90
(+ stroški pošiljanja)

V kolikor nimate Paypal računa,
mi pišite TUKAJ in vam knjigo pošljem po povzetju.
+ stroški pošiljanja

OB NAKUPU DVEH KNJIG,

DOBITE TRETJO BREZPLAČNO CENA: 37,80 EUR
(+ stroški pošiljanja)

Težko pričakovana. Napisana z Ljubeznijo.
 

Idealno darilo za tiste, ki vas imajo resnično radi in tudi za tiste, ki vas imajo malo manj radi, da vas bodo imeli - še bolj radi!!

Knjiga je namenjena Tebi, Meni, Njej, Njemu in vsem tistim, ki verjamemo, čutimo, mislimo in skušamo živeti vse to, kar sporoča - da Ljubezen JE in BO odprla vrata zavedanja v življenju marsikoga.


V knjigi je 45 misli o življenju, ljubezni, iskrenosti, ženskah, čustvih, sanjah ter občutkih, ki so podkrepljene s čutnimi fotografijami.

Strani: 104, barva


Recenzijo knjige si lahko preberete TUKAJ.

Prevzela sem jo na pošti, nisem se ji mogla upreti, nisem mogla pustiti besede za jutri, brala sem in brala, ne samo da je lepo izdelana, je globoka, resnična in pristna. Občutila sem občutke ob prebranih besedah, občutke tvoje, občutke moje, občutke vseh, ki so presegli same sebe...in ko sem se bližala koncu, ko sem začela brati Želim si tebe, ki.... in Rad bi bil najbolj nežen poljub...takrat so mi solze orosile oči, moje srce je zajokalo radost, niso bile solze bolečine, bile so solze blaženega trenutka in ta trenutek sem še bolj ozavestila svojo bit....prepričana sem, da bo vesolje poskrbelo za sinhronizacijo duš......ljubim svojo dušo, ljubim tvojo dušo, ljubim njegovo dušo, ljubim duše vseh, ki zmorejo več, ki zmorejo pristnost.....lep večer še naprej, Hvala! Nuša