Meditacije

1 x  MEDITACIJA   = 9€
 
3 x  MEDITACIJA   = 20€

5 x  MEDITACIJA   = 30€

7 x  MEDITACIJA   = 40€
10 x MEDITACIJA  = 50€

15 x MEDITACIJA  = 70€
Če nimate možnosti plačila preko Paypal-a,
kliknite TUKAJ za podatke TR
in mi pošljite VAŠ EMAIL naslov.

Pot do sebe  (13:34)

Razmišljaj, občuti, predstavljaj si in dajaj namero, kaj in česa si želiš v svojem življenju. Naj bo ta namera poštena, konstruktivna, naj prihaja iz tvojega srca in naj bo vredna tebe.  In ne obremenjuj se z nikomer ter z ničemer drugim, v tem času res misli na sebe in samo na sebe.

Cena: 9€

Vibracija (08:45)

Kadar večino časa preživimo v višjih stanjih vibracije, se avtomatično počutimo lažji, bolj izpolnjeni ter imamo močnejše zaznave/intuicijo, kar pa drastično vpliva na kvaliteto naših življenj – v pozitivnem smislu seveda. Takrat vse stvari počnemo lažje, z več volje in z pozitivnim odnosom do vsega.

Cena: 9€

Meditacija II (14:00)

Ne skušajte ustaviti vaših misli. Ustavljanje misli je, kot da bi skušali ustaviti veter, ki poganja zmaja na nebu. Ne skušajte se proti mislim niti boriti, saj tisti, ki se proti svojim mislim bori, v sebi ustvarja samo še več – misli.
Vse, kar morate storiti je, da ostanete popolnoma prisotni v tem zavedanju vsega.

Cena: 9€

Čistost srca (15:30)

Ponižnost in skromnost ne pomenita šibkosti. Ravno nasprotno, ponižnost ter skromnost pomenita izjemno moč, ki jo premorejo le najmodrejši in najbolj zavedni.
Tisti namreč, ki znajo sebe ustaviti in se sebe zavedati, so tisti, ki manifestirajo najvišje
kvalitete človeštva.

Cena: 9€

Čuječnost (13:42)

Čuječnost je zavedanje vsega, kar je in je ne reagiranje na tisto. Takrat namreč ne ''dovolimo'', da nam misli pobegnejo v našo preteklost ali morda v našo prihodnost. Je zavedanje, da vse samo je ter opazovanje vsega tega, kar je.
In ne-reagiranje na vse to, kar je.

Cena: 9€

Zavedanje telesa (15:10)

Ko sedite, se zavedajte položaja vašega telesa.
Ko hodite, se zavedajte vaših korakov. Ko se ljubite, se zavedajte odziva vašega telesa na gibanje dveh teles. Karkoli počnete (verjamem, da vedno ne bo mogoče), se čim bolj zavedajte tistega, kar telo v tistem trenutku počne.

Cena: 9€

Koncentracija (12:23)

Koncentracija dobesedno pomeni zbranost – in je nasprotje raztresenosti. Je vztrajno ohranjanje določene miselne slike ob izključitvi vseh ostalih in možnost, da to miselno sliko doživljamo v obzorju zavesti. Z vadbo koncentracije lahko dosežemo in zvišamo stopnjo našega zavedanja, ki pa je bistveno za radostnejše življenje.

Cena: 9€

Sproščanje telesa (17:02)

Sproščanje telesa in posledično uma je odličen način, da se odmaknemo od hrupa, ki ga povzroča življenje okoli nas ter ponovno začnemo poslušati svoje telo. Ko se zavestno začnemo ukvarjati s tehnikami sproščanja telesa, s tem posledično umirjamo tudi naš um in v naše življenje prihaja vse več miru in radosti.

Cena: 9€

Sreča je v tebi (18:00)

Srečen človek vedno bolj čuti, da ima srce odprto kot Vesolje. Izvajanje te vaje namreč okrepi zavedanje vas samih, saj vedno bolj ko se boste zavedali vašega telesa, vaših misli ter čustev, globlje se boste zavedali samih sebe. Vedno bolj boste postajali zopet tisti, ki boste opazili stvari ter resnično doživljali let ptice na večernem nebu.

Cena: 9€

Čuječnost čutov (14:00)

V tem sodobnem svetu, kjer živimo, čuječnosti ni tako preprosto vaditi. Mnogo je distrakcij, ki od nas ''zahtevajo'' stalno prisotnost in odpovedati se temu svetu okoli nas, v času izvajanja te prakse, ni lahko. Upočasniti naša življenja in biti prisoten ter TUKAJ in ZDAJ ni lahka naloga.

Cena: 9€

Iti v sebe (18:00)

Iti v sebe, v svoje bistvo, ni mogoče, če smo ves čas v hrupu, ki ga ustvarja naš razum. Naš razum stalno premleva, analizira, nam govori, se morda jezi in ves čas živi nekje v preteklosti ali pa v prihodnosti. Odmakniti se vase je čudovit način, da se od sebe malce odmaknete.

Cena: 9€

Meditacija I (16:00)

Meditacija nam pomaga, da vedno bolj živimo v sedanjem trenutku in da naš razum uporabljamo bolj efektivno. In vedno, kadar začnemo prakso meditacije izvajati bolj pogosto ter na redni bazi, začnemo odkrivati, kaj se pravzaprav dogaja znotraj nas in v svetu okoli nas. Takrat začnemo 
v življenju dobivati več avtonomije in jasnosti.

Cena: 9€

Vizualizacija (20:10)

Naši možgani ne znajo ločiti med zunanjo ali notranjo izkušnjo, kajti če ste popolnoma prisotni pri tem, kar delate, je vaša misel tista izkušnja, ki je resnična, ne glede na to, kakšna je.
Vizualizacija je pri tem močno pomembna, saj je to Božja sposobnost in moč videnja (predstavljanja stvari), ki deluje v umu človeka.

Cena: 9€

Zavedanje (14:05)

Zavest ali zavestno stanje je zavedanje in sprejemanje tega trenutka Zdaj! točno takšnega, kot je. Je sprejemanje vsega, kar se vam dogaja, kljub temu, da v življenju morda ta trenutek še nimate vsega, po čemer hrepenite. Z zavedanjem lahko močno dvignemo stopnjo naše zavesti, prisotnosti in čuječnosti v vsakem trenutku.

Cena: 9€

Meditacija ljubezni 19:00

V tem sodobnem svetu, kjer živimo, čuječnosti ni tako preprosto vaditi. Mnogo je distrakcij, ki od nas ''zahtevajo'' stalno prisotnost in odpovedati se temu svetu okoli nas, v času izvajanja te prakse, ni lahko. Upočasniti naša življenja in biti prisoten ter TUKAJ in ZDAJ ni lahka naloga.

Cena: 9€